ARIGATO GOZAIMASU.

Saturday, October 23, 2010

SHEngau.


Tekak dah sakit dekat nak seminggu. Selalunya minom banyak-banyak ais eloklah tekak ni. ye aku tawu, sepatotnya ais diharamkan utk pesakit tekak macam aku. tapi aku peduli apa kan. Punya tak peduli, sekarang suara dah mula bertukar macam suara " kak nita" kita. akak dah shengau shengau sikit lah dik. pasang lagu LIZA HANIM punya kuat, punya confident nak lawan sore liza hanim, sekali *&^%$#@! suara zombi yang keluar. ye lah selsema dah join sekaki, batok dah mula menjadi-jadi. tapi orang nak demam ni selalu takde selera makan. tapi ape ke pelik, selera aku menjadi-jadi macam buaya tembaga ni ? mesti mak aku gumbiraaa kalau tahu selera aku dah menjadik-jadik.











NAK MAKAN NI !




ni pon nak jugak . . .





nak nak nak !







selera macam biawak. gemoknya tak jugak. apa boleh buat.
maybe ini satu anugerah kan.



perot macam tong sampah besar , tapi tak pernah full.
adeh T.T semenjak kebelakangan ni jela kot.
lepas-lepas ni tiba-tiba selera makan hilang macam tu je.






18 comments:

Sesumpah said...

laparlah marya!!!!!!!!!


arghhh

liyana aziz said...

akak! jangan la naik kan godaan yana lagi!! huwaaaaaaaaaaaaa

Amirrah Zawani said...

baru makan meatballs selasa lepas :)

Marya Hana . said...

sesumpah : lapa jugak !! uwaaaa. menyesal x balik umah mggu ni taw.. kan da mule google makanan je T.T

Marya Hana . said...

yana : haha. anda tergoda..? yes berjaya menggoda kamu2 semua.. yum yum. jom pi makan !! T.T lapa ni..

Marya Hana . said...

amirrah zawani : yeke? ala.. i mengidam la plak. camne ni..? .. hee.

twinkle twinkle said...

omg sgt byk,,n sedap ouh ;D

am said...

makanan2 di atas hebat lah .tengok da rasa kenyang sangat :)

Ip Man said...

uishh...
cam sodap yo tu yang..
i pon teringin!!

Marya Hana . said...

twinkle2 : aaa. memang saje letak banyak2.. bgi terlior.. haha

Marya Hana . said...

am : yeke..? tengok lagii rase lapa ade ahh..... NAK!

Marya Hana . said...

love : eh.. u ni.. balik umah patotnye ley ah makan sodap2..

am said...

heh .mmg nak la .secret recipe kah ?
ish .sedap .haha

Marya Hana . said...

am : entah la men sebat je kat google. asalkan name nye makanan. haha.

Cik Areen said...

jum ya.
g mkn meatball.
sangap!!

Marya Hana . said...

aren : kalau nak pi, amek aku kat puncak ! taw....

juliet. said...

saje je kan? ishishhh. ni dah ngidam ni. sape nk tanggung? haaaaaaaaaa ;)

Marya Hana . said...

atiq : aaa. memang niat yaya nak kasik semua kat blog ni terlior.. haha. same2 lah kite terlior..