ARIGATO GOZAIMASU.

Tuesday, January 4, 2011

Selamat Tinggal Kekasih Terbaik.

Sayang dia. Tiap hari walau sesaat tak pernah aku lupakan dia. (muntah hijau). Tapi sekarang memang kena kata Goodbye! Kenapa kenapa? gila tekanan korang baca blog ni. minta maaf.





Goodbye Sunsilk


Mula semester baru ni belilah semua barang barang mandi yang baru. Saje nak tukar tukar product. Dulu pakai sabun Lux, sekarang pakai baby johnson. Dulu pakai pencuci muka Garnier, sekarang pakai Safi. Dulu pakai syampu Dove, sekarang pakai Sunsilk.




Kelebihan Sunsilk ni rambot korang nampak lebih bersinar, berkilau and mat kilau. Memang cun lah untuk korang yang suka ciri ciri berkenaan. Tapi aku ni selera jin kot. suka rambot kering. KERING paham tak? memang takde sapa suka rambot kering. hanya aku. entah kenapa.


so sunsilk yang comel ni terpaksa dibazirkan.
gegar Guardian beli Dove balik.



Balik balik teros mandi noks.
gaya kencang nak pakai syampu baru, tapi air tak kencang
langsong. geram gila (-.-) kenapa lah rumah tingkat lima ni menyusahkan beta. nak bersiram pon payah. aku rasa air liur menyembur aku ni lagi hebat.




( promote ni )

sape nak ? FREE je nak kasi. ada dua ni. satu kecik satu besar.
membazir je kerja aku ni. dari kecik sampai besar.
sabo jela.


12 comments:

juliet. said...

well. kita ni selera tarzan. kahkahkah! atiq pn tuka gak. sjak rambot pndek ni pakai clairol lak. itupn nk kena pakai serum sbb rambut kering. yaya lak pelik. suka kering lak. ngehehe! alaa. shampoo free tu sedekah jelaaa..hehee

Dang Intan Duka said...

setia pada yg 1 mcm 1 lg bgus...

pantene!!!!!! :P

broe_ayla said...

hahaha..i lak main taram jer syampoo per pun..jnji wangi..sbb tuh rmbut tak cntik..ngeh3

Marya Hana . said...

atiq : ohh dah pendek ke..? bestnya. mst ringan je rase kepale tu. eh, yaya mmg ske kering2. yaya ade serum, tapi kalau pakai, memang ah pakai sikit gila. (lambat habis) haha. sbb xnak nampak berminyak.

sedekah kat sape ehh..? ip. haha.

Marya Hana . said...

did : pantene je aku x penah pakai. xtaw kenape.. aku suka DOVE sahaja. HAHA.

Marya Hana . said...

broe ayla : ouh yeke. mcm tu pulak.. rambot tak cantek pon ade org sayang kan..? aaa. xpe ahh.. :P

liyanaziz said...

jangan kak,, jap g yana g umah akak tuntut kang baru tau!

Yun Aizun Zulkhaini said...

tapi ramailah kata syampoo DOVE tu baguz..nak trylah..
yaya..apsal gambar camtu? kepala akak kejap kekiri kejap kekanan nak nengok muka yaya yang cute tuh..hehee

Marya Hana . said...

yana : HAHA. akak kunci pintu ahh..

Marya Hana . said...

yun aizun : kak, mmg sengaje kasik gambo tu senget benget.. cabaran utk akak tgk.. kah kah (alasan).

haah. 2 la, try ah kalau sesuai ngan akak. + wangi sgt shampoo tu.

ARJUNA.Inc said...

alaa..sy pkai sunsilk gak..haha..wana oren..sbb kgguran rmbut..hihi..tp smpai skang x pulih2 gak..kna tkar gak la..hehe

Marya Hana . said...

arjuna : haa. dlu i pakai yg oren tu jugak.. tp ok je rasenya.. kalau nak tuka, dove ok kot~~