ARIGATO GOZAIMASU.

Saturday, April 30, 2011

Drama sebabak.


Aku ingat lagi zaman diploma. aku belajar kat UiTM shah alam. si dia belajar kat UiTM Sarawak. betol betol dipisahkan. dari semester empat sampailah semester enam. dah tu, celah gigi je nak kira berapa kali kitorang dating. betol-betol semester break je nampak batang hidong dia. selain tu memang hari-hari call, mesej tak berenggang. "i miss you" dalam sehari tak sah kalau 10kali tak sebot. over gituuu.


masa aku mula mula nak terima si dia ni jadi "couple" aku, penat jugak buat keputusan nak terima or tak. yelah faktor tempat belajar ni yang buat aku pening kepala. couple dekat-dekat pon boleh menggatal carik perempuan lain, inikan pula .. kan? masa ni dalam hati kata :


"takpelah bagi peluang kat dia, mana tahu dia boleh bahgiakan aku"


tiap kali si dia nak balik sarawak, aku mesti susah hati. tapi aku bagi sepenuh kepercayaan kat dia. alhamdulillah sampai sekarang kitorang tak pernah lagi ada masalah dengan orang ketiga. sebenarnya macam ni, kalau sebelah pihak je yang nak menjaga hubungan, memang nak MAM lah.. dua-dua pon mesti menjaga. (ceh menjaga sangat aku ni, sekarang pandai merajuk tak agak agak) syhhh.


ok hari ni aku ikot si dia dengan kawan kawan rapat dia ke KLIA.
si aerel nak balik Sarawak. dah habis paper lah katakan.





ni lah nia and aerel :')
sweet couple tau.

tapi baju nia sedondon dengan si dia.
tertukar pasangan dah ni. hehe







bab peluk peluk dah setel


sekarang ni kena tonton drama sebabak pulak.
kesian nia, aerel nak balik sarawak dah.

selamat jalan romeo.
balik puncak boleh berfoya-foya. hahahahaha.
kan nia?




drama air mata
kan banyak drama kat TV buat scene macam ni

"aku bawak haluan aku. kau bawak haluan kau"





aerel, masa ni nia dah happy tau.
tadi je dia nanges nanges







ingatkan nia dah ok (._.*)





sekali..







dalam kereta dia melalak balik. alololo kesiannya
yang ali tu pulak offer tisu sekotak untuk nia :')

jahatnya..


haih, macam manalah kalau aku kat tempat nia..?
kalau boyfriend berjauhan..

selalunya makan sama-sama. gosip sama sama.

tapi kalau aku kat tempat aerel, aku rasa........


BOYFRIEND AKU YANG NANGES kottt..


:D





32 comments:

Ip Man said...

eh eh eh??!
i lak yg nanges ehhh?
t la i amek phd kat oversea nnt..
haaa meraung2 u x kasik i pg..kui2

ape pon ni mmg drama minggu ini la..ekekeek

Rozuan Ismail said...

ye ke bf yg nanges..entah2 dia yg nanges.huhu

erra syahira said...

biasa la tu nangis bila berpisah ngn sang kekasih..bagus btol si ali 2..siap bagi tisu lagi..hehe..

aidaRupanzel said...

waaaa...kesian kat kwn awk nia...T_T

fifymeow said...

haha. uitm swk?
senior sy la tuu. ngee. p xknl.hahah

Liyana Aziz said...

x mampu la yana nak juah2 dari chenta.. kesian nia... kalau yana,,, isk isk isk...

Far8 budak baik said...

ahaha nangis siap..
malu kat org..
padahal nnti jumpe gakk..
ahaksss =p

shiny2 star.. said...

hehehe..since nanges2 ni.teringt..alamak~

elyzatul nastaysah said...

jejalan kat cini..sambil bace entry kamu..alo..kamu sweet sesangat.moge kekal ye;p

Rafidah Farhana said...

Hahaha, lawak la jugak. Nampak macho je tak nangis.
Kalau dah perempuan, tumpah jugak akhirnya.
Korang yang sweet, semoga kekal bahagia sampai bila2 :D

Marya Hana . said...

love : haha.. eleh.. phd konon..

ok, we'll see.. wekk :p

Marya Hana . said...

rozuan : jangan ah memandang rendah.. ahahahhahhahah .. :D

Marya Hana . said...

erra syahira : aaa, sekotak die kasik.. sampai takde air mate dah dia nanges..

Marya Hana . said...

aidarapunzel : hehe.. tu lah.. die siap sambong nanges lam kete.. :P

Marya Hana . said...

fifymeow : ohh yeke. u course ape..? dia IM..

Marya Hana . said...

yana aziz : kak yaya boleh je..? :P confident.....

Marya Hana . said...

far8 : perpisah itu menyakitkan.. kiki.. walaupon sementara..

Marya Hana . said...

fara halim : ohh..? penah jugak. jeng jeng jeng..

Marya Hana . said...

elyzatul : eh i lak yg sweet..? ehhe.. thanks.. :)

Marya Hana . said...

rafidah farhana : control macho.. jngan nanges.. :p

eh kitorg ke..? thanks rafidah..

Deeba Debab said...

wahhh. sweet nye <3

noraliza said...

hahaha..yer ker dia tak nanges..tpi kalo bf nye yg nanges memang bertuah ar.ssh nak tgk lelaki menangis nie.kui3

Marya Hana . said...

deeba : biaselah org brcinta.. haha

Marya Hana . said...

noraliza : lelaki kan ego.. kalau diorg nanges, tepok tgn.. :p

Diyana said...

alahh,jauhnya

saling percaya mempercayai itu penting dalam satu hubungan.Chehhh

Marya Hana . said...

diyana : haah. tp kalau kite percaya sangat pon tak boleh.. lelaki kan lidah bercabang.. haha

fifymeow said...

sye DPA.. hehe. die part brpe ek

Marya Hana . said...

fify : dia masok diploma julai 2007.. sekarang ni dah degree part4..

mira shahidan said...

sweet jer:)
aerel da blk dah, classmate I tuh,hehehe... sbb dah start cuti pulang ke kg halaman masing2..;p

Marya Hana . said...

mira : ohh, mira same kelas ngan aerel eh..? tu ah diorg wat drama kat KLIA..

gajiy said...

Damn the Tudung hitam (baju hijau) !!!

zIZAEN said...

Damn her, damn iT !!!