ARIGATO GOZAIMASU.

Monday, March 28, 2011

Taman bunga bukan, dalam hati ada TAMAN pon bukan. habis tu apa?


Muka perak tiba tiba. eh eh aku menaip lah. eh eh lagi aku dapat bukak blog.


kecoh padahal 3 hari je pergi trip kat Taman Negara Pahang tu. sorry guys tak dapat upload picture kat sini lagi. dalam camera tak banyak muka aku. banyak muka "org asli" je. so, nak tunggu picture aku ni yang lambat sikit. banyak menempek kat camera kawan kawan.


asal nak tangkap gambo pokok, mencelah muka aku.

nak tangkap gambo cipanzi pon tertangkap gambo aku.
padehal cipanzi mana ada kat Taman Negara -.-" gebang sikit.


tak sabar nak tunjok kat semua hasil tangkapan aku.
yang sebenarnya tak seberapa plus non hado yg menarik ohh aku tgkap.
esok pensyarah nak tgk hasil dah. kemain awal kan?



pulon ah malam ni belek belek picture mana yg "boleh blah". haha.

tanpa membuatkan hati para pembaca kecewa sebab dah terbukak blog ni. aku hidangkan jugak beberapa gambar sebagai pengubat rindu. wokaka. macam ada orang je nak rindu kat aku. wuu wuu. yang pastinya aku rindu bantal busuk aku. balik balik dari trip teros cium cium bantal musyuk. MEMANG BUSHUK habis ! khazanah zaman berzaman, bercorakkan peta dunia.


1 cukop lah kan?
utk menggambarkan salah satu aktiviti kat sana :)

BEST gila. sampai sekarang terbayang bayang.
nanti update lagi.





18 comments:

babyHoney said...

best kan pegi sane ?
eila pon pena pegi !
mmg wonderful sgt .

shafinaz (: said...

Sedap lagu blog nieh . Nak tajuk boleee ? ^^

hanim azhari said...

waaa..sronok la..tgk 1 gambo je da nmpk best :)

Mya Myra said...

lawatan sambil belajar ke ape?? huhu

aizeepesona said...

dalam hati ada taman...taman aper? Taman Buaya...hahahh !

Mr feckry said...

cambest je taman negara

Khai said...

haha, samalah mcm aku dulu, pegi pos dipang,perak smpai balik UiTM pun masih terbayang2 n terbawa2 life kt sana.wuwuwu -.-"

Ip Man said...

hehe..
suke la u dpt pegi sane ann..
t tunjok la kat den pic u byk2 kat sane k!
-love-

Marya Hana . said...

babyhoney : haah lah. best aktiviti kat sane. yg best mase naik boat kena simbah air sungai sampai lenjon.. :)

Marya Hana . said...

syafinaz : OST my girlfriend is a gumiho.. x pasti tajuk apa..

Marya Hana . said...

hanim azhari : ohh yeke. tggu tau nnt i masokkan banyak2 gambar. bertambah best.. :)

Marya Hana . said...

myra : jangan nak lawatan sambil belajar sgt ah.. trip under cinephoto subject..

Marya Hana . said...

aizeepesona : taman buaya kat melaka tu.. penah gi..? hehe..

Marya Hana . said...

mr feckry : memang ah best... :)

Marya Hana . said...

khai : ohh yeke. tu lah, terlampau best smp termimpi2.. :o

Marya Hana . said...

love : ok syg. nnt den tunjok kat u.. :)

Mira Cikcit said...

akak cimpanzi tuh ad kirim pesan tak?

Marya Hana . said...

cikcit : die pesan, soh cikcit jangan blurrr sgt.. hahak. masok bilik akak buat muke keliru ape kehey tah..