ARIGATO GOZAIMASU.

Sunday, February 27, 2011

Bila duit nak jatuh dari langit?

Aku peminat kasut and handbag. Handbag and kasut pon peminat aku. wah gitu~ bukan tu yang cuba disampaikan. balik balik kelas je aku teros melahap nasik ayam sebungkus sambil sendawa mengalahkan buaya tembaga. pulak tak larat nak buat assignment. hoih ni alasan aku selalu bagi kat facebook mahupun blog. kantoi busuk ohh , boo! lalu (karangan spm sangat kau ni) aku teruja nak blogwalking pulok. benda yang paling aku suka bila mengelat buat assignment.



terjumpa pulak satu blog ni
Shoe Story.



semua kasut yang dia jual aku SUKA GILA. hambik kan dah caps lock ON. sebenarnya dah banyak kali cari kasut yang pattern macam tu tapi tak jumpa. atau dengan kata lainnya "malas nak carik". ala ala kasot scha alyahya masa dia shoot untuk awan dania. kena sangat dengan selera aku. bab baju, handbag and kasut ni aku tak suka yang bombastik sangat. nampak simple and kemas sudah memadai.


nak tahu kasot yang macam mana aku suka?



tengah pikir bila duit nak jatuh
sekelepuk atas kepala aku




disebabkan ketinggian yang dianugerahkan Tuhan
aku malas pakai high heels

lebih selesa pakai flat shoe.
and itu memang aku dari dulu

banyak flat shoe. high heels kau boleh kira ada berapa
je dalam rak kasot



bila aku boleh dapat kasot ni?




ya allah sukanya semua kasot ni



aik. tiba tiba ada sandal kat sini.
comel jugak ada manik manik macam tu :)


apa pendapat kome?




25 comments:

juliet. said...

oh no oh no cantik gilaaaaaaaaa! bg free boleh? erkkkkkk.hahahaa

CikHanis said...

sandal tu lg comeyl!hee

Marya Hana . said...

atiq : tu ah, sukeeee and lawa gilaaaaaaa! free..? mintak bf belikan eh :p free lah..

Marya Hana . said...

cik hanis: ohh yeke. suke jugak sandal tu, simple kan..? :)

specky gurlz said...

cantek sgt..comel3x

CikHanis said...

yep!simple tp comeyl.beli la!beli la!

Marya Hana . said...

specky gurlz : tu yg teruja sket nih.. teros update blog :)

Marya Hana . said...

cik hanis:insyaallah,kalau beli nnt i akan update kat sini. tengok sesuai ke x i pakai.. kan.. ~

shahjiehan said...

teman rasa,mmg style!! hhehehe... org perak ke?

Mylaa Myloo said...

woHowww..
simple n comel! bru je pas beli 2 flat shoe kt nose.. beli tgok neyy rase nk neh pulakkkkk !

Mya Myra said...

ske high heels:D
vincci terbaek:P

Marya Hana . said...

shahjiehan : kan...? no la. i dok KL. lahir kat KL. tapi suke loghat utara hehe. ayah i org perak, mak org melaka. aaa.. :)

Marya Hana . said...

mylaa: aaa.. u pon x leh nampak kasot eh..? ok ah tu, same ngan i.. :p

kasot ni style kan? comel sgt.

Marya Hana . said...

myra : dksue, suke vincci sbb ade saiz kecik an..? hahak..

ude dlu salu beli vincci jugak, tp keras ah kasot die.. mule2 pakai mst x selesa..

Ip Man said...

amboih!
baru beli kasut aritu nak beli lagi ye?
mmg u ni antu kasut la!
hihi

kasut baru i jugak yg best.. ^^
xD

yatie's EPISODE said...

yati sekarang pun tgh gilak kasut. tapi hengget malaysia menghalangnyaa. T_T

Marya Hana . said...

love : alahai.. jgn ah boco rahsie.. i memang ah gila kasot.. u kena terima :p

kasot baru u.. weee!

Marya Hana . said...

yatie : samelah. kalau duet berkepuk.......

nabila faryzza said...

sandal yg manik tu comel. sukaaaa. hee :)

nabila faryzza said...

sandal yg manik tu comel. sukaaaa. hee :)

Marya Hana . said...

nabila : i suke taw yg tu.. simple and cute.. :)

Amirrah Zawani said...

sandal manis tu mmg comel gila.. i macam nk beli je :D

Wawan3y. said...

sandal tuh comel gilos!

Shurazirah Sukhur said...

sumpah cantik!nak jugakk..tapi i ni xtinggi mn kenela pakai kasut yg bg i nampak tinggi..so wedges la yg byk dlm koleksi i..heee

Marya Hana . said...

shurazirah : its ok dear.. i ni kalau pakai kasut tggi dah cam pelik.. hehe