ARIGATO GOZAIMASU.

Friday, February 25, 2011

Hantu Kak Limah serang UiTM pulak.

Hantu Kak Limah sekarang menjadi pujaan ramai. buktinya, dulu budak kecik je yang nyanyi lagu "enjet enjet semut sape sakit naik atas". sekarang tanpa segan silu mokcik and pokcik pokcik pon nyanyi sama ngan anak anak mereka. wah indahnya.

so, masa Hari Karyawan UiTM hujung semester ni
klon Kak Limah bakal menggeletek sanubari kome semua.

pada pembaca yang amat dikasihi, hehe.
kalau ada rezeki aku akan tunjuk teaser tu ok :) tunggu.





ok bye. nak pi shoot teaser group kami pulok.
dah lambat tapi nak hapdet jugak.. tak agak agak.


14 comments:

little cart00n said...

kem salam kak limah! :)

Mira Cikcit said...

ouhhh tidaaaakkkk.. jgn hantu kak limah serang 2b17 pulak

♥CIK SHA♥ said...

kak limah ni nampak muda dan cun melecun la marya..tak takot..hehehe..

specky gurlz said...

hehehe lawak je tgok antu ni

Marya Hana . said...

ellie : ok, malam kang kak limah datang bilik jawab salam :p aiyok..

Marya Hana . said...

cikcit: ape salahnya. die penah dtg umah kite aritu.. haha boleh ah kite poco2 dalam rumah..

Marya Hana . said...

cik sha: kak limah ni bukan nak menakotkan org, ni teaser parody.. hehe

Marya Hana . said...

specky gurlz : ape yg lawak..?:P kawan akak ni.. hehe

yatie's EPISODE said...

wohoo. takutnye muka dia! hantu kak limahhh.. hihi

Marya Hana . said...

yatie: eh tak takot pon.. sbb hantu kak limah ni ayu kan..? hehe ..

DeeBa_DeBaB said...

SABOR JEW LAH ngan kak limah nie ! hahaha...

kak limah.. jom poco2 ! enjet enjet semut ~~

Marya Hana . said...

deeba: kak limah klon kena paksa belakon jadi "kak limah real". hehe..

Ip Man said...

klaka pulak tgk pose kak limah yg atas tu..
special yawwww
=D

Marya Hana . said...

love : ponek die posing.. ape yg kelaka nya..?