ARIGATO GOZAIMASU.

Monday, December 20, 2010

Bukan gambar aku. Tapi dia.


Hari tu kan ada meraong raong kat blog pasal my boyfie pergi Melbourne. meluat sunggoh korang baca asyik cerita pasal boyfriend kan. alololo reader yang ku sayangi. kali ni je. and baru berkesempatan tengok gambar gambarnya. Huh. jeles gila ni. sebab dalam Malaysia pon aku tak habis merantau lagi (T.T). nanti dah kerja bagos bagos, aku nak jadi perantau je lah. berjalan jalan gi negara orang pon best jugak. then akan buat benda paling BEST ,iaitu shopping. dah namanya perempuan kan.



::angah dia konvo::



:: feeling feeling jadi pelajar sana lah tu ::
University of Melbourne








ok ops ops ..

baru baru ni jumpa si dia, tak sangka dia ada jugak beli something.
thanks yep . hek hek.


:: wajib lah ada kangaroo ::
bf aku dah bagi 2 ekor binatang kat aku.
hari tu singa, ni kangaroo pulak.

lain kali aku harap dia kasik tenok lak.
hoh? mesti comey kan.


baju i love melbourne.
dia punya warna hitam



dan keychain tu semua. thanks sebab masih ingat kat i walaupon
dah puas tengok mat salleh sexy seksa kat sana. hik hik.

Love u soooo much.




28 comments:

One-Nie said...

syiok tuu!!
best dpt giveaway... ;)

yatie's EPISODE said...

wahh.. bestnye..
nak g sane jgk..
ntah bila lah.. =.="

liyanaziz said...

huh,,, abg IP x bagi yana pun.. hahahahahhahaha.. bestkan dapat tengok negara org?? next time suh abg IP ajak kak yaya g honeymoon sana.. hehehehhehehe

Dang Intan Duka said...

hihihi...hepy ko ek dia dh selamat blik..;p

alhamdllh..;p suyukr..hoho

wah...key-chain??? leh la pos kat aku lak..
kahkahkahkahlkah

Daboo said...

Aku punya manaaaa?????
Hehehehehe.
Asal kau tak mintak mamat melbourne sorg dua sbgai present? Hahahahaha.

Ip Man said...

wah!
siap ade entry psl ni jugak eh?
hehehe..
santek2 la u edit pic i..
thx taw

Love.

nur atiqah said...

alololo so sweet! :)

Marya Hana . said...

one nie : hehe. nak GA jugak x..? hehe

Marya Hana . said...

yatie : honeymoon nnt kot :P

Marya Hana . said...

yana : haha. abg ip suke gi jepun.. so nnt kak yaya dapat ah jmpe shun oguri.. kah kah.. :D

Marya Hana . said...

did : pantang nampak key chain.. hahahhahha. ok nnt ku kasik kaw 1 ehh..

Marya Hana . said...

daboo : kaw ske buat aku jadik pecinte kureng setia.. bagos2...

Marya Hana . said...

ipman LOVE : hehe. cantek mendenye.. bese je.. mane yg boley di edit ann..

Marya Hana . said...

atiqah : hee. sweet and sour lah ! :D

One-Nie said...

eh, aku leh dpt giveaway jgk ke?
ekekkee... gurau2 je lah. :D

Marya Hana . said...

one nie : boley doe. feeling feeling lam mmpi.. eh, kames ni join kah..?

Amirrah Zawani said...

comeynya kangaroo tu..
bf tak bagi lebih ka?? nak satu.. haha!! :P

Marya Hana . said...

amirrah : hehe. maybe die terlupe beli utk u :P hehe

Elia Si Jejariruncing said...

utk kau je? utk kwn2 kau xde ke? hehehe

Mr feckry said...

gambar stadium estihad tu paling cool!

Marya Hana . said...

aimie : HOH..?? lain abad die beli k..

Marya Hana . said...

feckry : oo yeke.. :P

Farhana Anuar said...

melbourne. bestnye. bile lah waktu aku nk holiday ke sana? :D

kalau angan2 nak g overseas kne la sttle pt dulu. hahaha.

Marya Hana . said...

fana : haha. tawu xpe. T.T pinjam dah mewah dah, joli katak lagi.. bile nak bayo teketar2.. ape kehey nye..

♥e'in♥ said...

saba ok.. t suh ur bf bwk jln2 kat sne.. huhu.. tp tape, dpt ole2.. =)

Marya Hana . said...

e'in : hehe.. tu lah.. x pernah merase pi jalan2 luar negare.. :P

Myra Arshad (: said...

aww, so sweet. meh satu kechain. heheheh :P

Marya Hana . said...

myra : setiap yg comment mintak 1 keychain. so ape yg tggl utk i..? keh keh..