ARIGATO GOZAIMASU.

Wednesday, December 29, 2010

Elia awek Khairul Fahmi. Tapi Aimie tu siapa?



Siapa tak kenal Khairul Fahmi Che Mat. nama dia semakin hari semakin disebut sebut. Masa mula mula kawan aku couple dengan dia, aku tak kenal pon sape Khairul Fahmi tu. yang aku tahu dia keeper Kelantan. Semua orang update blog pasal dia. kalau kat facebook pulak memang lah semua orang nak update status "KF boyfriend aku, KF pujaan hati setiap masa bla bla". macam macam lagi. what the hey? dia dah ada girlfriend lah. frust lah semua perempuan tu. kah kah. tapi yang kena berjaga Nora Danish pon suka dia. macam mana ni? cute tu! Hot mama.


Sempena kemenangan Malaysia ni, 1st time aku update pasal bola. bukannya aku pakar sangat bab bola ni. Bola bola api aku pandai lah.


baru baru ni keluar makan dengan aimie and cicik (kakak aimie). kat blog ni orang panggil awek KF tu "elia". dia tanya aku "eh macam mana followers blog kau ramai ek?". dia nak tips dari aku. ceceh. sekarang ni dia punya follower tak agak agak mencanak naiknya. dulu 200++. sekarang dah nak 3000++ agaknya! dan akan bertambah dari masa ke semasa. melonjak naik tiba tiba. semua ni atas kejayaan apex, dia memang keeper yang bagus. mak ayah aku pon puji dia.


apa apa pon kau couple dengan orang ternama. pandai pandai lah jaga diri. dulu yelah aku jadi gangster back up kau gado dengan perempuan perempuan gila yang kacau kau. tak habis habis jadi gangster (T.T) pasal kawan kawan sanggop. kalau sendiri punya hal nak jadi gangster, mau hancing seluar aku. terkencing kencing mak. ok, ni adalah sedikit flashback.


:: ni muka nak spm ::
nerd gila kan?




:: nasib tak conteng baju je masa ni ::
last paper masa spm.
paper ekonomi kalau tak salah aku.
kami budak akaun.



:: ni masa izin ilmu ::
aku yang cembeng ni tak nanges.
pelik. orang lain mata merah merah makngah gitu.


:: kiranya kitorg memang suka bergambar ::
masa ni aku sempatlah cilok camera digital bapak aku.




:: aimie lekat gamba ni kat bilik dia ::
tak tahulah sekarang masih lagi atau tak.

ok. lagi 1 muka aku nampak kembang.
bam bam sunggoh.
yelah, duduk rumah kan cukop makan :P


:: lukisan si aimie tu ::
aimie and kama.
kama tu aku lah. kamaria hana.



masa budak budak suka buat biodata.
aimie punya yang paling atas , kanan.
kat buku ni banyak gambar kitorang je.
sebab kitorang je yang suka snap snap!

(gambar gambar ni pernah ditunjukkan dalam entry yang lepas lepas. lengoh jugak kalau nak carik. entry tu bertajuk "Harta Pusaka yang baru dijumpai")


p/s : waktu aku mula mula couple dengan ip, dia selalu kata "bila lah aku nak dapat boyfriend mcm kau". sebab ex dia kebanyakannya tak menghargai dia. sekarang, dah dapat apex pandai pandai lah ye! :)


ni entry elia pasal aku. jangan tak percaya aku ni memang ganas and brutal dulu. dulu konon. sekarang pon lebih kurang je. mana boleh ubah.




42 comments:

cik ateen said...

hahaha!
owh dulu dier kawan baek u yer...
nnt kim slm kat dier ea..
ckp ngn dier aten pown terkejut beruk tgk follower dier naek mendadak sebegitu..
hahaha..
dlu aten follow dier masa tu bru 200++ now btol laa dh cecah 3000++
pasni mst naek lg..
hehehe
:)

liyanaziz said...

loh,,, no wonder la nampak nama akak tadi kat blog Elia.. kikikikikikikiki.. pasni ntah blog akak kena tempias.. hekhekhekhek.. haish,, zaman sekolah zaman sekolah.. rindu!

tenangsudey said...

owh kawan awek Khairul Fahmi rupenya.. heheh

Farhana Anuar said...

ape ni? siape die? hahaha sumpah aku xtahu bnde2 ni semua. ni awek khairul fahmi? kwn ko ke? apex tu khairul fahmi kwn ko gak ke? hahahahaha aku xtau ni. kenapa aku ketinggalan. oh sbb aku xsuke bola sepak.

Mizz Dayana said...

kawan rupa nya. hehehhe

Cik Nathrah said...

hahaha! mmg mendadak naik kot..sume nk tau pasal kisah cinta dia ngn si KF tu kan..wahhh..korang junior abugonia! :)

ziema said...

hikhik.. wut a small world :)
kakak elia which is aimie hazerin adalah kawan ziema. cam klakar jek kan..

semua kena tempias dia skang huhuhuhu

Elia Si Jejariruncing said...

weeyhh..mak cik!

owwhh..br skrg la nk bt blog sal aku??hehe..kidding je..memang abes semua gambar2 zaman tok kaduk ko kuakan ekk..huhu..papepon that time ko mmg hero aku la..sbb ko ganas aku ni lembut n lembik..huhu..skrg aku dah kuat skit la..hehe.. kuat ke?

nanti papehal aku roger ko la jd bonzer aku nk?hehe

. sabrina . said...

blog akk msti kene tempias jgk lps nie . hiihi . btw blog neh bule bnyk fllower cauz mmg best ! :)

Marya Hana . said...

ateen : huhu.. pasni beribu2 ah follower die.. :D

Chooyaya! said...

*nanges
huk huk

Marya Hana . said...

yana aziz : name akak..? name ape..? link kat tepi tu ade ah..

Marya Hana . said...

tenangsudey : kawan seumpatan.. huhu.. :D

Marya Hana . said...

fana : bagos la kaw x suke. hahahahha. aku pon bola suam2 kuku chiaw je. kah kah.

Marya Hana . said...

miz dayana : ohh rupenye. hehe

Marya Hana . said...

nathrah : die x kenal abugona. sbb elia ni budak baru sekolah tuuu..

Marya Hana . said...

ziema : oh cicik kawan u ke. aiceh..

Marya Hana . said...

aimie : ye lah. b4 dis ape kehey nak tulis pasal kaw..? x kuase nyah :P

gamba2 ni sume pon aku tatau aku letak mane. ade kat fb,aku copy je. yg ori entah mana2..

bonzer kuros kering ni kaw nak ke..? :P hoho.

Marya Hana . said...

sabrina : haha. ape yg hebat blog ni..? mulot blogger ni je yg agak "hebat". kui kui.. :D laserrr nyah

ZeRa OsHiN said...

owh,beliau dak keramat gak kew?cam tak pernah tau pown...hee~
mgkin sbb aq bla awl sgt dr skola tu kot...hahaha~

ZeRa OsHiN said...

owh,beliau dak keramat gak kew?cam tak pernah tau pown...hee~
mgkin sbb aq bla awl sgt dr skola tu kot...hahaha~

Marya Hana . said...

zera : yep. mase tu kaw da xde da hazirah :D

Marya Hana . said...

chooyaya: aik. nape..?

Ip Man said...

ehem2
nak tumpang glemer la!
wahahaha

ZeRa OsHiN said...

no wonder la xprnh lihat...hahaha~

Marya Hana . said...

ipman : apakah..? :D

syamimi fatin said...

oh kwn rupanya...

Marya Hana . said...

syamimi : haah.. haha.

Ilham Liyana said...

kirim slm dkt dia n bf dia! wuhuuu!!

jaja aisyah said...

kak yah, bru aku tau kau nie gangster time2 skolah dulu. tp aku masih tak pcaye. bdn kecik cmtu bleh jd gangster ke?? ouhhh tlg buat aku pecaye, tlglah! hahahaha. ;p

Marya Hana . said...

ilham liyana : die sndri akan bace kat sini.. :)

Marya Hana . said...

jaja : haah le. nampak je lembot, antara kawan2 aku aku paling kasar, du du du. kalau kawan aku kena serang, aku yg pi setel.. wakakakka.

cam ngok je zaman tu. form4 dah tua2 pon pi terajang2 ngan jantan. sbb ade sorg dak kelas aku dlu suke main kepala dak ppuan. aku bg penampo, then begado besar. so believe dis kak jah..

jaja aisyah said...

wooo gila ahh! hebatla kak yah! hahaha aku pn pnah gaduh dgn lelaki gak time skolah dlu. smpai mamat tu kne buang skolah doww. puncanye dia baling kerusi kt aku, aku gaduh mrh2 pastu report kt pengetua! hua hua hua.

Marya Hana . said...

jaja: ape gado men baling2 kerusi ni..? haha. pakai tgn ngan kaki ah, bru best. huhu.

jaja aisyah said...

ahahaha aku tak nk ambik risiko, nanti kne gantung mampus aku kne tembak dr mak ayh aku!

HAZIRAH SULAIMAN said...

haha, kwn u ke ? hadoi. terasa sbb i pun jatuh hati ngan khairul fahmi kot hari tuh. bila tgk kehebatan dia mentempiaskan gol.tp minat sekejap je. hehe. bila tahu dia da b'punya. terus tak minat. hehe.

Marya Hana . said...

hazirah sulaiman : x salah nak minat kalau kena dengan "minat" nya ye x..? opcoz die ade peminat, sbb die keeper bagos.. :)

HAZIRAH SULAIMAN said...

haha. mmg keeper malaysia yg paling bagus. dr tak suka tgk bola. terus jd suka. hahah

Marya Hana . said...

hazirah : oh yeke. yelah, dulu mcm xde semangat je nak tgk bola, now diorg dah bangkit kan..? :)

Ujang9897 said...

gitu kisahnya.., awat muka dulu sememeh..hahaahha

Marya Hana said...

ujang : bese ah budak2 sekolahhhhh.. hahahaha..

Ash Burn said...

Done follow you from a few days ago.follow saya di kekbatikcoklat.blogspot.com .thanks! :)