ARIGATO GOZAIMASU.

Sunday, October 31, 2010

Semalam ada org histeria beramai-ramai.


Tiba-tiba aku suka tengok video motivasi Dato' Dr Fadhillah Kamsah. and sejujurnya, memang datang keinsafan dalam diri. macam menyesal dulu tak belajar sunggoh-sunggoh. haha hehe huhu. konon menyesal lah kan. sebab tu sekarang ni bab assignment kemain cerewet lagi. belajar kemain semangat nak hafal. then bila exam *&^%$#@! du du du. ketok-ketok kepala nak jawab. mungkin banyak sangat tertelan semut. ataupon kepala terhantok masa mamai-mamai carik bilik air. hilang ingatan sudaaaa. apa-apa pon, berserah selepas berusaha :)

sejak dua menjak ni , kalau tengok facebook semuanya ada semangat kenegerian. yelah. negeri sembilan vs Kelantan. dua team yang bukan calang-calang. malam tadi punyalah aku nak fokus apa yang nak dibuat nota, apa yang perlu search internet, pendek kata mood belaja lah. tapi tiba-tiba aku dengar ada orang histeria. ni histeria beramai-ramai. tengok bola kat dining gamaknya. memang masing-masing terjerit jerit terpekik terlolong lah an. takpe, aku memahami , semangat kenegerian yang tinggi. malam tadi kot-kot lah ingat negeri sembilan akan menang, macam tahon lepas. tapi nasib berpihak kat Kelantan , tahniah lah. tak perlu nak bertelagah bagai, bukan pergi perang pon ..






ohh. perkenalkan, ni ex boyfriend aku, RAIN "hitam nampak kemas".
apa jadah lah pi cantomkan gambar sendiri dengan actor korea. gilossss .





ok . lepas update blog, nak sambong study ! go go chaiyok !
semester baru untuk degree ni lain dengan diploma. dulu boleh lagi berangan
mat jenin masa nak exam. sekarang, memang tak boleh ah.
subject pon bertambah rumit .
ok bye semua :)







14 comments:

Irine Nadia MaRceLLo said...

gud luck kak exm!!
gempakkan uitm dengan result DL akk! hehehahhaha

Marya Hana . said...

irine : DL la sgt.. haha :D mase exam selalu hilang ingatan kot ~

liyana aziz said...

kak yaya, spe suh duk umah kat dining.. muahahahahahah.. semalam g tengok screening kat dutamas, langsung lupa buku ctu.. muahahah

jaja aisyah said...

kak yah yg kt atas meja kau tu novel LBS ke DVD dia?

Ip Man said...

hehe
lamenye u x update blog ni love
tetggu2 i nk tgk entry tebaru u..
hihi..
anyway goodluck okay utk exam u!
all the best!
u boleh buat punye!

Marya Hana . said...

yana : aip.. ape x bace buku hah..? mara ni.. ngehehehe. tu ah, next sem akak dok blok 2 atau 3 ahh..

Marya Hana . said...

kak jah : haha. tu novel die ahh. yg aku pi FINAS aritu. beli ngan ahadiat sndri ..

Marya Hana . said...

love : ouh. yeke..? tah ta sedo lak..
yep, tenx :) leb u..

Sesumpah said...

ALL THE BEST MAKCIK MARYA!




uhuk!

mamawana said...

Salam caiyang yayahana...

Mama first time masuk sini. Nice blog...nice foto of u...comel

Marya Hana . said...

sesumpah : terima kasih banyak nenek sesumpah ! keh keh . u too .. :)

Marya Hana . said...

mamawana : ouh, selamat dtg ke blog ni :) tenx mama .. teroskan menjengok sini and comment2 ye .. take care..

hudhud said...

babe, good luck exam. tp nk tny ni, buku lagenda budak setan yang mcm u punya tu, best tak cerita dia ? i rasa nk beli tp takut tk best pulak huhu

Marya Hana . said...

hud hud : tenx :)

ouh, i pon tak habes bace lagi sebenanye.. lebey kurang same dengan yg lama je. cume i beli ni, novel lame adek i koyak2kan..

+ beli sndri ngan ahadiat time tu..