ARIGATO GOZAIMASU.

Tuesday, October 5, 2010

Macam-macam ada :)


Orang rajin pon kadang-kadang malas. Berapa lama dah berhajat nak cuci kasut. al maklomlah, pergi kelas berlasak lasak. dah kepam gila. so hari ni walaupon busy study japanese sebab esok ada test, cuci jugak kasut yang mana adalah suspek KEPAM ! selesai ~ sekali tu jadi bibik cuci toilet kegunaan ramai .. macam tak biasa pulak .


kasut lain terselamat. sebab ia nya adalah heels.
memang jarang pakai , bak kata kawan kawan..
" kau dah tinggi dah .. "
OK. so untuk gi kelas yang sejengkal je dari kolej
lebih baik pakai flat shoe .


erm, bersihnya . lepas ni up kan masa lagi.
mandi sorang 3 JAM !



ESOK TEST JAPANESE !!
takotnya.
( tapi masih sempat tengok kuch kuch kepala hotak hai)



adek aku sekarang tak berani gelak besar
sebabnya sekarang dia dah hilang self confident.
GIGI RONGAK


ni apa kes?
menunjok GIGI PENOH !



tiba-tiba mengimbas kenanga lalu. ni gambar masa part 3 diploma kot. tu yang muka sengal sememeh apa jadah ntah. biarkan menjadi kenangan T.T dari kiri , azlee khairi, marina ilmar, safuan rashid, and entah sape entah. tak glamor ! huhu . ( tapi glamor kat blog sendiri sebab tak habes habes menayang muka seposen ) Untuk pengetahuan , kawan yang kiri sekali tu maybe akan " dikenali " ala-ala remy ishak jugak lah nanti .


buktinya boleh lah jengok majalah URTV september hari tu.
cover magazine yang ada Bienda, Dafi, Diana Amir and Azlee Khairi.

" Azlee Khairi pencabar REMY ISHAK ? "
jawapannya, korang sendiri lah akan menilai.
Kalau korang tengok iklan BRYLCREAM yang terbaru, dia lah tu.
Filem RATU yang bakal keluar nanti pon dia belakon juga di samping Eizlan Yusof.



Ni last bergambar dengan dia , last sem.
sama group menjayakan short film bertajuk "SKETCH".
short film kami tercalon dalam Festival Film yang akan datang yep :)
baru dapat tahu berita baik ni tadi .

terbaru Azlee menjayakan PONTI ANAK REMAJA SERIES
bersama " aku tak percaya cinta" -liyana jasmay .






support lah dia ok :)
dia sangat merendah diri dan berbakat. kepada peminat remy ishak,
tunggulah pencabar baru ni OK. jangan makan hati .
kui kui kui ..




12 comments:

Dang Intan Duka said...

wah!!!!!~
chaiyok2 lee...gerenti mantap pasni k..:P

good luck..!!~
krm slsm sahabat lama..

Sesumpah said...

uii nokks bersihnya cuci,

mai jemput cuci toilet sesumpah sekali hihihi


sesumpah tak pernah ada flats dan heels. tak reti hee

Marya Hana . said...

did : weyh, rindooooo !! ok2.. take care kaw kat sane..

Marya Hana . said...

sesumpah : abes tu kaw pakai ape noks..? sandal kah.? kene belaja pakai ni.. ~

shiny2 star.. said...

rajen nye cik marya ni..:p

kawan cik marya dah tkenal dah..mmg pencabar thebat..:D

Marya Hana . said...

fara : rajin sekali sekale ape barang..

eh, die belom terkenal lagi.. bakal.. haha

Myra Arshad (: said...

whoa. tergugat remy . kuikui :)

Cik Areen said...

mane nta lee skg.
windu la zaman2 diploma dlu.
hmm~

Marya Hana . said...

myra : hehe. confirm ahh tergugat.. :D

Marya Hana . said...

areen : lee sebok ngan shooting ahh.. wan aku baru je nampak kelmarin.. rindoo jugak taw zaman diploma, degree ni dah bercampo ngan freshie x best pon..

Ip Man said...

amboihh..
ngan jamban2 pun dpt masuk blog u ni..heh..

Marya Hana . said...

ipman : haha :D standard la 2..