ARIGATO GOZAIMASU.

Friday, January 21, 2011

i siti. eh u yang siti.


Cuti Thaipusam hari tu aku bukan pergi pecah kelapa ke apa eh. tengok "Khurafat" arahan pengarah terbaik festival filem , Syamsul Yusof. first time dia arahankan horror film. not bad! shot dia buat jantong aku nak terkeluar. hantu semua betol betol depan mata. ada yang menjerit, ada yang gelak besar masa hantu tu muncol.

tengok wayang memang dah best.


yang tak bestnya masa nak cari parking tu.


ya allah punyalah ramai umat kat Sunway hari tu.
sampai boleh cium ketiak orang sebelah.


ape kes diorang tak pergi raya! hik .


sempat jugak aku nak carik baju untuk Chinese New Year nanti. tapi takde yang berkenan di hati lagi. ye lah tiap tahon mesti raikan coz family belah mama sambot CNY. baba nyonya melaka.

then konon konon nak siapkan assignment yang nak buat last minute. so jalan jalan kat i-city buat kali yg ke-2, kot kot boleh snap gambar yang menarik kat sana untuk assignment tu. tapi yang banyaknya gambar persendirian. macam mana boleh menyimpang ni? tu lah dah kata, DSLR tu kena campak lombong jaoh jaoh.



:: muka tak berapa teruja ::
sebab dah jemu tengok i-city

:: si dia 1st time pergi i-city::
tapi yang tak boleh blahnya balik balik tu dia kata

"wah tercapai jugak lah hasrat u nak pergi i-city"

aik dah terbalik pulak.


:: sekarang bertambah cantek i-city kalau nak
compare masa mula mula aku pergi dulu::


over expose
sorry!

:: kan muka dia yang teruja tu ::



bila diamati gambar gambar semua ni.

baru aku sedar, pokok tu lebih kurang saiz aku.
kerempeng je hikhik


ok take care readers ;)




24 comments:

Dayana Nasir said...

takpe. yang penting u lagi cantik dari pokok tu. hahah

zee ong said...

kerempeng pun comel je.
ngahhahahahah..

Mimy Marizd said...

eh, fmly u baba nyonya mlk eh ? sme la kte . my mum pun baba nyonya mlk . (:

Marya Hana . said...

dayana nasir : haha. ceh, kesian i dibandingkan ngan pokok tu .. haha :D

Marya Hana . said...

zee ong : comel ke..? kuang kuang kuang.

Marya Hana . said...

mimy : yep. same lah kite! baju raye da beli..? :)

nuruljannah sukhri said...

tp bezanya pokok tu x comel.yaya comel

ooh dyanna said...

eh eh asal mcm takde org kat i-city tu??

nak pergi nak pergi!
urghhh dari tahun lepas nak pergi hajat tak taercapai.

Marya Hana . said...

nuruljannah : ohh malu i! haha. padehal x comel pon taw taw taw

Marya Hana . said...

ohh dyanna : nana, mmg x ramai pon taw.. org shah alam dah jemu kot. pergi lah nnt, ajak bad.. :)

juliet. said...

erkkk? betul gak. bila tengok balik, yaya ngan pokok tu sama saiz daaaa..hehee

Marya Hana . said...

atiq : dah tawu da 2.. sadis betol T.T

nasiruddin said...

tau xpe kerempeng...lalalallalalala...nge....kerempeng ok janji hati budi bersih....actually nampak la pokok tu cute dari yang sebelah tu.lalala...nge.....


RINTIHAN

Amirrah Zawani said...

dah jemu pg i city..
depan umah i je.. hehe!!
tp mmg lagi cantik dari dulu..
i pun dah lama x pg.. :D

Marya Hana . said...

nasiruddin : memang pon.. :P

Marya Hana . said...

amirrah zawani : so u dudok kat pintu belakang uitm eh..? tu lah, memang banyak perubahan skang ni i-city tuu..

Ip Man said...

ehh
memang u yg excited nk p i-city tu kan? i pulak..
hahahah

apesal u letak pic i tutop mulot tu.... =,.=

Marya Hana . said...

love :u ni.. kan i da kate i confuse.. u suke main2 ahh.. gila :P

suke. bia ahh.. blueks..

Cik Areen said...

fine ah.
g i-city yg sblh umah den tuh, tanak halo2.
fine fine.

Marya Hana . said...

areen : ade ah aku roger, tapi aku pi jap je. sbb keje en khairul x siap lagi.. gi snap2 jap.. then aku pi kfc dekat umah kaw 2.. ngek.

Cik Syue said...

sweet couple.. hee :)

Marya Hana . said...

cik syue : thanks.. :) heee.. sweet and sour ekcelli..

husna said...

i siti sekarang nak tangkap gamabr pon kena bayar. grrrr. btw, dah follow u. :)

Marya Hana . said...

husna : haah dlu free je kan..? biasalah, semua benda pon mesti nak untong kan.. redha jela.. hehe..

ouh yeah..? thanks yep.. :)