Wednesday, February 2, 2011

Ada blogger tegur aku di alam nyata.

Sudah sampai di kampung tercinta, Durian Tunggal, Melaka malam tadi. Muka sumpah semak gila sebab adik aku tidur atas riba and asyik berpusing pusing 360 darjah seminit. Dah dasar anak tarzan dia tu. Then mama pon singgah makan jap kat restoran yang selalu kitorang makan kalau balik kampong.

Memang badmood gila aku. Muka macam nak makan orang sambil dukong anak dugong yang nyenyak tidur. Takkan kejam gila nak tinggal dia tidur dalam kereta. Nehi nehi.. ~ Semua adik beradik kebulo macam hape. melantak nasik nasik bagai. aku cukoplah sekadar burger.



situasi mau order burger.




aku : burger ayam satu. (muka mamai)
cik adik manis : ok.
aku : kat meja sana tu eh.
cik adik manis : eh kejap. ni blogger Marya Hana kan?
aku: hah? ( hilang mamai)
cik adik manis : ulang. ni blogger Marya Hana kan?
aku : haah. bla bla bla beramah mesra.



aku duduk je kat meja makan , adik aku start menganjing. "Mama, kita makan ngan artis ouh!". sambil gelak gelak macam tenok tak cukop napas. Then sepanjang makan aku kena bahan kau kau punya. lantak korang lah. Then adik sekor lagi kata "Yang aku peliknya, sampai ke Melaka pulak orang kenal kau". Dia ni sah tenok, takkan lah blogger hanya untuk orang orang duduk Keramat je. (tempat tinggal aku) -.-"


(sementara tunggu turn nak mandi, aku update kejap)
kejap lagi pi beraya rumah sedara mara.



pada adik manis yang tegur semalam, kalau terbaca ini. tinggalkan comment eh:) thanks tegur semalam. terharunya awak dapat tengok muka kita yang sememeh semalam. terima kasih..







36 comments :

twinkle twinkle said...

waahh femes ,,sehingga di luar orang cam ;D

Ip Man said...

waaaaaaaaaa...
mmg artis lah!
dah ade peminat!
jalan jauh2 pun org kenal!
hihi =D

liyanaziz said...

femes memes dah skang akak kan?? kat puncak perdana pun ramai tego.. saya la tu yg selalu tego akak.. hahahahahhahahahaha

little cart00n said...

nak sain!! :p

Syazwan Yazid said...

TERBAIK...!

- komen abg manis

Halia Kentang @ Annpaan said...

wah,jumpa peminat tue..
hehehe

Mya Myra said...

selamat hali laye ude..!!
heee

Dang Intan Duka said...

wah...bgus2..
hepy aku dgr..hhihih

Farah ^_^ said...

hey there..love ur pics much much :)

Amirrah Zawani said...

haha!!
nak juga teserempak dgn marya hana.. :)

Anonymous said...

hai kak , haha gelak je baca entry nih . btw mana ada muka sememeh , cun je kot . hehe . ohh still dekat melaka lg ?

Marya Hana . said...

twinkle2: klaka kot.. sbb muke tengah sememeh.. :)

Marya Hana . said...

ipman : bahan lah.. x kesah.. :P

Marya Hana . said...

yana : hahahah. siot betol budak ni.. :D blueks..

Marya Hana . said...

ellie : ni lagi sorang.. same je ngan yana, patot ah mcm magnet.. haha

Marya Hana . said...

ajang: oi oi.. ABG MANIS katanya :P

Marya Hana . said...

halia kentang : peminat..? no la.. just blogger yg kenal dengan diri ini. cewah!

Marya Hana . said...

did :kaw gumbira, aku terkezut cipan!

Marya Hana . said...

farah : thanks .. :) nanti kalau free, i jalan2 blog kamu ye..

Marya Hana . said...

amirrah zawani: jgn ah terserempak mase i nga sememeh2.. AMIN.. hahahhaha. xley bla.

Marya Hana . said...

cik adik manis ANONYMOUS: haah. still kat melaka.. :) thanks comment and add akak kat facebook.. kenapa x comment dengan blog..?

Marya Hana . said...

myra mia : oi gila. menghilang je an..? thanks.. ang pao na lai!!

Cik Nathrah said...

wahh..artissss nak signnnnnnnnnnnnnnnn :)

Marya Hana . said...

cik nathrah: xde maknenya.. (T.T)

iXa said...

awww nak terserempak dengan awak boleh??? :P:P:P

Marya Hana . said...

kak ixa: ces. adek kak ixa tu artis raja lawak :P kau tipu2 aku lagi, dahsyatttt..

Myra Arshad (: said...

waaahh. meh turun penang, untung2 bole jumpa sis secara live jugak. hehehehe

Marya Hana . said...

myra : sis x penah pergi penang ouh.. haha. ape kes nak jmpe sis..?

4umyfans said...

kira kak dah jadi femes ler ye...
untung ler... teman ucapkan beribu-ribu rambutan tahniah! yeayy!

Marya Hana . said...

4umyfans: takde maknanya femes.. tu secara kebetulan die kenal..

Johana raisa said...

fuyooo teror seyh kak maria. femes tuh! heee

Marya Hana . said...

johana raisa: xdelah dek.. semua secara kebetulan, akak pon terkezut.. :) hehe

Ayien a.k.a PeTiR said...

kire glamor la tuh..susah tau org xkuar paper org kenal...huhu
follower la kt..br jerk wat blog..

Marya Hana . said...

ayien : secare kebetulan rasanya.. :) hehe.. ohh. selamat blogging..

Shurazirah Sukhur said...

wah bestnye..popular u ye..hee

Marya Hana . said...

shurazirah : kebetulan je tu... :)