ARIGATO GOZAIMASU.

Saturday, October 16, 2010

aku + dia dan ..



Ada masa sikit nak merayap. sebab assignment semua dah setel. ( bukan semua sebenarnya ). satu assignment lagi. cuma lambat lagi nak submit. so boleh hantok kepala kat dinding buat-buat lupa ada assignment. kan~ bila dah mula senang hati mula lah keluar beli barang-barang. benda yang tak penting pon aku buat-buat penting. + keluar dengan orang tercinta. tenang sikit hati ni. cuma dia je tengok muka aku agak menyakitkan hati. hoho ! sbb sikit-sikit nak tangkap gamba. jadah! tangkap gamba dia curik-curik paling best. gamaknya yang jadi, ada yang macam justin terbelit, orlando brooooooommmmm, dan sebagainya.












bedah oi. masok blog kau dipaksa tengok macam macam tak berfaedah.
jap ke kiri jap ke kanan.


aaa kan dah kate. gambar curik laaa.









uhuk uhukk!
sila fokus semasa bawak kereta ye :P

sebenarnya ada lagi gamba. tapi untuk simpanan gelak tawa
sorang-sorang before tido !! chow..




12 comments:

zuhaidazunairi said...

sangat sweet .
sis cantik :)

liyana aziz said...

best la kan ada cinta di puncak.. hahahahahha

Marya Hana . said...

zuu : sweet and sour lah :P
eh sis biase2 aje..

Marya Hana . said...

yana : mst ah best.. hehe. pendorong kejayaan ni .. :D

Sesumpah said...

alologhh shopping barang rumah nampak? hahaha

best enn hidup siap assy? uhuk.

Ip Man said...

adoih...
muke burok den u letak kat blog annnn...
=,.=
hehe..
leb u lah!

Myra Arshad (: said...

aww. sweet :))

Marya Hana . said...

sesumpah : best best. tapi tu yg salu nak wat last minute.. kikikiiki.. :P

Marya Hana . said...

love : hehe. burok ke..? abes pic mane yg cantek. btawu i.. :P

leb u 2 lah !

Marya Hana . said...

myra : tenx dear .. ^_^

ChiLaBaey's Spot said...

Kunjungan kali ke berapa entah di blog awak... Blog yang masih menarik....

*Jom join contest saya pulak... Hadiah menarik... :)

Bermula : 15-25 Oktober 2010

http://chilabaeys.blogspot.com/2010/10/perhatian-contest-chilabeays-spot-telah.html

Marya Hana . said...

chilabaey's: tenx.. insyaallah akan join.. :)