ARIGATO GOZAIMASU.

Monday, January 17, 2011

Blog Aku Bersawang kan?


Gatal paru paru lak aku tiba tiba update blog. Ye lah minggu ni je ada 3 assignment yang aku mesti siapkan. dengan cincai? tak boleh! kan ke azam baru. (tipu). semester ni banyak problem. problem bodo bodo paling banyak. 1st beli printer tapi tak dapat guna. 2nd, beli kettle tapi ..

jeng jeng jeng.
kisah kettle tu nantikan next entry

sebab aku masih majal and malu nak cerita!

ok lupakan.


kemain semangat print gambar itu ini tampal dalam notebook

lagi..

printer ni lah yang tak dapat guna tiba tiba. merajok kot.
hari tu elok je , ni tiba tiba black ink tak menjelma.

ada sapa sapa tahu tentang masalah ni?






18 comments:

juliet. said...

kitorang belom ada assignment langsong! huahhh!

printer kita sama laa..hehe..ada org ckp klu guna ink kt lua cpt rosak, tp xtaula kesahihannya..atiq so far guna biasa pnya, tp still ok je..

Lyaa Suriany said...

yaya
bsy eh manjang
bgs2
mmg brpgg pd azam baru ni
hehe

si afro besar said...

buat database baru pastu connect kan dengan server. haha:D

am said...

heh .ade error tak kat printer tu ?
ce tgok salur getah tu kan .yang kaler itam tu ade 'kosong2' tak ?
then try print guna lappy . de tak error2 pape ? kalau sume tu takde .bermaknaa .catridge dalam tu da kering. so kena byk keje bukak .kua kan catridge isi ink skit dlam tu .baru leh guna .ni mesti kes da lama tak guna kan ?? :)

Baby Gurl said...

eh tetibe3 kite ase windu awk xupdate blog..hehe maklumla setiap kali bukak laptop kalau tak menyinggah blog awk xsah..hehe =)

eh..anyway kite pakai printer yang samala...tapi kite tak pulak mengalami masalah cam awak...erm..

pape pun selamat berstudy..wah apakah ayat itu? hehehe selamat belajar kawan...=)

Baby Gurl said...

eh lagi satu cam kenal je bdk baju purple tu...yang di print..hehee...
terharu lak awak print gambar tu..
heheheheheh =)

Marya Hana . said...

atiq : yg bese nya memang ok. sbb kawan yaya pon gune jugak.. tu lah masalah pakai CISS ni.. adeh T.T aritu ok je print.. ni ttibe lak.. entah amende la masalah ni.. tulun~~

Marya Hana . said...

lyaa : haha. tipu je tu. konon2 busy.. padehal busy tgk movie je.. keh keh :P

Marya Hana . said...

afro : hoh..? apakah tu..? :O

Marya Hana . said...

am : thanks utk info tu.. nak try! erm, rasenye sbb x gune2 dr aritu.. kering lah tu..

Marya Hana . said...

ain : ain pakai ink kat dalam ke kat luar..? kite punye kat luar ah. 2 mcm2 masalah.. adoi.. ni nak hantar pi kedai tanye ape masalah.. T.T

hehe. singgah sni tp kite x update an.. ~ sorry.. busy sket ah..

owh gambar tu, hihihihihiihi..

Dang Intan Duka said...

aku pun dah berkurun xbk blog..haha

Ip Man said...

eh eh!
santek la gmba dpn buku kuning u tu!
=D

Marya Hana . said...

did ; kaw dah kenape plak.. ~

Marya Hana . said...

love : yeke..? sbb ade gamba u kot.. cube gamba org len, cantek jugak x..? wakakkaka :P

zati azman said...

nice blog yawww :)

ajien® said...

try bukak external ink tu..mayb pressure t6ak msuk kot..haha..dah mcm blaja fizik lak..

Marya Hana . said...

zati azman : thanks.. :)

ajien : bukak tutop external ink tu kan..? yg tu i bukak .. still x jalan jugak..