ARIGATO GOZAIMASU.

Monday, October 18, 2010

Nilai-nilai murni. eh bukanlah. NILAI 3.

Ahad memang hari yang busy. yelah time tu orang nak beli barang dapur, nak pergi dating, nak pergi picnic , dan sebagainya. aku pon malas nak ambik tahu. yang aku tahu, aku nak teman kawan pergi beli kain kat nilai 3. 1st time pergi Nilai 3. sebelom ni just dengar-dengar je. sesampainya, memang tak sangka lah nilai 3 segodang macam tu. patah kaki nak jalan cenggini.




OK. aerel dan nia yang nak pergi Nilai 3 tu. my boyfie and aro just temankan. yelah, aerel nak beli kain untuk hantaran kakak dia yang bakal mendirikan masjid tak lama lagi. pilih punya pilih, agak-agak 20 kedai dah kitorang masok. baru lah jumpa yang menepati tema perkahwinan :) legaaa rasanya .




sambil tu meh kita tangkap gambar.
di panas terik ketiak masyem pon masih boleh.
yee.. yakin boleh T.T





aku dan .. malas nak cakap. semua dah tawu ! wek.




dua jejaka perasan . tak dapat dinafikan .





aha. sambil tu survey jugak lah kain mana yang cantik-cantik
buat baju tunang. uuu ~! semua cantik-cantik.
rambang mata kot.. ah gatal. lambat lagi nak kahwin ke tunang bagai.












penah tengok jambatan tak siap ?
gamaknya cenggini lah . (=,.=)
khas utk blogger yang disayangi. cepat kena sakit jantong .
teheee . bodo tawu !





ok babai :)

18 comments:

Sesumpah said...

ehh maryam! hahaha

Ip Man said...

eeeeeeeeeeeeee..
muka alien mane tuu yg kat bawah tu??? =O

.zara. said...

wakahkah. terbaik gambar jambatan tu.
mahal harganye kalau jual.
weheee! ;D

Wawan3y. said...

adeh tgk tajuk dah gelak. tgk pic jmbatan xsiap lagik la tros gelak guling2. adehhh sengal btol. haha

Marya Hana . said...

sesumpah : apakah maryam..?? haha

Marya Hana . said...

love : mane de muke alien.. nak majok ah camni.. :P

Marya Hana . said...

zai : ahh. xpayah laaaaaaaaaaaaa. hahahhahhaha :D saje nak menghibokan hati ..

Marya Hana . said...

waney : yeke..? saba2.. takot kena sakit jantong lak nnt.. hahahahha..

♥CIK SHA♥ said...

hahaha..lawak gambar jambatan tak siap tu..adoi..

marya mmg sporting la..^_^

Marya Hana . said...

sha : haha. sporting la sgt ann.. malas nak cover un senanye.. keh keh.. :D

aty shakira said...

datang nilai tak cakap~
klo tak ley aku bwak kaw kedai murah cun2 kt nilai 3 tu~

SyafiQ Bleszynski said...

wahhh..banyakgiler gambar kat belog nihh..hehe
best2!!..

Marya Hana . said...

aty : yeke.. kaw mst pro ann.. ~ aku po n last minute gi nih..

Marya Hana . said...

syafiq : hehe. supaye reader x boring.. :)

aty shakira said...

la..huhu last minit ke..
lagi ar patotnye kaw kne cal aku..
aku bley bwk port murah jek..
ahahha..
shopping raye pe?

Marya Hana . said...

ei mane de.. baru2 ni ah makcik. raye pon dah habes.. aku teman kawan pi beli kain. utk akak die..

aty shakira said...

oo..len kali dtg btaw la..aku ade sthun lg kt cni eheheheh~

Marya Hana . said...

oo yeke. kate ah memang sejengkal ngan tempat kaw belaja..? wah.
ok ah, bile2 aku nak pi, aku roger kaw..