ARIGATO GOZAIMASU.

Thursday, March 24, 2011

Gerammmmmnya. haish -.-"




Aku pantang bila aku bercakap kau ..


*buat muka umpama terkentot but muka coverline "eh not me".
* angguk angguk geleng geleng tapi sepatah haram aku cakap pon kau tak dengar kan.
* asal aku cakap je segala cerita kau tahu "ohh yang tu".
* berdalih. ok yang ni i can't cooperate anymore.
* kepochi hal celahbedah orang. suka hati depa ah nak buat apa pon.
* tak boleh tengok orang lebih dari dia sikit, mulalah jeles tak bertempat.
* ada negative thinking. alahai, come on lah..
* suka tipah tertipu tertipu tipu tertipah.
* hipokrit. haa tang ni wa memang pantang dari dulu.


lastly, pentingkan diri sendiri.
in the end, semua kau salahkan orang. apa keheynya?


ok ok jangan nak dok buat kalut. entry ni lepas geram.
biasalah kadang kadang kita cakap macam ckp dgn batu nisan.
non hadooo respon .

(bunyi cengkerik , krikkk krikkk)



adik aku mesej tadi. ada orang buat kacau kat blog dia. alolo budak budak gadoh. dah kenapa pulak ni? kalau ada stalker kat sini,ops. kakak bella nak terangkan ye ^_^ buat muka penyayang sikit ehem .



dengar baik baik. Family kami ni berfikiran terbuka. kalau orang dok buat kacau sikit sikit tarak hal punya. tutop mata and tutop lobang hidong je. tapi kalau dah melebihi batas batas kesabaran, Ustaz Amirul kat TV3 kesayangan korang tu pon datang hangin kuskus satu badan.



kerja group biarlah sama sama buat. ni tak, hempok semua atas kepala adik aku tu. tang orang sebok buat kerja kau pi sedap sedap mencekik nyum nyum , adik aku tu memang ah on diet, tapi berpada padalah korang dera dia. kang kempis perot dia yang buntal tu mak aku susah hati woo. susah biar sama sama susah. kan bagus ada teamwork :) maybe adik aku terlampau "bengang" tu yang dia luahkan kat blog memandangkan followers blog dia ada dua tiga kerat bulu hidong je.


so yang buat kecoh pasal blog dia tu sape?
sape yang suka baca blog dia tanpa follow tu?
mak enon a.k.a STALKER lah. eee sedap nama tu.



bella : air kosong kurang harga satu.
eh ok lah kita kosong kosong..


selamat emosi aku masih terkawal .


kata kata hikmat hari ini :
kalau kita baik ngan orang, 10kaliganda org akan baik dengan kita.


terima kasih.


18 comments:

Khai said...

sabo sabo. er. er. adik umur brape? =.=*

Marya Hana . said...

khai : adek umo 19 da.. huhu.. ngah bersabo ni.. :)

Amirrah Zawani said...

sapa lah yg suka dok buat kacau tu.. adehh jangan dilayan.. nti makin mjadi2 pulak..

si afro besar said...

khai komen cam nak test adik je.? kah kah.:D standard la tuh stalker.:)

puteri pena said...

woo ada juge org bz body cmtu eh. stalker dlm diam. huhu..

Dang Intan Duka said...

kdg2 org lain xphm..bila kita luah kat blog, org ckp tu la ni la..kita luah sbb nak puas kan hati ni..
klu luah depan2 kang, mulalah xckp terus..plus sebar crita yg bukan2 lak..

btw, sabor je la..;p

budak kampung said...

awat hari ni ramai dok lepas geram??hari sabtu ni hari lepas geram sedunia ka??keh3...

kalau x malas,singgahla
dimana logiknya earth hour??
aku jadi malas blogwalking bila...
kuasa seorang wanita
18SX:kisah malam pertama dara & teruna(kononya)
kopi lincahkan sperma??

Mya Myra said...

sabo ude sabo:)) soley soleyy

Marya Hana . said...

amirrah zawani : some of her "friend". entah lah..

Marya Hana . said...

si afro : haah lah khai tu.. :P stalker tu memang biase, tp ni ibarat duri dalam daging..

Marya Hana . said...

puteri pena : kawan2 sendiri padehal.. ~~ :)

Marya Hana . said...

did : tu ah pasalnya. sekarang ni aku pon tatau ape cer.. weh, bestnya pi taman negara.. nnt aku update..

Marya Hana . said...

budak kg : biasa lah tu, kekadang hangin kuskus mai.. :P

insyaallah..

Marya Hana . said...

myra : soley soley .. tu aritu.. arini dah ok dah.. jap je barannya.

Nazatul shima said...

hmm..biase la marya..kalau yg ade lebey ckit tu, komfom ade yg x puas ati..xpe..pikir kalau ade org x puas ati tu, means adik marya terbaeklah tu..hehe..

Marya Hana . said...

nazatul shima : hehe.betol jugak tu.. :) budak2 gado mcm kelaka je..

Dayana Nasir said...

rambut adik dengan kakak memang sama eyh.. comel je. :)

aizeepesona said...

kalau orang buat tak baik kat kita pun..kita still kena buat baik pada dia..biar nanti dia akan malu sendiri dengan perbuatan dia tu..