ARIGATO GOZAIMASU.

Friday, April 22, 2011

Happy Sweet 19th Birthday, but not for me :')


Sambil ikat rambot tinggi tinggi macam orang berpantang, terkezut sebaik bukak facebook ! alamak. macam mana boleh lupa ni? hari ni 22 april birthday adik aku, bella. dah besar dah, 19 tahun. boyfriend non hadooo. so sape nak isi borang boleh lah interview dulu ngan akak dia haa.

untuk pengetahuan, dia ni lagi gila camera dari aku.
(selamatkan diri lah tu)


:: yg pegang camera tu bella ::




fine. dia songlap baju kurung aku
mentang mentang matriks hari hari gi kelas pakai bju kurung

kasi can -.-"




:') bye. kontot lak entry ni.

p/s: siapa lahir 22 april ? happy birthday ya.




30 comments:

Ip Man said...

wah! promote adek sniri!
huhu
*pic 1st tu nmpk lain owh muka bella..hehe

Marya Hana . said...

love : kena ah, kang andartu lak die. haha. pic 1st tu nampak die kuros kan..? haha. tu yg lain.. kot..

Rozuan Ismail said...

KENAPA GAMBAR BELLA YANG FIRST DGN SECOND LAIN?ERM,KONFIUS, MUKA YG 2ND TU SAMA NGAN MUKA SEBELAH BELLA LA..HAISH..BIAR BETOL..

yanasensei said...

sama dekat mata! hehe.

Liyana Aziz said...

berbeza sekali ya ama kakak nya??? adik lawa, kakak comel... eheeeemmmmmm.. kena puji tuan blog sekali daaaa.. =p

Eien Mohmad said...

wahh! sebaya Eien lhaaa bella nehh. happy birthday to her (:

Amirrah Zawani said...

happy birthday bella.. adek nampak chubby sikit.. kakak kurus.. ;)

fatin fakhira said...

seriously tengok caption ngan gambar first tu banyak kali.pastu tengok gambar lain.tengok gambar first tu balik.lain kowt.hehe

*ingat yang baju putih kat curtain tu bella*

Daboo said...

Happy belated birthday, Bella! God bless the both of you! ^_^

Deeba Debab said...

HB utk kak bella :)

Fika Rozaidi said...

i kenallah bella tu. hehe. satu matrik :D

noraliza said...

apy befday lah tuk adiknye :)

Marya Hana . said...

rozuan : haha. diorang kembar ..(tipu) lain ke..? alahai.. maybe gambar atas tu bella nampak kuros sikit.. sikit je... :p

Marya Hana . said...

yanasensei : yg tu setuju.. mata sepet .. T.T

Marya Hana . said...

yana aziz : yeke... huhu.. lain kali malas letak gamba adek lagi kat sini.. haha.. :D

Marya Hana . said...

eien : ohh 1992 eh..? sama lah tu :)

Marya Hana . said...

amirrah zawani : tu memang x leh dinafikan.. haha.. :D

kontra sangat..

Marya Hana . said...

fatin fakhira : hahahhaha. ramainya yg confuse.. muke diorang hampir sama kot fatin.. :) yg sebelah curtain tu namanya melisa..

Marya Hana . said...

daboo : mokcik, thanks a lot .. :)

Marya Hana . said...

deeba : thanks deeba budak sarawak sekarang ni.. :p

Marya Hana . said...

fika rozaidi : ic.. sama batch ke..? :) wah..

Marya Hana . said...

noraliza : thanks.. utk kakaknya..? lambat lagi ah.. oktober ..

shafinaz (: said...

Eh muka mcam cina , ahah

Marya Hana . said...

shafinaz : memang, sebab die ikot muka my mom, keturunan cina..

elle said...

besday adik yaya same ngan qilah.....
(^_^)v

Marya Hana . said...

elle : haah, tawu.. yaya ade wish die, mase tu dia pakai dp pocong.. tebiat mokcik tu.. haha..

ateefasushi said...

22 APpril birthday saya ! :DD

Marya Hana . said...

ateefasushi: ic.. happy belated bday ya.. :)

mira shahidan said...

laaa tak sangka sama:)

Marya Hana . said...

mira : tu la kate.... :)