ARIGATO GOZAIMASU.

Sunday, November 28, 2010

Istiadat Konvokesyen UiTM kali ke-73. Sidang Kedua.

Thanks yang sudi tunggu entry ni. bukan entry penting pon. konvo je pon kan~ hehe. terjengok-jengok tapi non ado entry baru hehe. ok. hari Jumaat yang mulia, aku secara rasminya dapat Diploma Seni Layar aku. bukan kapal layar heh =,.= memandai je sapa kata kapal layar ah , layar impian ah. du du du. Pagi pagi buta memang dah sampai kat Dewan Sri Budiman, UiTM Shah Alam. tanpa membuang masa korang, tengok lah gambar-gambar yang sempat ditangkap.





:: oh ini on the next day, hantar jubah ::




:: one dozen of roses ::
tenx to my beloved auncle and aunty



:: pagi yang indah bertukar suram
::ayah aku ada kerja + tak dapat tengok aku naik pentas
mak aku pon tak datang sbb kerja
kesimpulannya, ku keseorangan di situ (T.T)



tapi waktu keluar dewan
ayah, affan and zaqwan ada .
bersama bunga-bunga cinta hehe



:: kawan-kawan penguat semangat ::



:: with farhana ::
katanya bukan senang nak tangkap gambar ngan aku.
apakah? padahal kau selalu je jmpa aku kan.
gatai noooo.


:: pelbagai ragam ah budak kelas aku ni ::
yang julur lidah tu patot hukum pancong hehe



:: tenx kak jah ::
record saat saat kitorang naik pentas.
walaopon aku tahu aku jalan senget mcm ketam hari tu (=,.=)
punya menggelabah





:: zhafir pon ada ::
kawan pada bf aku



:: tu dia ::
dengan mortar board yang besar and asyik nak jatoh je tu







Jumaat memang semua orang nak cepat.
terkejar kejar sembahyang jumaat. so tak sempat pulangkan jubah.
so aku hantar keesokan harinya.






:: tenx love ::
plannya konon nak pergi toilet tapi
pergi beli bunga rupanya.
( i love u so much )




:: bf aku tak pergi konvonya kat Sarawak ::
so berangan je lah tuu. takpe. degree ada lagi :)
nanti grad sama-sama kat shah alam ye.






aku dapat 3 bunga :)
:: dari mama & ayah, cik aly, cik nolien, cik aki, & love ::




dia sentiasa sokong aku dari belakang .
thanks for everything.


p/s : yang ucap tahniah kat facebook, hantar mesej , dan sebagainya.
terima kasih banyak-banyak . sayang semua !

26 November 2010





47 comments:

Ullyana zaidy said...

yaya...epy konvokesyen dear :)

wahh...byk dpt bnge..hikk

fYZa said...

da grad da die..tahniahh! tahhniah!! =)

little cart00n said...

congrats ya kak yaya! :)

ayano shirahata said...

tahniah tuk awk yew..
mesti best dpt bunga dr org2 yg tersyg...
anyway, awk cantek!!
sy suke tgok awk...
so, as a kredit tuk awk yg cntik n tuk sy yg suka tgok awk,
i follow u la...
hihih..
i follow budak canteq!!!
hihihi

twinkle twinkle said...

congrats :)

♥CIK SHA♥ said...

wahhhhhhhhh..bestkan konvo..tahniah marya..^_^

eesyaheera said...

congrats! mari habiskan degree pulak

Mimy Marizd said...

i nmpk u mse u br kua . (:

liyanaziz said...

kakak,, dah tegok kat FB!! hahahahah.. suka la, x sabar.. doakan kitaorg okay?? =)
all the best for next step..

Farhana Anuar said...

bila aku dgr ko ckp ko sorg pagi tu serius aku tekejot. datang lak dayah cakap cakap. terus merah mata ko. nasib tak menitis jea. kesian aku tgok ko. tapi ko tetap hepi.

lepas tu parents ko dtg gak kan? ip pon bg bunge. ok lah tu (buat style saidah ok :P

Farhana Anuar said...

eh lupe. tahniah. :) heeeee

juliet. said...

Congratulations Yaya! You are now a Diploma holder! Teehee.. eeeiii..jeles seyhh..hehehe!! :)

yatie's EPISODE said...

wahh..
bestnyee...
tahniah2!! (:

hamzah ian said...

cantiknya kamu ni.. header pun cun.. model eh??

Amirrah Zawani said...

tahniahhh...
comelnya diaaa :)
bf nk pg toilet kononnya yea.. haha!!!

naqia meera said...

congratssss :)

Marya Hana . said...

ullyana : hehe. tenx dear.. :) 3 je. tu pon x menang tangan nak pegang

Marya Hana . said...

fyza : tu lah. skang tggu degree plak.. ~ hee lame lagi.. :) tenx

Marya Hana . said...

ellie : tenx ellie.. tggu korang plak.

Marya Hana . said...

ayano : haha. alamak .. tenkiu2.. :) jengok2 sini selalu and comment.. tenx again..

Marya Hana . said...

twinkle2 : tenx dear.. :)

Marya Hana . said...

cik sha : tenx dear.. :) happy ni.. hee

Marya Hana . said...

eesyaheera : tenx dear.. yezzaaa.. degree yg penoh cabaran ni.. mari kite!

Marya Hana . said...

mimy : haha. tyme tu mortar board rupe gampang kan..? heee.

Marya Hana . said...

fana : aku ngah menahan sedey lah tu T.T tapi aku xley bile dayah ngan muke terkezut tuuu.. kua ah air mate aku. haha. tenx .. kaw pon.. congrats..

Marya Hana . said...

atiq : hehe. tenx atiq.. lepas ni atiq plak.. congrat's.. :)

Marya Hana . said...

yatie : tenx dear.. :)

Marya Hana . said...

hamzah : erk. bukan2 =,.= model kat blog sndri.. hehe.

Marya Hana . said...

amirrah hazwani : hehe. tu lah trick tu boleh lak terkena kan!! heh.. sabo je la.. :D

Marya Hana . said...

NAQIA : tenx dear... :)

Dayana Nasir said...

congratz babe :))

Marya Hana . said...

dayana : tenx babe .. :)

shiny2 star.. said...

congratss..:)
marya...
nape gmba2 nmpk mcm dah CHUBBY sket??Hehehe

Marya Hana . said...

syu : tenx dear :)

hoh..? CHUBBY..? mao tergelak budak2 tu kalau dengau nih. teheee.

x ah. maybe pipi je kot~
atau pon senang ati dok umah.
chubby sket je kot~

Natasha Azrah said...

congrats babe.
suka tgk you time convo. ceria je.

Marya Hana . said...

tasha : nampak je mcm ceria tasha.. di sebalik tu..? tuhan je yg tahu..

Marya Hana . said...

yana: haha. ley ttinggal reply comment yana..

hehe. sabau ye.. nnt korang lak..

Mimy Marizd said...

mne ade . u look soooo cute . i mcm nk tego u tp segan sbb u bkn knal i pun . hee

rosedila abdul rashid said...

congrats marya! waaa bestnye dapat banyak bunga..plus love kamu pun ada juga...best2..:)

Marya Hana . said...

mimy : heee. its ok. tegooooo je. kate nampak dari blog. heehhee. i x makan org dee.

Marya Hana . said...

rosedila : love i ade keesokannye tu. mase nak pulang jubah.. on dat day, xde .. :) tenx rose..

WunnyNiwaa said...

happy convocation day ! ok fine.. dah terrrlambat hehe :)

Marya Hana . said...

wunny : hehe. tenx .. :) eh xpe xpe.. its ok.. x sampai seminggu lagi pon..

mEiZ SHA said...

tumpang bangga jd warga uitm juga..:)

Marya Hana . said...

meiz sha : ooo u pon uitm..? yes2. uitm di hatiku.. :)

zuhaidazunairi said...

tahniah sis :)

Marya Hana . said...

zuhaida : tenx dear .. :)