ARIGATO GOZAIMASU.

Saturday, January 1, 2011

Bibir Angelina Colie dan Kerajinan di Luar Kawalan.

Sesampainya di UiTM Puncak Perdana " betol ke apa yang aku tengok ni?" sambil check kot ada taik mata bersepai menghalangi pemandangan ku. OHH. kosongnya puncak. selalunya kalau nak daftar kolej , beratur tunggu turn nak daftar pon boleh goreng cucur lima jenis. cucur ikan bilis, cucur badak, cucur apa aku dah lari topic daa.

Bila masok rumah, what the hey aku orang pertama yang masok berhabok habok bagai ni. tak boleh jadi. teros turon bawah beli penyapu, mop, beros sabot and apa apa yang perlu. teros jugak aku mulakan aktiviti berfaedah lagi mulia untuk hari ini.

mengemas rumah seorang diri.
tanpa kehadiran 7 orang yang lain.
total rumah ni 8 orang .
memang puncak perdana begini kolejnya.



ni sebahagian je dari barang barang
yang lain bapak and adik aku tengah tercirit cirit mengangkat.
tingkat 5 lagi!
apa benda lah tiap tiap sem tingkat 5 aku dapat ni.



:: mula mop sampai nak tercabot pinggang ::



:: bersihkan locker ::


:: meja study pon berhabok lagi ::

kemas punya kemas. sejam dua je.
boleh lah relax sikit and kemas baju

selalu aku malas nak masokkan baju dalam locker
bila dah selesai mengemas

tunggu baju tu masok sendiri T.T

yelah penat tau


sekarang joget joget inul.
goyang gerudi. yeah. dah bersih boleh tido!





tido pon sampai nak maghrib dah.
anak dara apa -.-"
tiba tiba kawan call yang dia dah sampai dari Terengganu.

muka macam perempuan hilang laki teros turon tolong angkat barang. ok tu sahaja yang aku buat hari ni. rumah ni masih dihuni oleh seorang kakak yang sangat cerewet hal hal kebersihan. (T.T) bila korang nak daftar ni. sapa lah satu rumah ngan aku. jeng jeng jeng.



ok semalam memang gelak besar mcm gorilla.
adik mulot potpet potpet terkedu seketika.

mari kita lihat sebab sebab musababnya


GELAKKAN DIA!




dialog mintak kesian

"tengok bibir adik, kena gigit semot"

dah macam angelina colie aku nengok haa



zoom sikit untuk menjayakan proses
bahan membahan kat blog



tengok lama lama kesiannya dia .. :"(

tapi dah ok hari ni .




28 comments:

Nisa Ferreira said...

oh wow.......wtf.....rumah? and....8 org?? lucky....i cuma bilik jer...4 org jer...and tingkat 4 plak tu!

Marya Hana . said...

nisa : haah. kat kolej p.pdana ni mcm rumah, selalunya bilik kan.. ~ aaa. best ..

cik ateen said...

wah!
u dah balik kampus..
cepatnya...
saya ni bru jer siap packing brg..
mmg penat gler..maen humban jer sume dalam beg!
hahaha
umah u no bpe?

Marya Hana . said...

ateen : haah dah sampai. saje balik awl. senang sket .. ~ rumah 2c17.. ateen..?

alexa yussida said...

selamat kembali ke sekolah eh ke kampus:D

comellnye bibir die,Alhamdulillah dah sihat:D

si pendek dan moody said...

mak aihh cemane leh kena gigit semut heh ? sexy r dia.. ;P

y u y u Z u l a i k h a said...

jumpe blog hana dari blog abang ben :)

comel nyeeee :)

blog pulak best :)

Dang Intan Duka said...

sama la dengn aku..
hari dari pagi berkemas...
busuk 1 badan..hohoho

pape pun rs selesa..:P

DeeBa_DeBaB said...

bibir nye hanya di ats sama ngan angelina. bwh sama ngan bradd pitt..

hope bibir dia kembali cm dulu.. :)

Marya Hana . said...

alexa : thanks..

haha. kembali ke skolah dengan azam baru. tp maybe sementare je.

Marya Hana . said...

si pendek dan moody : tatau lah.. :D die hisap puting yg ade semot kot..

Marya Hana . said...

yuyu : ouh.. thanks.. rajin2 lah jalan kat sini.. :)

Marya Hana . said...

did : amboi kaw.. ~ betol2 . xnak aku dok kotor2.

Marya Hana . said...

deeba : hehe.. die da ok da deeba.. dont worie..

PynGees said...

yaya...

selamat tahun baru... selamat menyusuri semester baru... selamat m'jayakan azam baru... study smart dear!

wakmizie said...

huhu.. bibir membesar seh..

p/s: follow wak juge ok.. hehe.. :)

liyanaziz said...

yana dapat umah bekal blok budak lelaki!! kotoq! berhabuk!! seb baik ekin dah tolong kemas2.. geli nak pijak lantai pun ada.. muahahahahahah.. akak! kesian bibir dia kena gget!

Jijie said...

rajin giler.. tlg jd bibik sebulan bole? kekeke..

Marya Hana . said...

pyngees : wah. terpesona dengan pic yg akak gune ni.. hehe.. :)

thanks kak..

Marya Hana . said...

wakmizie : tu sbb mulot die becok sgt.. :)

Marya Hana . said...

yana : OHH. mmg la kotor. budak laki nye blok an.. ~ kesian. rajen ekin.. cecewah...

tu ah. skang dah ok da..

Marya Hana . said...

cheche : ceh.. apakah..? soh ah koko azril jadik bibik..

Ilham Liyana said...

comelnyaaaaa adik u!

namesayeajrun said...

huhu..adeq u sangat cute :)

Marya Hana . said...

ilham liyana : yeke..? tapi nakal gila.

Marya Hana . said...

namesayaajrun : ouh.. asyik puji adek je.. die 2 nakal taw...

juliet. said...

adik tarzan dah jadi angelina jolie..kalau tunjuk AJ ni, mau die nanges kanggggg! teehee

Marya Hana . said...

atiq : nnt die rase tergugat, die laserrrr AJ..