Monday, February 15, 2010

Chinese New Year Report .


Chinese New Year tahun ni, pertama kali mak ayah aku tak ikot balik. kesibukan melanda katakan. kitorang takdelah terkontang kanting sangat, sebab masing-masing dah besar. balik kampung, melaka negeri bersejarah dengan uncle and aunty yang sporting. which is, kitorang selalu buat perkara gila-gila remaja bersama. dorang tak terlalu tua untuk panggilan "uncle aunty", sebab umur jarak tak berapa jaoh. so boleh la main guli sama-sama, bergadoh tarik-tarik rambot sama-sama :D


malam raya .. kitorang pergi rumah wajib setiap kali CNY. rumah uncle wa :) dia sebenarnya berpangkat "atok" tapi nak memudakan beliau.. so panggil uncle wa la..dah makan-makan rumah dia. kitorang pi "fun fun" bak kata my uncle. pi men bowling.


::senang kata, dunia ni kecik cemeot je. yang belakang baju belang-belang tu, my uncle jugak.. muda lagi. dah nak kahwin pon :) terserempak semasa kitorang meroyan-royan tunggu giliran nak ambik lane bowling .. sumpah ramai orang la malam raya tu::

::ni cheche angeline::

::the next day, kitorang pi umah my aunty, cik ketot. heh. air belakang tu kami tak minom ok. hehe. dorang ada bukak club kat melaka. so stock memang simpan kat rumah memandangkan banyak kes kecurian minuman keras kat premis masing-masing::





::da best cousins::
2 je single lagi kat dalam pic ni :) promote diri la ni.. rupa masing-masing dah rojak campor. coz my family actually mmg dah terlampau banyak campo.. kami family baba :)



::macam larat beno dok tolak kereta. retak tulang mak ! ::



::cik ketot , eunice, and my aunty, (haida)::





::habis kitorang hambat budak-budak balik rumah..sebabkan nak posing kat sini. jahat jahat!! haha. ::


::kuros tak semestinya ringan::




lastly, tabik hormat kepada para blogger :) happy chinese new year.. ang pow na lai..
take care semua.