ARIGATO GOZAIMASU.

Monday, January 3, 2011

Tiru macam saya.

Tiru macam saya .. Terima kasih pada blogger yang bagitahu yang dia datang dari Blog abang Ben. mula mula terpinga pinga, abang ben buat apa dengan blog aku ni? jeng jeng jeng.


p/s :sorry lah tak update blog. sebab busy sikit nak daftar subject awal awal semester ni kan. Thanks yang sudi follow blog ni and tinggalkan comment. korang menceriakan hati ku yg lara sebab nak mandi selalu takde air lah tingkat 5 ni. tension aku :)




10 comments:

Mknace said...

:) :) :) terbaeekkk!!!!

Dayana Nasir said...

takde air??biasalah.duduk tingkat atas2 ni slalu mmg prob mcm tu

Anonymous said...

air selalu takde??? ewmmm nasib baik badan ude tu wangi... klu tak hafiz da pengsan da ek... ;)

si afro besar said...

erk=.= kalau ben buat macam tuh mesti comel gila. HAHA

liyanaziz said...

yana ada tengok kat blog BEN.. hahaha tingkat 5! yana tingkat 3!! kikiki.. ayaq deras!

Marya Hana . said...

mknace : ape yg terbaik..? hehe :)

Marya Hana . said...

dayana nasir : betol 2.. tapi dr diploma i dok tgkat 5, xpenah mcm ni.. ni paling terok..

Marya Hana . said...

anon : heee. sape ni..? dok ude2.. boh ah name.. :D wangi ke..? tettt~

Marya Hana . said...

afro besar : HEHE. abes ah ppuan xley carik makan kalau pose mcm 2..

Marya Hana . said...

yana : ouh. nape x btawu akak.. akak baru taw kot~~

bese ah. tgkat bawah2 ok je air..