Friday, December 10, 2010

Dia dapat DL. aku apa ada ?

Seronoklah orang yang kepala hotak hebat hebat ni. merasa dapat result gempak gempak. aku non adooo. tapi kadang kadang orang tu tak pandai sangat, cuma dia rajin so dia pon berhak dapat result gempak gempak. perasan tak? bila lah aku nak merajinkan diri ni T.T membuta tak agak agak. terlebih jam. asyik tengok movie and online je. assignment ditangguh tangguhkan. erm. doakan aku berubah semester depan. hik hik.



tapi aku bersyukur dengan apa yang aku dapat.
si bf kat melbourne pon dah check result.
tahniah sebab dia dapat DL. berbaloi baloi usaha dia.


:: aaa. dating dating pon boleh dapat DL ::
sape kata bercinta tak boleh berjaya ?






30 comments :

mira shahidan said...

tak check ag.hehehe..
takot..

Farhana Anuar said...

woahhh hebat ip. tahniah2. :P

WunnyNiwaa said...

hiks ! setuju ! kalau pandai manage tak salah langsung nak bencinta :P

juliet. said...

waahhh! congrates to ip. xpe yaya. insyaAllah, akn dtg rezeki DL tu klu kta usaha kn? sma2 tgu other sem. atiq pn nk usaha lebih lg. hope ade yg ketuk kapla next sem! teehee

bf kta pn xtau dpt bape, klu DL, mau malu atiq! huaaaaaa

zee said...

betul! zee setuju!
sape kata selalu dating xleh scorekn!

Marya Hana . said...

mira : silakan check.. hahahha :D xpe de, mst ok punye result u 2..

Marya Hana . said...

fana : die memang ah.. bape kali lak dekan.. aku je x penah dekan .. T.T maluuuu den..

Marya Hana . said...

wunny : heee. terima kseh ye .. :) so ley ah becinte sakan lepas ni :P hahak

Marya Hana . said...

atiq : alo. yaya nak dapat DL..? memang mimpi ah.. hehe.. insyaallah akan cube lagi next sem.. tapi next sem dah mule shooting, mmg pressure la.. T.T adeh ..

yaya mmg tengah malu ah ngan ip. die selalu dapat gud result. yaya je pelik2.. huhu..

Marya Hana . said...

zee : tenkiu zee!! hehe.. so lepas ni kene kerap dating ke cane utk cemerlang...?? hehe

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

wahh, tahniaahh buat u and beliau!!:D

Sachi Asukai said...

betol3!!!!hee, stuju statement yang last!havoc giler..dating2 gak, pelajaran jgn terabai ^^

Marya Hana . said...

fifiey : hehe. beliau la sangat ann.. ~ tenx babe..

Marya Hana . said...

sachi : tawu xpe.. janganlah bercinte bagai nak rak sampai x buat assignment ke, merewang ke, kan..? asalkan kite tawu ape kite buat.. sumenye utk mase depan..

liyanaziz said...

wah, abg IP dapat DL!!! congrats!! kak, xpe,, ada masa lagi.. ada hikmah dengan apa yang kita dapat.. say Alhamdulillah and next sem mesti dapat beat abg IP.. kikikiki

Sachi Asukai said...

da bls ur comment kat entry i:) sile jenguk.ekekekee!pic last 2 hanya statement berkwn biar seribu, bercinta hanya satu.hiii~

PynGees said...

yaya...
it's ok, still got times for coming semester...just try harder & harder...anyway congrats & congrats tu ur bf too...take it as a challenge dear!

rosedila abdul rashid said...

congrats marya and bf...:)

Daboo said...

Congrats for the both of you. Couple yang hebat. ;)

twinkle twinkle said...

wahh bgs la kalian :)

eT said...

tahniah dpt DL...DL tu apa eh??hehe
me dulu pon becinta time study...sekelas lg...:P

Marya Hana . said...

yana : heh. nak beat die..? aaaa MIMPI.. hahahhahah :D insyaallah, kite try ah next sem kan..

Marya Hana . said...

sachi : lol yeke.. k2.. check it out.. :)

Marya Hana . said...

pyngees : hehe.. tenx =) insyaallah akan buat yg lebih baik next sem..

Marya Hana . said...

rosedila : tenx babe.. =) u pon same taw..

Marya Hana . said...

daboo : xya nak hebat sangat ahh.. kakakkaka. kaw 2 entah bile2 nak ade bf.. du du du..

Marya Hana . said...

twinkle : mane de.. i kureng.. die yg bgs.. hehe

Marya Hana . said...

et : DL tu dean list.. bila kita dapat pointer 3.5 ke atas, kita akan dapat anugerah tu.. anugerah dekan.. bf i dapat 3.71..

:) ouh x sala bercinte, asalkn tawu mcm mane nak handle. kan..

Baby Gurl said...

tahniah tu kamu2 berdua ye ;) pape pun try ur best next sem..;) xpe2 tu sbg dorongan tuk awk kalahkan die lak..;)

ain dulu pun dpt DL 3.79 da jert2 suke sgt..kalau dpt 4.0 xtahula nak cakp cmne kan..:0 pape pun cik kama usaha lagi k..tuk dpt yg lg best next sem..;))

Marya Hana . said...

ain : amboi terer nye ain.. ~ kitorg nak dapat pointer mcm gtu harapan le. lecturer sume kedekot markah.. ~ fakulti kite sorg pon x de yg pointer cemerlang, kadang2 kalau lecturer pon x membantu susah jugak.. kedekot markah gileeee...