Friday, November 12, 2010

Muka SKEMA zaman sekolah.

Facebook ni kadang-kadang tak berapa elok. elok-elok nak cuci pinggan, tergendala sekejap dalam 3-4 jam. sekejap haaa. then nak buat assignment cari bahan sekali jari gedik ni tertekan facebook.com. eh tertekan pulak ~ asyik-asyik TERtekan. TERcomment. TERmain lebih masa. TERlambat tido. TER TER TER .. so sekarang meh kita TERRRRJAH pulak.


muka zaman sekolah teknik yang baru di tag.gambar kelas aku tak pernah tak beli. kalau boleh semua benda aku nak beli. tapi. gambarnya tak pernah sampai kat tangan aku. ok cuba teka mana satu aku ? sape dapat teka dengan betol . anda adalah insan bertuah hari ini. dapat tengok muka cekodok penyek di tengah panas ! aa. teka lah ! silakan membesokan bijik mata.




4 PKM 2
Pengajian Kejuruteraan Mekanikal
perempuan memang sikit ah kelas ni.

(yang memang 1 sekolah dilarang meneka.
sebab confirm dah boring mengadap muka ni)
hik hik. muka skema zaman sekolah seronok seronok!




18 comments :

liyana aziz said...

wow! duduk sebelah cikgu cina tu kan?? ketua ke penolong kelas tu?? ehehehehheh

am said...

yang sebelah teacher tuh !
skema .kalau bertali lahir ntah macam mana kan * haha .

Shiro said...

sblah cikgu?

little cart00n said...

elie dari jauh da nmpak..tak yah besar2kan biji mata dah..
sebab tau yg mata sepet tu lah kak yaya!
hahahaha.

.zara. said...

yg sebelah miss skirt...!
agaknye. heee

♥CIK SHA♥ said...

yang tinggi2 duduk sebelah cikgu cina tu kan??^_^

Marya Hana . said...

yana : yes tepat sekali. kesayangan teacher tu taw. akak penolong kelas. hehe

Marya Hana . said...

am : haha. betol2.. heh sume betoi ni x puas hati ah! haha. haah skema gle. and sopan wooooo..

Marya Hana . said...

shiro : BETOL. 100 markah utk anda

Marya Hana . said...

ellie : ceh. haha. dah la panas terik, lagi susa nak bukak mate. adeh T.T sedey sobsob..

Marya Hana . said...

zai : so zai x pasti ah..? haha. betoi ah tu. sebelah teacher kai skirt tu. penolong kelas.

Marya Hana . said...

cik sha : u betol dear.. :) hehe. kesayangan ckgu, penolong kelas. yg asyik2 kene ulang alik pegi blk guru amek buku ah, ape2 ahh..

am said...

heh .dah kt uitm ni .tak sama da macam sekolah dulu .haha .dah liar !

Marya Hana . said...

am : ops~ liar tu x ehh.. masih dalam jagaan yg sepatotnye.. huhu..

am said...

haha.bagus .alhamdulilah la macam tu .jgn sampai sesat ke jalan lain sudah .jaga dri n hidup baik2 kt tmpat org tu

DIA Muhammad Ashraf Alexis said...

http://diamuhammadashrafalexis.blogspot.com
i will follow you... just follow and read my online novel.
it is free of charge!!!
like your blog

Marya Hana . said...

am : insyaallah..

Marya Hana . said...

ashraf : ic.. ok tenx .. :) i will..