ARIGATO GOZAIMASU.

Friday, February 18, 2011

Ko Hyang bukan nama untuk anak aku. korean food lah!


Apa yang merasuk aku? Dulu aku bukan macam ni. pantang pergi mana mana, laju je update blog. sape berani nak kasi "tamparan wanita" kat aku. kasi ada kesedaran sikit. seakan akan aku lupakan blog kesayangan ni :)


ok sementara internet tengah laju
aku langsaikan gambar gambar korean food yang aku janjikan.




:: Ko Hyang, Sunway Piramid ::

eh bila aku tengok gambar ni baru aku sedar pasal pipi
aku yang blogger selalu sebut.



macam letak telur kat pipi -.-'




untuk makluman semua aku bukanlah seorang pengingat nama
makanan yang baik. apa kan lagi nama nama makanan ni
berbelit belit lidah mao sebutttt.

sorry guys!












yang ni bi bim bap.
ni je aku ingat sebab ini lah pilihan aku :)

so penggemar korean food, meleleh air lior tak?

korang boleh bodek boyfriend masing masing
mulai sekarang ! teheee


bye.




27 comments:

zati azman said...

meleleh sangat ni. dah lah tengah lapar pulak kan haha. but takde i takde bofren nak pau. ngee

Khai said...

ape nama makanan tu? huhuhu

Marya Hana . said...

zati azman : sama lah kita, mase i update entry ni, perot tengah lapar gila T.T naseb ..

ohh. cepat2 carik bf tau! hee

Marya Hana . said...

khai : i just tawu bi bim bap je.. yg lain tu kalau nak order just tengok menu, pilih2 ikot gambar je :)

zati azman said...

haha nanti i nak try jugak lah. bofren? malas nak carik lah tunggu jatuh dr langit boleh tak :P

eqacashperlala said...

tak pernah makan korean food
-_______-"

Marya Hana . said...

zati azman: amboi mcm tu pulak. nak tggu jatoh dr langit tu alamatnya lambatlah awk kawen :P

Marya Hana . said...

eqacashperlala: try lah! i suke kimchi sangattttt2!

specky gurlz said...

macam sedap je nk makan jugak lah hehehe

Marya Hana . said...

specky gurlz: try lah tau.. kat sunway je.. sebaris kfc.. :)

Amirrah Zawani said...

tak berani nk try takut tak kena dgn selera.. hehe :)

asybedazzle said...

internet awak laju internet saya lembap. hehe. tak dpt tgk semua gmba. :) tak pernah jugak mkn korean food ;)

Marya Hana . said...

amirrah zawani : aaa.. kalau mcm tu x dapat buat ape ahh kan..

Marya Hana . said...

asybedazzle: ohh. on9 malam2 buta sket baru internet laju :)

ouh. kalau berminat boleh lah cuba..

zati azman said...

haha sbb i nak u kawin dulu :P

Marya Hana . said...

zati azman: adeh, pengsan (T.T)

Dayana Nasir said...

finally!!! ok. sebaris kfc. sunway. minggu depan nak pergi!! hehe..

Marya Hana . said...

dayana nasir : sorry taw lambat sgt post entry ni.. :) yeay.. pergi ah.. nnt update blog taw..

Wawan3y. said...

wahh xreti nak makan korean food, sdap ke?

Marya Hana . said...

waney : bg i sedap la.. ikot selera masing2.. aa, tp 1 je. cepat muak..

juliet. said...

sedap tak mokcik? rege bape? nak try gak..yg penting halal ke idak? oh. sorry. byk tanya. hehee

Marya Hana . said...

rase2 mcm sedap, ikot selera biawak masing2 ah kan :P gi ah try.. ley feeling2 kat korea hahak

halal. sbb kat sebelah cashier terang2 nampak tanda halal :)

Marya Hana . said...

ohh lupe lak, sekali makan hari tu termasok tax , lebih kurang RM21..

s.u.h.a said...

lapar lapar lapar.

Marya Hana . said...

suha: sama sama sama..:p

Anny said...

wahhhh...msti best korean food ho???tapau lah hantar sini...hehehe

Marya Hana . said...

anny : mesti lah:) cube try. nak tapau x dapek ah kan.. hehe