ARIGATO GOZAIMASU.

Sunday, February 13, 2011

Model Tasik Hantu Tasik.

Disebabkan si dia balik Rembau, aku ditinggalkan keseorangan kat UiTM haa. lagu Jangan Pisahkan berkumandang. sedih kan? cewah. jangan nak ditinggalkan sangatlah kan. geli ketiak aku. cerita sebenarnya aku malas nak balik rumah memandangkan ada kerja tertangguh yang aku belom langsaikan. tu pon buat last minute, macam tak biasa (T.T)


Kebetulan hari sabtu lecturer suruh semua turon padang , Tasik Shah Alam untuk mengasah skill photography masing masing. subject ni dah ditinggalkan lama. dari part 3 diploma.


sesampainya cis. lecturer non ado. dah balik agaknya. then kalau lecturer takde kau agak agak semua orang nak tangkap gambar sangat ke? pura pura je semua. T.T yes!


ni takde kena mengena dengan cinephoto :P


ni nana :)
dia sempoi eh


nampak sangat main main je semua

budak kelas yang lain dah pergi makan kfc
agaknya . best jugak



ohh mak! tersepit aku


aik. ni candid memakan diri
nampak mcm gedik pulak -.-
nehi nehi. aku bukanlah dari spesies gedikgedik



even tak nampak muka
rasa rasa macam suka picture ni
i don't know why


punya takde kerja
ni tengah cari kerja lah kan





the best part is "jalan jalan carik makan"



gabak tak chicken chop dia?
makan 3 orang pon tak habes

punya ah aku main pass pass

ni betol betol kat Tasik Shah Alam
Restoran Antan Batura


Dah mencekik bagai nak rak, diorang ajak lak pergi
Tutti Frutti. tak dapat menolak..
JOM je ah!

p/s: sorry kawan kawan. gambar korean food hari tu masih tak sampai kat tangan aku lagi. lain kali update lain eh? :) dayana nasir macam exited kan? hehe.




26 comments:

specky gurlz said...

uuuiiii..sedapnyer nyaamm nyaamm

liyanaziz said...

dulu ada subjek yg kena pegi tasik gak tapi bila sampai lecturer dah balik! hahahahahah.. cantik2 lah kak gambar! sukaaaa

Cik Suheela said...

sedapnye tutti fruti tu..teringin nak cuba. tak penah cuba huhu :)

elle said...

huhu nape xikot j balik rembau yaya?

Marya Hana . said...

specky gurlz : erm, boleh tahan ah.. :)

Marya Hana . said...

yana : lecturer malas da nk tggu dak2 datang lambat :P ohh, mane x cantek gamba ni, diorg ade lens canggih2... akak xde. kid lens je.

Marya Hana . said...

cik suheela : try lah. tapi kalau nak campor perisa, kena pandai ah, kalau x jadi cam i.. mcm2 di campo, poning palo den.. hehe.. :D

Marya Hana . said...

elle : xde keje.. :P dok umah el la kalau balik rembau.. eh eh..

gaung said...

hahha sama la cam kami dulu..p lepak tasik bila lect kami xda..semgat dari sek17 ke tasik shah alam..

Marya Hana . said...

gaung :oohh yeke. bikin ape kat ctu? boring kan.. ~

Dayana Nasir said...

huwaaaaa!!! memang excited!!!! haha.
takpe. takpe. akan ku tunggu dengan sabar. hehehe

Nurulbadiah Lai said...

cantiknya syg

Marya Hana . said...

dayana nasir : tulah, kena sabar sikit. budak yg simpan gambar tu x dtg kelas pulak..

Marya Hana . said...

nurulbadiah : thanks kak.. :)

ahmad endo said...

alamak...jeles tul aku tengok hasil pic clear2 ni.....cam ko tu buat aku jeles darab 2 daaaa....hahaha

Marya Hana . said...

ahmad endo: kebanyakkan pic dlm entry ni, kawan i punya cam ;) memang lah clear, diorg ade lens yg best!

Amirrah Zawani said...

tutti frutti mmg taleh tolak :)

asybedazzle said...

tak kuasa nk tolak tutti frutti eh ? haha. sedap nicee :)

Marya Hana . said...

amirrah zawani: kan.. ~ cuba ajak study, awal2 da tolak..

Marya Hana . said...

asybedazzle: takkan tolak~ terbaik kot.. :)

♥e'in♥ said...

sy mau ice cream 2/.. sila blanje.. ;p

yatie's EPISODE said...

makanan tu nampak SEDAP!

akak pula nampak COMEL! ^^

haihh. kamera DSLR idaman kuh~~ t_t

Marya Hana . said...

e'in : ptptipu pon dah nak musnah hehe.. :P

Marya Hana . said...

yatie : sedap , memang.. :)

comot ade ah yatie..

kumpol duet, boley beli, sekarang banyak yg canggih2..

Wawan3y. said...

lama xpegi tasek, dulu rajen gk ah konon2 joging kat situ, tp hangat2 tahik hayam je la, haha

Marya Hana . said...

waney : aa, kalau jogging kat ctu best jugak. sbb x ramai org .. :) i pon jarang sgt bersenam lepas abes sekola..