ARIGATO GOZAIMASU.

Monday, October 11, 2010

Diam diam.

Sorry lama tak update . walau tak update ada jugak yang sudi terjengah-jengah blog ni. terima kasih banyak-banyak. kalau boleh tekan lah butang comment tu :) jangan diam membisu seribu bahasa. cewah . akhir kata, aku update sebab hari ni birthday aku .

12.10.1989

waaaaaaaaaaaaa :'( aku dah 21 . kenapa tak terbalikkan umur tu.
12 ! kan senang hati. terasa muda remaja and berseri kembali.
sekarang ni mak berkedot nyah~
ngan berkerot-kerot pikir assignment banyak nak kena submit.

adeh T.T perit perit ...



12 comments:

juliet. said...

Happy birthday makcik! Ala..jgn nk mengada 12 tahun..sedo laa da 21 tahun..tu cuma nombor, janji muka tampak muda macam budak 12 tahun..muahahha!!

takde ucapan panjang2, cuma harap dpt mkn nasi minyak jele..teehee :D

Amirrah Zawani said...

Happy Burfdayy...
21 pun muka still mcm 12 jgk :)

Sesumpah said...

uwahh selamat hari tua marya~



kita sama libra! hoyehh

Dang Intan Duka said...

selamat hari lahir sahabat yg berkedut..
hahhahaha

jg dri elok2 taw...
syg sifu..!!!

Marya Hana . said...

atiq : tenx dear.. eh, muke still macam 12 tahon an..? adeh perahsantan tol ! T.T

makan nasik minyak nnt ahh.. kalau ade jodoh.. tggu atiq ngan cinta hati jalan dlu ahh..

Marya Hana . said...

amirrah : awww.. bodek2 ni nak ape.. cakap cakap.. ~ hehe. btw, tenx dear.. :)

Marya Hana . said...

sessumpah: yeke.? same libra ehh..? patot la meroyan pon lebey kureng je. hahahaha. tenx sesumpah..

Marya Hana . said...

did : oi gile.kaw lagi bekedot dr aku taw.. haha. syg kaw jugak. ank murid nyet nyet ku.. haha :) tenx..

Natasha Azrah said...

happy belated birthday babe.
sorry lambat wish. terlalu busy. hehe.
nak bagi speech jap ea :)
dengar yea..

"Semoga panjang umur, dimurahkan rezeki dan semoga semakin berbahagia di usia 21! 21 tu umur yang terbaik taw. tidak terlalu muda dan tidak terlalu tua. hehe. sentiasa terus menulis blog yea!"

Good luck in everything.
May ALLAH bless you always.
amin :)

Marya Hana . said...

natasha azrrah : waa. ni betol2 bg speach.. :D i pon speachless la cenggini. haha.

tenx dear..

juliet. said...

nk tunggu gue, alamatnye tgu atiq n si dia abes master dulu laaaa. makanya, yaya dlu laa naik pelamin. amin~ teehee ;D

Marya Hana . said...

master...? adeh . so bile la korang nak kawen ni.. ok lah yaya kawen dlu.. hahaahhahah :D