ARIGATO GOZAIMASU.

Thursday, April 21, 2011

Bukan perempuan melayu terakhir tapi assignment terakhir.

Pertama kali dalam sejarah hidop, study week pemalas gila nak balik rumah awal awal. tak kose nyah. padahal kalau balik awal awal hari tu sekarang dah berapa banyak lemak yang berjaya dikumpol :') hiphip horey cacing dalam perot. dengan confidentnya berapa hari entah aku duduk kolej. mengadap laptop sampai sakit kepala. dah macam tu, ada yang offer panadol kat aku. tapi sorry lah, since duduk asrama masa sekolah dulu aku tak biasakan makan panadol.


kawan kawan aku ramai yang pening kepala sikit, terus sumbat panadol. panadol sebenarnya tak elok makan terlampau kerap. boleh kena sakit buah pinggang ke amende yang sewaktu dengannya. tu pon cikgu aku yang nasihat jangan makan panadol.

kot pening, penyelesaian paling berkesan


TIDO. tak pening pon memang aku kaki tido.
harap maklom -.-" hihik.

cakap pasal zaman sekolah teknik, malam semalam sikit lagi nak kena heart attack sebab kawan masa sekolah dulu tag satu gambar. aku sendiri pon tak hengat bila tah aku terkinja tangkap gambo macam tu.



peace bagai lak haaa. dah tu sekor je pompuan kat situ.
bila tengok tarikh, ni masa ambik report card. mak ai, cikgu
tengah api api kan parents kat tepi tu, yang aku and da geng
kemain peace peace kat belakang .


weewiit muka skema aku masa sekolah -.-"

ok habis cerita .


semenjak ada earphone purple giat aku dengar lagu
kat laptop. kalau tak laptop aku sunyi mcm rumah hantu.


punya dung dang dung dang dengar lagu
haish boleh pulak aku ter'layan lagu RAYA.


ganti puasa pon tak lagi cek kak oi


ahah, sekarang ni tengah menghabiskan assigment terakhir
subjek cinephoto. dah habis shooting and pergi trip taman negara kan?

sekarang kena print semua picture and masokkan dalam album pulak.


selerak (T.T)

tak siap lagi


p/s : final pon nak dekat. susah beno nak dapat keinsafan mengulangkaji.
final exam ada 1 paper je. 1 paper pon CTU hubungan etnik, haih
zzzz lah jawabnya. subjek ni dah macam baca buku sejarah .




17 comments:

Rozuan Ismail said...

aku ni pon ari isnin ni ada lagi paper,tapi selagi tak ahad,selagi tu tak nak study..haish

eykin said...

jum join..
http://tintayu17.blogspot.com/2011/04/contest-untuk-anda-semua-jom-join.html

Khai said...

heaven nya jd budak art. paper final 1 or 2 jer. kteorg ni bdk management asyik ngadap buku jer. heaven nye non hadoo. adoyai. wuwuwu T.T

ety piah radzi said...

alolololo. comel sgt muke kau time skola la maria! hehehehehe :P

Marya Hana . said...

rozuan : so kite ade simptom yg sama, suka buat keje last minute.. sama ah ngan belaja pon.. :p sep..

Marya Hana . said...

eykin : insyaallah. thanks.. :)

Marya Hana . said...

khai : bawak bersabo lah ye.. dugaan org belaja memang cenggitu.. kan.. ~ nnt dah tuo2 rehat bebanyak lah.. dok rumah layan cucu je.. hikhik..>.<

Marya Hana . said...

ety : macam minah ape je aku time sekolah.. gampang kot.. haha :D

Dang Intan Duka said...

halo.. ;p

good luck tuk final..:) walaupun 1 ttp kna score..hoho

miss u ...... ;p
wahahah

diya said...

goodluck untuk final paper :)

Marya Hana . said...

did : kau pon, gudluck makcik.. :)

miss u too.. miss u sooo much. kau, aren and mangkok.. eh manggis.. haha

Marya Hana . said...

diya : same lah, gudluck k.. :)

Ip Man said...

kesiannn dia blk lambat..
tu la org pesan siap keje awal2..
kan da..
hehehe

Marya Hana . said...

love : u tinggalkan i orang2 kat sini.. ape boleh buat.. ~

Eien Mohmad said...

wahh! muka akak masa sekolah lain giler (: tp shomeyl . hee.

Marya Hana . said...

eien : memang lain, tapi comel tu idok, comot kot eien.............

Eien Mohmad said...

hahah. tp chinese habisssssss ouhhhh (: sweetttt jeahhhh !