ARIGATO GOZAIMASU.

Thursday, April 28, 2011

Update blog tandanya aku masih disini.

Alhamdulillah paper CTU dah lepas pagi tadi. objektif macam biasa, kacang.. kacang je aku menembak. sebab pilihan jawapan mengelirukan urat saraf aku. final exam kali ni aku just ada 1 paper je. "BEST LAH ADA 1 PAPER JE". haah best sangat. subjek lain tu dia nak nilai macam mana? tu yang lagi menggerunkan aku.




:: credit to nana hazman ::
curik curik ambik gambo tu perkara biasa


tapi yang paling best, masa kuiz hari tu ada mamarazzi ler.
siap tag kat facebook. thanks mira.



nampak tak aku tengah termenung masa kuiz?

aa, tu yang korang nampak. yang tak nampak?

- ketuk ketuk kepala carik idea
- perhati orang orang depan jawab kemain semangat waja
- berangan kahwin ngan adi putra, ehem -.-"
- pikir susu anak belom beli, hikhik tipu je ni.

p/s : walau dah habis paper, ada lagi assignment yang nak kena submit.
tapi still boleh tido banyak banyak. kira memang takkan insaf punya.

tido tido dan tido ajooooo.

yang ada paper lagi, gambatte kudasai :)



38 comments:

NOR ZAKIAH ABIQAH said...

best la dah habis paper. :)
Good Luck ntk assignment yg lain.

erra syahira said...

memang paper CTU paper tembak menembak..haha..nasib bek kena tembakan..

Heidi Shafiq said...

xyah wat esaimen.. tido lg best.. :P

hanabanana said...

i pun amek CTU semalam. hehe :p

Khai said...

heaven lorr 1 paper jer. tidur itu nikmat. teruskan menido. haha

amira.azman said...

heeeeeeee,.. comel je jwb quiz,..
standard la klu ketuk2 pale nk cr idea.., hahaha... gud luck sis.. ;)

Mr feckry said...

lu ni wat exam sambl berangan plak

Maly F said...

yeehaa..abes sudah jugak :)

.zara. said...

haha.
mmg serok pun jawab ctu tu...
harapan ku untuk LULUS!
huaaaa~

Marya Hana . said...

nor zakiah : assignment yg tinggal ni pon sebenarnya dah siap lame. tapi prof asyik reject je.. sume kawan2 i bengang gak.. hehe.. tapi as a student, kite buat jelah.. -.-"

thanks.. :)

Marya Hana . said...

erra syahira : paper ctu mase diploma ok lagi.. paper ctu degree ni macam hampeh.. dah macam belajar sejarah... T.T

Marya Hana . said...

heidi : yaaa.. bagos. memang br bangon tdo pon.. assignment ke laot~

Marya Hana . said...

hanabanana: yeke..? wah bahagian B u jawab soklan mana..?

Marya Hana . said...

khai :tido sampai terlajak tengah hari ape cer... hahahha

Marya Hana . said...

amira azman : hehe. u pon ketok2 kepala ke..? hehe..

thanks dek.. :)

Marya Hana . said...

mr feckry : lu mcm tatau wa memang suke berangan.. :D

Marya Hana . said...

maly F : so just same2 tggu result.. :)

Marya Hana . said...

zai : kan..? LULUS je ke zai..? hehe.. :D

musya said...

gd luck sis. :)

Marya Hana . said...

musya : thanks dear ;)

Dayana Nasir said...

kadang-kadang paper yang ada final lagi senang nak score sebab at least boleh jugak nak pulun last minute. yang takde final tu dah redha awal-awal dah bila mark macam tak berapa nak best T___T

Marya Hana . said...

dayana : aaa, yg tu memang betol.. kadang2 bila dah dapat result.. WHAT THE? dia kasik aku gred camni..padehal buat keje separuh mati.. ish ish.. lagi rela ade paper masa finl exam..

EZAN IDMA said...

adi putra >? hehe

Liyana Aziz said...

1 paper je??? chihuiiiii! ada assignments lagi ek?? chaiyok!

Eien Mohmad said...

waaa~ untung laa dah habis kak (: Eien baru nak study week. choiyyy =,=

Marya Hana . said...

ezan idma : adi putra tetap di hati.. :P

Marya Hana . said...

yana aziz : haah habes dah.. assignment prof rusydi kubon ni x lepas2... thanks..

Marya Hana . said...

eien : baru study week..? ok lah tu.. kitorg dah cuti golek2 kat umah, eien ngah exam .. :P gudluck k..

Myra Arshad (: said...

happppyyy holsss sis :))

saidatul noor farhana said...

hye2...saya dh smpai blog u...:)acctly gud luck utk next paper k???

Marya Hana . said...

myra : u too ;)

Marya Hana . said...

saidatul : this's my last paper.. :P

Amirrah Zawani said...

i ada 3 paper.. 1 dah lepas..

gud luck yea :)

Marya Hana . said...

amirrah : gudluck 4 the result lah.. sbb paper i dah habes, btw.. gudluck.. :)

miSSeqa said...

hoho.. its normal la kan klo termenung 2 3 minit time quiz.
kumpul idea dulu.. ^__^

salam ziarah jugaaa.. ;)

Marya Hana . said...

misseqa : kumpol idea, tapi... er er.. non hadooooooo..

thanks... :)

Rozuan Ismail said...

haha,,cm blur je jawap kuiz.boleh jawab ke?

Marya Hana . said...

rozuan : boleh ah.. kacang je..



MENARAM.