ARIGATO GOZAIMASU.

Thursday, December 30, 2010

Kedot kedot di muka.

Esok nak balik Uitm. Tapi satu apa pon tak kemas lagi. Ya Allah rajin sunggoh anak dara Kamaruzaman ni. and tak tahu lah aku akan update blog ke tak masa kat sana. kalau lawan lumba lari antara cik internet dengan cik sipot vavi, cik sipot vavi boleh berbangga sebab dia dah pecot 8 tiang dari cik internet. Bila lah puncak perdana nak maju ni.


Selamat Tahun Baru kawan kawan!
malam ni tengok bunga api pom pom kat tepi tingkap
sambil menguap lebar lebar. kena tidur awal esok nak daftar kolej.


:: nostalgia gambar ni ::
darah masih muda. masa semester satu diploma.
tengok kat cermin muka sekarang,
kedot kedot sudah kelihatan.






12 comments:

liyanaziz said...

hari ahad ada kelas ek kak?? yana balik ahad.. hukhukhuk.. weeewittt, masa freshies ni,, pakai tag ag.. kikikiki

Farhana Anuar said...

sama la weh. xkemas ape pon lagi ni. jumpe kt puncak nnti. :)

Marya Hana . said...

yana : eh mane de kelas ahd. yennade.. akak saje balik awl. sbb nak relax2 kemas barang..

Marya Hana . said...

fana : kaw balik bile nyah..? wokeh. jumpe kat puncak..

Syafiq Rosli said...

owh..budak puncak perdana eh..hehe

Marya Hana . said...

syafiq rosli : yep2.. kamu juga kah..? :D meh berkampong.. haha

Fxysche Nas said...

kedut2 nak tampil lebih muda agaknye..hehehe

happy new year ^___^

twinkle twinkle said...

selamat tahun baru akk :)

Marya Hana . said...

fxysche nas : eh yeke..? wah baru tawu ni.. happy new year! :)

Marya Hana . said...

twinkle2 : tenx. happy new year. belajo rajen2. eceh nasehat org.. :P

. sabrina . said...

happy new year ! :)

Marya Hana . said...

sabrina : hai.. happy new year.. ;)