Thursday, November 11, 2010

Its a wrap !!

Dengan ini tamatnya drama CHINTA kat TV3.

last scene memang sedih gila. nanges keluar-keluar hingus lah.
and si Rasul Iman sumpah handsome masa nikah.
OK. sementara uitm tengah cuti ni, kita tunggu pulak
drama yang gantikan drama CHINTA ni.




8 comments :

nurulfaridah said...

sedih ending cite nih kan..

mieraaaa said...

i pow tgk ending, tulew sedih glew da abes ,hoho..

Marya Hana . said...

nurulfaridah : memang sedih.. tapi fair la kan.. :) sada pon dah boleh mengandung..

Marya Hana . said...

miera : haah. lepas ni memang boring ah tanpe drama ni.. wuuuu :(

fatin said...

dak pempuan yang kat kubo tue... anak cinta ker??

Marya Hana . said...

fatin : yep2. anak si fakri tu rogol die dlu. then, anak tu lelaki simpanan chinta yg tua tu jage, sbb chinta xnak jage. anak tu org tu bagi name "chinta" jugak.

liyana aziz said...

semalam tengok cerita ni jadi emo lak.. muahahahahahha

Marya Hana . said...

yana : sbbnye..? ending x best ehh. hehe