ARIGATO GOZAIMASU.

Thursday, May 26, 2011

SUNSHINE SMILE CONTEST.


Pernahkah anda bermimpi untuk mendapat Polaroid Instax Mini 7s beserta Instax Mini Film bernilai RM600? OK nampak tak intro gempak tu? sesiapa yang rasa rasa teringin nak dapat secara percuma (diulangi percuma) cuma penuhi syarat syarat penganjur boleh click sini


kalau dengar percuma ramai orang buka mata lebar lebar.


Ashraf Jalil berbaik hati sangat nak bagi kat blogger blogger
yang mempunyai senyuman paling ceria. ready?

-------------------------------------------------------

Seperti yang dijanjikan, SUNSHINE SMILE CONTEST akan bermula HARI INI iaitu pada 22 Mei, 2011. HADIAH UTAMA BERUPA POLAROID INSTAX MINI 7S beserta INSTAX MINI FILM yang bernilai RM600.

CONTEST APE NI?

Sunshine smile contest ini adalah contest SENYUMAN PALING CERIA. Apa yang anda perlu lakukan untuk join contest ini hanyalah baca dan ikut syarat-syarat yang tertera dibawah. Contest bermula pada 22 Mei 2011 dan tamat pada 1 Julai 2011. Keputusan akan diumumkan pada bulan July 2011

SYARAT-SYARAT PENYERTAAN

1. Sila follow kedua-dua penaja di link berikut:
http://mynameismyname-ashraf.blogspot.com/
http://aarrghitsme.blogspot.com/

2. Copy dan post entry ini di blog anda dan attach gambar (SATU GAMBAR SAHAJA. GAMBAR ANDA YANG SEDANG SENYUM)yang ingin dipertandingkan.

3. Senyuman mesti CERIA!! Ikhlas atau tak ikhlas belakang cerite..

4. Sediakan ENTRY khas contest ni dan link kan kepada saya di comment box entry ni:
http://mynameismyname-ashraf.blogspot.com/2011/05/sunshine-smile-contest-starts-now.html
5. AJAK minimum 3 orang rakan anda untuk join contest ni dan tag entry khas mereka di bawah gambar anda (kalau rakan follower sikit, boleh dikecualikan)

6. Untuk keselamatan jika blogger.com buat hal, sila link kan entry khas contest anda di:
http://www.facebook.com/pages/Sunshine-Smile-Contest/211819135518018?sk=wall


-------------------------------------------------------

thanks Eyqa Arman , ex schoolmate sebab tag aku.


katanya kenapa dia tag aku :
" sebab dia banyak pic senyuman menawan kat blog dia tau"

yeke banyak pic senyuman menawan? aisehmen.
aku sampai fening kepala pic apalah nak masok contest ni eyqa oi .



dengan ini aku rasa aku pertaruhkan senyuman aku yang setakat ni paling ikhlas. and dirasakan dapat menceriakan diri sendiri . insyaallah dapat menceriakan Ashraf Jalil juga . ye tak? tangan kat bahu mata ke atas ** terimalah seadanya ye. seronok kalau dapat menang. kat taman permainan KLCC pon exited ambik gambo. dalam pada exited tu takot jugak. ramai betol join contest ni. nak beli sendiri jangan haraplah. pokai gila. so tumpang gembiralah pada sesiapa yang menang nanti :)

terima kasih Eyqa sebab tag untuk join contest ni. and terima kasih pada pihak penganjur sebab berpeloh peloh dia nak bukak blog kita satu satu. bukan senang nak anjurkan contest. mahu juling bijik mata.

so kena tag 3 orang lah ye?




p/s : kalau ada rezeki tak ke mana..



42 comments:

Liyana Aziz said...

all the best kak yaya.. =)
manis sungguh senyuman itu ye??

Marya Hana . said...

yana : main tibai je yana.. haha.. rase2 ok kot pic ni. yg lain senyum cam kerang busyuk ah.. hihi.. >.< thanks..

Dayana Nasir said...

wahh untung tu kalau menang. instax mini film tu pon 10 keping dah rm28 T___T memang pokai kalau nak beli sendri

Marya Hana . said...

dayana : amboi mahalnya.. dayana, join lah... >.<

elyzatul nastaysah said...

alolo..santek gile snyum cam tu=)

Marya Hana . said...

elyzatul : thanks dear..>.< dah tu je paling ikhlas.. hehe

Mimie Cikonett :) said...

goodluck kak yaya :)

Cik Aish said...

alahai..sweetnya!! hehe..gud luck ok

Ashraf Jalil said...

thanks join =D gudluck!

TheMuks [SCC] said...

sbb ko bnyak pic best2 la aku tag .. tenkiu babe x sia2 tag ko ;)) gudluck~

Amirrah Zawani said...

perghh mmg menawan.. hehe!! gud luck ya.. harap2 u menang.. thanx sudi tag.. :)

C!k LaYLa PiPi GeBu said...

kalau aku hntr gambar bukan gambar aku bleh??

Marya Hana . said...

mimie : thanks dear.... >.<

Marya Hana . said...

cik aish : sweet and sour kan..? hehe.. thanks a lot.. :)

Marya Hana . said...

ashraf : thanks penganjur... :')

Marya Hana . said...

eyqa : best ke..? hehe.. no biggie.. thanks.. kau pon gudluck.. :)

Marya Hana . said...

amirrah : i nak menang mcm mana. gamba pon ala kada je.. :) no biggie babe.

Marya Hana . said...

layla : aaa, tu aku tak pasti le.. kau tanya penganjur.. hehe

Norliyana Kartini said...

All the best! ^^

Marya Hana . said...

norliyana kartini : hai... thanks a lot... >.<

syufaa said...

awakkk..gdluck!! ^_^

Marya Hana . said...

thanks a lot syufaa :)

dyla lavender said...

wah ! gojes ! <3

Marya Hana . said...

dyla : hai dyla... thanks.. tapi i x gojes.. i goNJENG.. hehe.. >.<

Ip Man said...

ehem2..tgk la sape yg snap gma senyuman u tu kannn.. :D

Cik Nyna said...

kalau penganjur tu still single ngorat dia jela.. untung2 dpt free trus xyah join contest dia ;p

Marya Hana . said...

love : wek.. ade kene mengena ke..? :p

Marya Hana . said...

nyna : eh tu main kotor namanya.. xmo xmo.. hehe

Bella One ♥ said...

whoa, manisnye senyuman die......... =)

Marya Hana . said...

bella: hehe.. thanks... >.<

Mira Cikcit said...

good luck kak yaya!

Sarah Khan said...

salam ;)

new blogger here.

wahh,macam menarik contest tuh but saya baru join blogging takda follower :'(


http://nukilangadisbiasa.blogspot.com/

Marya Hana . said...

cikcit : thanks dear... >.<

Marya Hana . said...

sarah khan : yeke. join je lah.. :)

Eien Mohmad said...

cyesly pic tuhh sgt menawan akak senyum! (:

gudluck ya ~

Marya Hana . said...

eien : haha kelaka lah eien ni.. menawan apenya..

Deeba Debab said...

harap2 menang. best tu :DD

Marya Hana . said...

deeba : ramai sgt masok contest ni.. macam mana nak menang..? gambo pon kureng menarik..

LaLaLovy said...

cantik. gudluck baby~

Marya Hana . said...

lalalovy : hai... thanks.. >.<

yatie's EPISODE said...

hadiah dia superb hebat. huu. gud luck! btw, gambar tu cantik! (:

Marya Hana . said...

yatie : hadiah memang hebakkkk. tu yg masok. mane tawu kot ade rezeki.. :)

thanks yatie..