ARIGATO GOZAIMASU.

Monday, April 11, 2011

Datang jangan tak datang weh. ewah.


Hari Karyawan is around the corner. khamis ni. masing masing busy body nak pergi cuci gambar untuk exhibition pada sebelah pagi Hari Karyawan tu nanti. ingat lagi tak aku ada pergi Taman Negara Pahang baru baru ni..? kami kena buat pameran photography pada hari khamis ni di UiTM Shah alam induk.


gambo gambo yang dirasakan menyentuh sanubari, geli geli hati
bolehlah beli. harga ditetapkan oleh photographer itu sendiri.

(tak mahal pon selalunya)


kautim baik punya kitorang jual.
kalau rasa rasa nak beli atau berminat nak datang jengok, boleh ajeeee.

sila sila. (._.*)

so konon konon semalam kitorang nak pergi cuci gambo lah.
takda maknanya bila perot masing masing dah krok krek krok krek.

apa lagi serangggg hendap Antan Batura, Tasik Shah Alam tu.





kat situ kita boleh pilih nak duduk atas kerusi
atau bersantai kat meja batu tepi tasik nun

hati tengah tak tenteram , elok sangatlah kalau dapat
menikmati tasik shah alam yang.. er er..

macam takde apa sangat ni.



marina ilmar binti ramli.
cuba perhatikan nama bapak dia.

RAMLI.

nama dia ILMAR.

senang je nak letak nama anak zaman sekarang.
terbalikkan nama bapak dia,dapat ah nama dia.



muka macam ni sebab selalunya kami ada "SESI TETAP"
iaitu sesi bahan membahan. ye..
hobi kitorang membahan sesama sendiri. nasib le yob..




marina minom air kelapa laut.

katanya elok untuk orang orang demam atau nak demam.
adakah anda? sila dapatkan segera :)



muka macam segar je minom ABC. padahal taktau yang
pompuan ni selsema teruk.

ni lah orang kata tak sedo sedo diri.





selera biawak ohh. best jugak kutuk member kat blog sendiri.
dia nak bantah? du du du buat tak dengar.



kat sini jangan order spaghetti. tak best masin macam air laut.
ataupon umpama garam mencurah curah ke ladang gandum -.-"




soto aku ni ok lah.
er.. boleh lah dari no taste.




ada nampak muka kenyang?
maybe orang belakang memenuhi ciri ciri kekenyangan.
siap bersantai ngan perot gendang gendut tali kecapi tu. kahkah
ampun ampun.



asalnya gambar ni just aku and si muncet bernama zuziana tu.
tapi tiba tiba marina kata

"kalau kau nak snap kira 123"

rupanya ada adegan tambahan tu haa. tak senonoh.
ceh puih puih.. ~



aaa. tu dah kena penumbuk gabak !!





dah tu buat muka mintak penumbok lagi sekali



tapi ni yang paling lawa, natural beauty betol ah.
nasib aku tak join buat muka tak cukop sifat ni.

babai :)

p/s : jangan lupa khamis ni siang hari ye. exhibition kami. kehkeh




28 comments:

hanim azhari said...

wahh..cambest je ni rase nak terjah je kehkeh :)

Marya Hana . said...

hanim azhari : silakan.. :) jom lah..

Maly F said...

oumm tak pernah pulak makan kat situ time siang..huhu..gud luck this thursday..

Mr feckry said...

kalau jumpa yayahana, kemsalam kat die

Marya Hana . said...

maly f :ohh yeke. selalu makan ape kat situ? ade yg sedap, ade yg x sedap.. thanks.. :)

Marya Hana . said...

mr feckry : hamboi.. ~ wasalam siap2.. haha

puteri pena said...

gud luck wey esk. esk nk p la tgk.hehe. :)

EyChA said...

hihi,seronoknyer sis kenakan membe2 kat blog yer :D

Khai said...

nikmat ada tenet. 2 hari x sentuh laptop. kau ade? huhu.

ttbe lapar ble tgk ABC tu... =.=*

Gabriel said...

suka pic uu.. comel..

Shiro Petta Petto said...

entri takde motif... atau motif kurang jelas... zzz...LIKE SESI TETAP!!! XP

Eien Mohmad said...

wahhhh! pic2 akak mmg chumeyl2 lhaa.
tak pernah mis follow akak (:

azalia hjsalleh said...

Antan Batura??
x perasan plak
okay nanti na cuba mkn situ

Marya Hana . said...

puteri pena : thanks.. mai ah datang tgk.. :)

Marya Hana . said...

eycha : kat blog je yg termampu, kalau depan2 sah kena tiau balik.. haha

Marya Hana . said...

khai : ohh takde takde.. (T.T) tak bayar bil berokband lah tu.. haha

abc tu nampak je sedap. jeng3x.

Marya Hana . said...

gabriel : eh i ke..? salah org kot.. hhihihihi.

Marya Hana . said...

shiro : entry kurang morip tu betol..
kau hadeeee? non hadoooooo.

SESI TETAP lah sangat.

Marya Hana . said...

eien : pic kawan akak je yg banyak dalam entry ni.. hehe.. :)

thank you dear.

Marya Hana . said...

azalia : ade. betol2 kat tasik shah alam tu, de 1 je tempat makan.. :)

Dang Intan Duka said...

wey
mahal x makanan kat sana?
ok x?
sbb aku dgr mahal dan tak sadap.hahah

Shiro Petta Petto said...

haha... tak mampu laa kak... XP

Amirrah Zawani said...

tak penah makan kat situ,, member i dok cakap tak sedap plus mahal.. terus tak penah pg.. =_=

Marya Hana . said...

did : ade yg sedap kat ctu.. yg x sedapnya dia punya spaghetti.. harga boleh tahan mahal ah..

Marya Hana . said...

shiro : x mampu dok diam2..

Marya Hana . said...

amirrah zawani : chicken chop die sedap ahhh.. :)yg len kureng..

mahal tu sokong..

Ip Man said...

love!
len kali kita mkn situ lg k..aritu x puas la mkn.. =,.=

Marya Hana . said...

love : xmo dah la. dah muak. haha :D