ARIGATO GOZAIMASU.

Friday, February 18, 2011

Tomodachi.

Ibarat masok jamban berkali kali pon kau rasa muak kan? tapi takpelah sebab bukan pergi dengan orang yang sama. wah ayat macam ada ramai scandal je. ceh langsi habis.


plan nak pergi i-city secara tiba tiba. nasik mak maintain nyah~ kalau heart attack macam mana? hehe. tengah mencekik dengan si dia tiba tiba kena sumbat makanan laju laju sebab kawan kawan dah nak gerak pi i-city. tak dirancang katakan.


nasib baik si dia sangat memahami



dah macam penyamun muka aku dari tepi -.-



feeling feeling kat HongKong


bak kata one of my friend
"geng bas sekolah pancit"
kenapa eh


habis duit korek tabung main benda alah ni
merugikan T.T tahu tuu.

last last dapat sengih sinis macam gitu je tengok
sorang mamat cina tu kaot ladybird sampai dua ekor

makan hati


mak kau !
sebesar besar muka kat celah tu adeh



my classmate since diploma yep




nana baru beli Sony DSLR.
best habis ah! tapi gambar gambar kat dia tak hambek lagi

so terimalah ini aje ye

:)

16 comments:

Maly F said...

baru jugak pegi i-city sekali lagi
:)

Am said...

aku xpenah sempat2 g pegi i-city~ haha..lebih2 g makin jauh ni~ x_x

Sesumpah said...

wohaa i city lagi?

haha

comel la marya dgn topi tu

:D

Marya Hana . said...

maly F : tu ah, xde tempat lain nak gi kat shah alam ni :P

Marya Hana . said...

am : time kau dtg puncak ajak ah walid pegi.. hehe.. kesian kaw..

Marya Hana . said...

ssumpah : tu lah, dah 3x pergi ni.. adeh..

comey ke..? mcm penyamun je ohh! haha

husna said...

time chap goh meng ari tu pergi jugak icity. ada bunga api woh..

Marya Hana . said...

husna :kt situ ade bunga api..? wah mesti lagi meriah kn.. ~

specky gurlz said...

tengok pic marya dgn kengkawan baru tersedar rupanya kite dah lama tak hang out dgn kengkawan T.T huhu

Marya Hana . said...

specky gurlz : alo. kenapa..? asyik keluar dengan bf eh jeng jeng jeng.

iday said...

haha,,cantikkk jer pakai snow cap..lama dah tak p i-city

Mr feckry said...

berape ek hargenye

Marya Hana . said...

iday: bile di tengok2, mcm penyamun je pakai snowcap tu.. :p

btw, thanks..

Marya Hana . said...

mr feckry: harge ape..? harge masok i-city ke..? RM10 satu kereta. kalau ikot kepala x salah i RM2. lebih kurg mcm 2 la...

yatie's EPISODE said...

yati maseh mengumpul duit utk membeli kamera ni! hekhek

Marya Hana . said...

yatie : yeke. akak dlu pon sbb subject kena pakai camera.. kalau x, xdenya camera ni..