ARIGATO GOZAIMASU.

Friday, May 27, 2011

Featured in Intrend May 2011.

First of all, thanks to saudara Kheme Rosly. I've been featured in Intrend May 2011. Actually kat kedai dah jual keluaran Jun and Intrend May dah tersepok baik punya dalam stor. Minta jasa baik uncle pi check sat ada tak lagi saki baki Internd May. tunggu punya tunggu dia keluar tanpa ada apa apa di tangan. weh weh macam mana ni ?


"alamak. dah habislah "


nampak tak intro yang hampa, kuciwa, terkucil di situ (T.T) tapi takpe kita guna talian hayat yang seterosnya iaitu kedai sebelah pakcik India.



taraaa. dapat jugak akhirnya :')
senyum sambil ke telinga, kalau tangkap gambar and masok contest Ashraf Jalil lalu berkata


" SAYA MENANG POLAROID"


but still ada keraguan dalam hati. betol ke blog aku masok Intrend?




Nikisa Izas yang bagitahu kat "kotak jerit bagai nak rak" aku ni

then aku reply
"eh maybe u tersilap orang..."




then aku pon ambil keputusan check dulu lah..

jasamu di kenang Nikisa, sebab kalau tak sampai hari ni I taktau :)





blog sudah berlaku sedikit make over
baik darisegi background , baik juga darisegi header

dlm magazine tu header lama aku :)

Nikisa kata buka page 160. sambil selak page 155, 157,159.
nak selak page seterosnya tu aku pejam mata .






dan SELAK !







eh takdepon .... ???????

(sebab mata aku pandang ruangan yang bawah bawah lah)

oh atas rupanya. alahai.




:: sempena hari ibu ::

gambar gambar yang di masukkan






gambar kat Taman Negara Pahang pon Kheme Rosly
masokkan dalam ruangan tu


Thanks again to Kheme Rosly sebab bagi peluang aku menempel dalam Intrend. moga dengan ini semangat berkobar kobar aku nak blogging. tapi cuti ni macam sipot sedot lah. tak pi mana pon, just dudok rumah jaga anak tarzan. pemikiran pon tak berkembang. maafkan daku :(


87 comments:

Eien Mohmad said...

walaaamak kak (; caya laaa! og hot! neh eien pun nak g bli cepat2!

akak, lama tak comment entry (: mishh glew nak tgk pic2 akak (:

sayabukanSAMDOL said...

congrats :DD

ohh ddy said...

macam mana boleh masuk intrend ni dear? nak jugak. ehhehheh

Deeba Debab said...

perghh. best lah dapat masuk majalah. :DD

wahida idris said...

wahhhhhhh! dah femes dah marya kita ni :) tahniahhhhhh!!! ^^

Ora_Adzlin said...

congrats! lucky of u :D

hudhud said...

wah best ni. i teringin tp tak penah dapat wuuuuu :(

aniswany said...

waaaa,hebat la yaya ^_- belog masuk magazine tuhh .jeles nih ..hikhik

Marya Hana . said...

eien : nak beli cane eien, dah keluar yg jun punya. ni mei.. haha. :D

thanks eien..

Marya Hana . said...

awk bukan samdol : hehe.. :D thanks..

Marya Hana . said...

oh ddy : berhubunglah dengan wartawan die.. :)

Marya Hana . said...

deeba : tak sangka.. :P

Marya Hana . said...

wahida idris : thanks dear.. eh mana de femes.. baru sikit je..

Marya Hana . said...

ora : hai ora.. thanks a lot.. :)

Marya Hana . said...

huda : takpelah, sabar.. nnt mst ade.. k.. :)

Marya Hana . said...

aniswany : mane de hebakkk dear.. xmo jeles2.. :) ehe..

Dayana Nasir said...

daebakkk!!!! masuk magazine tuuuu..hehehe

Marya Hana . said...

dayana : erk. ape tu..? hehe >.<

Liyana Aziz said...

hye hakak fofular... malu la kita nak comment.. hahahahahah..

bestnyaaaaa! yana nak jugak!!

Marya Hana . said...

yana : ngadenya..........

nak jugak, tggu dan bersabar.. :) hehe

yatie's EPISODE said...

header baru! lawo lah akak! (:

baru dtg jenguk belog akak ni. bz je selalu. wah, msuk majalah. akak hebakkk. hehe. tahniah!

Marya Hana . said...

yatie : header tu akak buat simple2 je.. xnak sarat sgt.. thanks yatie.. :)

thanks.. hebakkk mane nya.. ? x..

Fika Rozaidi said...

wahhh tahniah kak marya! lepas ni sure ramai gila dtg mengendap. hehe ;)

Marya Hana . said...

fika rozaidi : hey thanks fika.. :)

Rtp Farra Arisha said...

oh u're damn cool! :)))))

Marya Hana . said...

rtp farra arisha : y..? hehe.. btw, thanks dear..

shafinaz (: said...

Walaweh , bestttttttttt :D

mamaleen said...

dah tgk intrend ni..

cantik la header.. :)

Marya Hana . said...

shafinaz : :) yep..

Marya Hana . said...

mamaleen : ohh.. :) thanks.. header lama tu..

twinkle twinkle said...

tahniah :)

Marya Hana . said...

twinkle2 : thanks.

aty shakira said...

wahh,,,nak jugak masuk mag bleh?

Marya Hana . said...

aty : xya ah aty.. hahahahhaha :D

ChiLaBaey's Spot said...

Tahniah2 Sis... Berjaya juga masuk yer... Pasti lepas n followers jadi ramai ni... :)

eesyaheera said...

orang femes tak nak kawan dengan kite dah kot? haha

juliet. said...

congrats nenek! teruskan usaha menjana idea kreatippp! hehehehee! ;)

Marya Hana . said...

chilabaey's : thanks bro...... :)

eh takdenya.. biasa je bro..

Marya Hana . said...

eesyaheera : eh, x penah pilih2 kawan kot.. and 1 more thing, xde istilah femes2 ni... :)

Marya Hana . said...

atiq : mcm kenal je ayat tu.. mase belaja dah ponek menjana idea kritif.. adeh.. T.T thanks..

aty shakira said...

ala..nape??

cik ateen said...

wah congratzs marya..
msk intrend tu u punya blog..
hehe
teruskan berblog...
im always support ur blog..
:)

Marya Hana . said...

aty : haha. gurau je ah.. :D

Marya Hana . said...

ateen : haah, tak sangka pulak.. :)

thanks cz support blog ni.. muah..

kura said...

oi. femes tu! nak jugak. heheh :3
*blog bella lim xda pula masuk mgzne? sian dia kak. Eh Ehh :)

Marya Hana . said...

kura : haha. bella lim masih baru.. mcm mana nak masok magazine.. .>.<

shiny2 star.. said...

famaousnye diee.heeee

Marya Hana . said...

fara halim : ohh. abg editor lagi glamor.. hehehehhe..

sha said...

Wah, gergeous u dear.. =)

Suka kan bila blog kita masuk majalah.. Bila la blog sha pula nak masuk ni. haha, berangan je la. hihi~

Areyf Shahmin said...

eyhh2.. da glamour sudaa kn :)
congrats to u laa kak marya!

Marya Hana . said...

sha : eh bukan angan angan je tu sha.. u punya pon boleh masok.. :)

thanks sha..

Marya Hana . said...

areyf shahmin : takde maknanya dek oi... btw, thanks bf eien.. :)

Cik Aish said...

walaaaaaaaahh best gilE! macam mana la nak bg blog masuk majalah yek? best betul..hehe.. congratz!

NURUL NADIAH MAMAT said...

tahniah...jadi artis blog dah nie...hee....

Cik Nathrah said...

congratess marya! mmg layak pon masuk magazine. blog anda sgt2 la best and kelakar. hehehe

Marya Hana . said...

cik aish : hehe. cik aish, berdoa banyak2... :D

Marya Hana . said...

nurul nadiah : hehe.. takde maknanya artis blog.. ramai lagi yg fofular gtewwwwwww. hehe

Dee Chicuita said...

kahkahkah! jaga anak tarzan ea you? sangat chomel disitu ;) btw, congrates laa, feymes dah skang. hihi

Marya Hana . said...

cik nathrah : thanks.. :) cik nathrah lagi kelako nak mam... hehe

Marya Hana . said...

dee : yep. nnt i upload ape kejadian dengan anak tarzan tu.. :) thanks dear..

Ip Man said...

terima kasih ye kawan2..
tgk la gf sape kan..
eheheheh nak jugak.. :D

Shurazirah Sukhur said...

walaweyy blog u masuk dalam magazine..congrats dear!!!
p/s:nice header..i loikee!

Marya Hana . said...

love : aik, die pulak yg over.. ~ kelaka ah u ni.. :)

Marya Hana . said...

shurazirah : haah .. :) thanks.. ohh header tu i buat se'simple mungkin..

cik fara said...

makin faymos la pas ni marya hana!
congrats!
:)

Marya Hana . said...

cik fara : mana ade dear..... thanks.. :)

Enchaoz said...

waaaaa tahniah!!!!

Amirrah Zawani said...

wah wah... fewitttt tahniah :)

TheMuks [SCC] said...

Woohoo cayalah marya!! Congrats wehh .. bakal ikot jejak Ben Ashaari neh ;))

Marya Hana . said...

enchaoz : thanks a lot..... :)

Marya Hana . said...

amirrah : thanks dear... >.<

Marya Hana . said...

the muks : eyka, thanks weh.. insyaallah.. ben ashaari mcm jauh panggang dr api ohh..

Nikisa Izas said...

he3..btul kan i ckp..he3..:)
teruskan usaha ok...:)

Marya Hana . said...

nikisa : thanks dear.. betol2.. hehe

Mila Ahmad said...

wah famOus gitu hihi..

Amni said...

wahhhhh...... intrend tu... biasa ada dengar kat remaja je blogger ramai yang masuk.. wah!

Marya Hana . said...

mila ahmad: mane ade.... :)

Marya Hana . said...

amni : haah ramai blogger masok majalah remaja.. ok jugak.. cz majalah remaja pon x kurang hebatnya.. kan.. :)

Ina said...

Tahniah...

Marya Hana . said...

ina : thanks.. :)

Myra Arshad (: said...

myra ade beli intrend, and i found ur blog. whooaaaa. artisss :p

Marya Hana . said...

myra : ohh beli ke..? eh artis apenya..? hehe..

Nurul Syahirah said...

Cantiknyee awk!

Marya Hana . said...

nurul syahirah : hai..eh tak lah..

♥ aliahƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ said...

wahh..masuk magazine..
syoknye kannn...

Marya Hana said...

♥ aliah : hehe.. >.< syok habis.

Solehah Shamsuddin said...

bestnya blog akak masuk intrend.tp tahun 2011 sy xbuat blog lg.hehe