ARIGATO GOZAIMASU.

Monday, November 22, 2010

2nd Anniversary :)


23 November 2010 dua tahun aku bersama dia. Happy birthday jugak :) kitorang couple masa birthday dia. tepat pukul 12 malam. erk. seram. hehe. seram sejuk nak jawab ye ke tak. keh keh. 2 tahon perhubungan ni memang tak jadi masalah langsung. dia selalu bersabar dengan kerenah aku. tengok pon tahu. aku garang "sikit". dia pulak jenis soft spoken. memang kontra. aku banyak mengarot, dia pendiam aje. macam-macam yang kontranya. tapi kitorang pon ada persamaan. contohnya persamaan dari segi rupa. kan ? ramai kata kitorang adek beradek. ye ke. so lepas ni aku boleh mula lukis janggot palsu lah . hihi.

apa-apa pon. memang sayang dia sorang.
grrrr. loya tekak korang kan?
setahon sekali ni. bukan selalu.

orang kata. kita akan jumpa orang yang salah
sebelum kita jumpa orang yang betol.
pegang dengan kata-kata itu!
go marya!





HAPPY BIRTHDAY
and
HAPPY 2nd ANNIVERSARY syg !











30 comments:

little cart00n said...

camat 2nd annyversarry kakak ku..heheh
bila nk kawen ni?

♥CIK SHA♥ said...

a'a..memang ade iras sket2..hee..epi naniversary for both of u...

.zara. said...

happy anniversary to both of you...
hope kekal smapai akhir hayat!

Marya Hana . said...

ellie : tenx. hamboih~ lambat lagi.. kerjaya dlu ! kikiki.

Marya Hana . said...

cik sha : hehe. tenx sha.. :)

Marya Hana . said...

zai : tenkiu ! :) zai ngan ajang jugak taw..

Irine Nadia MaRceLLo said...

betoi betoi..kite akn jmpe orang yg salah dlu sblum kite jmpe orang yg betol2 sejati n pure mari! ewahhhhh.haha :P

4umyfans said...

epy anniversary...


entry best < http://koriieleys.blogspot.com/2010/11/jom-jadi-follower-gadis-kampung.html

Marya Hana . said...

irine : wah penoh beremosi nampak ! mesti ade pengalaman ni ~ aaaa.. :D

Marya Hana . said...

4umyfans : tenx dek.. :)

liyana aziz said...

weewitttt!! happy anniversary.. may all the happiness all yours.. =)

Marya Hana . said...

yana : heee :D jgn weewiit2. malu2 taik kucen bacin dah ni.. tenx.

ChiLaBaey's Spot said...

Hello Sis,

* Jom join contest saya, masih bersambung hingga 29 November ni... Hadiah akan diketahui hari ni...

http://chilabaeys.blogspot.com/2010/10/perhatian-contest-chilabeays-spot-telah.html

Daboo® said...

Congrats untuk kau, Marya.
Kem salam kat dia and wish him a very happy birthday. Semoga jodoh korang kekal. Amin. Ikhlas neh tau aku doakan kau. Bukan senang aku nak ikhlas2 neh. Hehehehe ;)

Marya Hana . said...

chilabaey's : tenx. insyaallah :)

Marya Hana . said...

daboo : ceh kaw ni =,.= naseb bek iklas, terima kasih daun keladi makcik. !! muah muah!!

yatie's EPISODE said...

epy anniversary! (:
xlame ag rase lah nasi myak. hee :)

Marya Hana . said...

yatie : heee. tggu ah berape tahon lagi.. belaja pon x habes lagi neyh ~ heee :D kalau jadi, jempot kmu ye..

rosedila abdul rashid said...

happy anniversary yaya!
kite doakan yaya dengan bf yaya ok...
aah muke korang same taw..hehehe

Marya Hana . said...

rosedila : tenx rose.. doakan kamu juga :) haaa. kate dah.. memang muke same, janggot je x same. LOL. heee

Ip Man said...

happy 2nd anniversary syg!
semoga hubungan kita akan betambah best n kekal ok!
happy birthday jugak utk bf u!
ekekekek
mwahx love u!

Marya Hana . said...

love : bf i yg mane..? yg janggot mcm ustaz aran imam mude 2 ke..? keh keh. amin~~ insyaallah.. love u 2.. :)

eesyaheera said...

yeay, da 2 tahun. semoga kekal selamanya :)

Marya Hana . said...

eesyaheera : tu lah. pejam celik je taw.. memang kejap gila. tenx :)

Dang Intan Duka said...

congrat maria..
pasni, aku nak tgu lak entry korang bakal bertunang k..hihi
xsabar aku nak tgk..hihi

juliet. said...

Happy Anniversary Yaya! Moga dpt makan nasi minyak u guys! InsyaAllah. Happy together keyh! :)

Marya Hana . said...

did : oi tggi angan2 kaw. haha. bile tah aku tunang tu agak2 nya..? aku terase cam geli bulu hidong doe =,.= kui kui. insyaallah. ikot lah pejalanan blog aku ni. tup2 da nak tunang ke. nak kawen teros ke. haha.

+ kaw kan nak pndah kuching da. ape2 hal aku tunang ke. kawen ke. kaw mesti ade ! taw ~

Marya Hana . said...

atiq : insyaallah kalau ade jodoh. memang xkan lupe menjempot atiq punye. dont worie.. :) hehe.tenx..

iXa said...

hepi enebeseri

Marya Hana . said...

kak ixa : tenx :)