ARIGATO GOZAIMASU.

Sunday, January 23, 2011

Arti Sahabat ke Anti Sahabat and demok demok.


Orang kata aku peramah. orang kata aku sombong. eh meroyan! yang mana satu betol ni. apa apa pon aku hanya jadi diri sendiri. tak perlu nak jadi peramah semata mata untuk meraih perhatian. tak ke annoying =,.=". bila aku selami diri sendiri (even tak pandai berenang), baru aku tahu yang aku ni sebenarnya susah nak berkawan "rapat" dengan orang.


sekarang aku malas nak tegur orang.
malas nak berbual bual.
malas dalam segala hal.
malas mandi. eh ni takde kena mengena !


kawan paling rapat aku jeng jeng jeng
jatoh kepada (bunyi drum sikit)

blog capok ni!

yelah. semuanya aku tulis kat sini.
plus readers semua bagi respon yang baik baik.
cute lah korang semua!


and tiba tiba aku teringat kawan kawan masa diploma.rindu korang sangattt. berapa lama mulot aku sakit sakit. sebab tak exercise mulot, dok gelak macam langsir eh langsuir ngan korang. sekarang ni rasa macam nak habiskan degree cepat cepat. budak kelas baru sekarang tak berapa best macam zaman diploma.

sobs sobs.


khas buat Aren, Dayah, Mya Myra, Nor' Ain and Manggis



NIdji- Arti Sahabat



tak mudah untuk kita hadapi perbedaan yang berarti tak mudah untuk kita lewati rintangan silih berganti kau masih berdiri kita masih di sini tunjukkan pada dunia arti sahabat kau teman sehati kita teman sejati hadapilan dunia genggam tanganku tak mudah untuk kita sadari saling mendengarkan hati tak mudah untuk kita pahami berbagi rasa di hati kau adalah.. tempatku membagi kisahku kau sempurna jadi bagian hidupku apapun kekuranganmu


ok habis.





Teddy Bear, ingat perempuan lembot lembot je suka ke? aku pon suka. dulu atas katil aku penoh. sekarang dah humban sikit dalam bilik mak aku. tu yg tercabot hidong, tergigit telinga bear sampai koyak, bla bla. ala biasa lah tu. mengigau time tidur. so ada sape sape nak tido sebelah aku? tak pasal hilang hidong korang, dok dalam perot aku. gurlp, kenyang.


wish list.

ini salah satu


wah besarnyaaaa ! nak pelokkkkk.
yang hitam tu comel jugak.
walaopon hitam, tapi tetap menawan kalbu


bulu bangla aku tak suka. tapi bulu teddy tu i like!

sape nak kasik?
(muka mengharap + kadang kadang muka lapar)

26 comments:

gaung said...

good luck! moga tak extend degree...heeeee

Marya Hana . said...

gaung : aik. xde lah sampai nak extend.. huhu..

lionteen said...

sahabat ssh di cari.pape pun blog je senang nk cari.hehe

Mira Cikcit said...

akak, kat atas katil, kat atas meja semua ad teddy. xkan nak tambah lagi kot?

PynGees said...

yaya... x pntng apa org pk psl kita..mcm mana kita...yg pntg kita tau sape diri kita..it's enough...peoples out there just ckp apa yg dia org rasa, tanpa b'usaha utk really know tntg kita...just b yourself..hidup dgn dunia kita yg x m'benci sesiapa wlupun org sibuk nk b'kata2... study come first dik! :D

liyanaziz said...

kak yaya, teddy tu dalam wishlist yana untuk tahun 2012 masa grad nanti.. muahahahhahaahahaha.. hambek, itupn kalau lepas la kan sem 5 nanti.. kikikiki

Baby Gurl said...

wahh ada jugak gambar i..hehe =)

comey betul itu teddy nak jugak hehehhee =)

suro ler buah hati beli satuu..hehe kate syg kt u..hehe =)

Marya Hana . said...

lionteen :sahabat senang je nak carik.. tp yg betol2 "sahabat" yg tu payah nak jmpe.. kan..? ouh, blog mmg senang nak carik, di hujung jari aje.

Marya Hana . said...

cikcit : kahkah. tu bru sikit cikcit tgk.. kat umah manyak lagi.. bluek.. :P

Marya Hana . said...

pyngees : yep. tu dia kata2 semangat dr kakak ku, yg sentiase support ape je sy buat.. keh keh.. :) thanks kak. insyaallah..

Marya Hana . said...

pyngees : yep. tu dia kata2 semangat dr kakak ku, yg sentiase support ape je sy buat.. keh keh.. :) thanks kak. insyaallah..

Marya Hana . said...

yana aziz : ouh yeke..? amboi nak bear besar tu mase grad..? jenoh nak usong.. ape2 pon insyaallah dapat habeskan.. :) chaiyok..

Marya Hana . said...

ain : ohh mesti ada...

buah hati nak belikan, tggu kucing tumboh misai.. keh keh..

Marya Hana . said...

ain : kucing da ade misai, tggu tumboh janggot.. :P

Ullyana zaidy said...

oh...cumel la bebear tuh!!!hehehehe :)
yaya...u pkai dslr jenis ape ye?

Marya Hana . said...

ullyana : comel lah yana.. dats y yaya nak.. muahahhaa..

oh yaya pakainikon D60.. lame da beli since diploma

Dang Intan Duka said...

hohohoo...windu ko juga!!!!

pape pun jgn risau...aku msih di semenanjung if ko nk jmpa pun..aahahhah

juliet. said...

berat mulot ka? rasa cam banyak mulot jee? bahahhaaa..eleh..xlma lg mesti ip belikan teddy bear tuhh..tu yg best klu bf bca blog kita..hahaa

Marya Hana . said...

did : semenanjung, tapi kat ganu ah..? T.T ke kaw still dok melaka skang..?

Marya Hana . said...

atiq : kahkah. tu kalau ade mood bru ah byk cakap :P jgn kantoikan..

non adooooo nya dia belikan.. ~
lgpon die da lame x bukak blog ni.. hehe.

Amirrah Zawani said...

kamaria hana sila rajin2.. tamaw malas2.. hehe!! i pun kdg2 malas mandi.. haha!! rindu juga kawan2 masa diploma.. =_=

p/s: teddy tu mmg comelllll :)

Marya Hana . said...

amirrah zawani : haha. sekarang ni mood x stabil. so tu yg malasss memanjang :P

yep. tulun belikan.. :P

Ip Man said...

ehem2!
somey lah bear tu!
=D

Marya Hana . said...

love : somey tu ape..? :P haha

Ullyana zaidy said...

hee..cntek gmbr2 yaya amek :)
heeee....

Marya Hana . said...

yana : yeke yana... :) thanks.. tapi gambar bear tu encik google tgkap. haha