ARIGATO GOZAIMASU.

Sunday, November 21, 2010

Ambil Jubah Ultraman .


Badan kuros macam aku dapat jubah konvo saiz S. kawan aku badan ala-ala doraemon makan banyak dapat jubah konvo saiz XS. apakah? T.T dimaafkan sbb diorang kata ikot ketinggian. jubah mesti bawah paras lutot. tapi tang bahu, sah memang macam ultraman !! sasa gila . OK. jumaat ni konvonya. tak sabar + berdebar. kang tiba-tiba aku jalan atas pentas macam orang kena sawan. sape suroh? hope semuanya ok belaka.


::Dewan Sri Budiman, UiTM Shah Alam::








:: body guard aku ::
haha. harus lah ada .



lepas tu buat aktiviti "menyumbang" lagu.
memang betol-betol sumbang T.T
tak sangka suara aku ghope gampang dah sekarang.
lama mana tak nyanyi. (alasan)













14 comments:

liyana aziz said...

tak sabar la nak tunggu turn yana!! hahahahahah.. kasi upload gambar jubah ultraman itu banyak2 nanti.. ehehehehehe

mira shahidan said...

erm, u pegi raptai tak??
mcm mls lak,hehe..
esok baru nak p amek jubah.

4umyfans said...

Terbayang teman time nak konvo, tinggal lagi dua sem wahai, akak yaya. hahhaaii...

menyumbangkan tenaga pada lagu yea? tahniah. hehe

cik ateen said...

arini turn aten plk amek jubah ultramen tu..hehehe..
:)

Marya Hana . said...

yana : haruslah upload banyak2.. haha. tapi mesti kelam kabot mase 2, ngan parents..

Marya Hana . said...

mira : i pegi.. ~ penting tu, die ajar macam mane nak naik pentas tu nanti..

Marya Hana . said...

4umyfans : wah. lagi 2 sem ke.. semoge dipercepatkan saat itu :D

Marya Hana . said...

ateen : ouh yeke. semoge semuanye selamat.. :)

yatie's EPISODE said...

bestnyee..
tahniah2!
kte tggal ag 1 sem..
tp dorg kate nti konvo da kt uitm msg2..
xbesh la gtuu..huhu

yatie's EPISODE said...

bestnyee..
tahniah2!
kte tggal ag 1 sem..
tp dorg kate nti konvo da kt uitm msg2..
xbesh la gtuu..huhu

Marya Hana . said...

yatie : dis year.. memang dah konvo kat tempat masing2. tapi uitm cawangan terengganu, perlis, sarawak, and lagi 1 x hengat. melaka kot.. dorang grad kat kampus masing2..bukan kat shah alam.. :)

Dang Intan Duka said...

hohoho..ni bru raptai jer..
skng ni tgu hari "kejadian" jer..
noves aku dowh..hahah

rosedila abdul rashid said...

selamat berkonvo marya...:)
happy untuk awak!

Marya Hana . said...

did : kne naik bas kan ikot pintu belakang..? malas doe.heh ~