ARIGATO GOZAIMASU.

Saturday, April 16, 2011

TENGAH laloklah ni.


Dua tiga hari ni, balik balik bilik je buat perangai lemau. main campak je beg sana sini. BAMMMM!! tidur 18jam tak bangon bangon. almaklomlah takde tanggungjawab nak masakkan untuk laki ke, netekkan anak dan sebagainya. ni aku type sambil mata lalok lalok. kot terlelap camnolah tu.

tapi nak update jugak walau sikit
besaq taik idong punya entry -.- letihnya.



ni gambar yang terlibat untuk exhibition baru baru ni.




gambaran lebih dekat. kurang mantap gambarnya
sebab kamera phone je padahal




nanti kalau tak berapa lalok aku akan update lagi ye kawan kawan :)




16 comments:

Dalila said...

sweet scrap pic ;)

Rozuan Ismail said...

memang lalok tahap apa dah ni,macam tergantung je..hoho

Shiro Petta Petto said...

cunn woo malam tuh...

Khai said...

2 pic yg bawah tu cantik.

Deeba Debab said...

18 jam? terbaik. HAHA

Gabriel said...

gambar kecil2 tue gambar apa ekk??.. u pkai d60 ke?.. bila nk upgrade..?.. hehehe

Marya Hana . said...

dalila : thanks dear.. :)

Marya Hana . said...

rozuan : ohh mintak maap, semalam update ni malam buta.. mate pon memang dah nak tutop je. so kire cam melalot lah ni.. haha..

Marya Hana . said...

shiro : erra fazira cun wooo malam tu...

Marya Hana . said...

khai : sebab..? haha. nak jugak..

Marya Hana . said...

deeba : jangan pecaye sangat bile akak ngan menipu... haha.. tapi, HAMPIR hahahahahhahha..

Marya Hana . said...

gabriel : ohh tu gambar2 kitorg yg terlibat ni.. dengan kamera masing2. yep, i pakai D6O mmg dah lame pakai,x upgrade2 lagi.. sbb major in film, not in photography so cam malas nak buang duet kat situ lak kan.. :)

nn said...

memang betol2 lalok lah sis ni. hebat ayat permulaan di perenngan pertame. suke2. heee

Marya Hana . said...

nn : akak memang dah tak tahan nak terlelap ohh malam td.. hehe

Baby Gurl said...

ehemm..ehem..tumpang lalu..
ayat kat perenggan pertama tuu pehhh tak leh blah..heheheh mmg ngantuk giler ler tuu..heheheh =)

anyway, cantik baju biru itu...comeyyy nampknyee kamu niee =))

Marya Hana . said...

ain : hehe. memang sah lalok lah tu.. :) sebab org asyik tego perenggan pertama tu je..

thanks ain.. haha