ARIGATO GOZAIMASU.

Wednesday, September 29, 2010

Pelik tapi ado.

Pelik tapi benar. cis! ayat mula kan dah poyo. untuk mu entry. aku antara makhlok yang suka benda pelik pelik. atau pon unik. dalam hati kata " wah, ada pulak benda macam ni." TAK BIASA nampak uols. so. aku suka google benda pelik ni.




OK ni muka pelik aku!
pelik tapi benar . ah sudah sudah.
bukan nak tengok muka sendiri.
blah!


sebenarnya sekarang suka cari aksesori laptop.
pertama kali laptop ini dipaparkan ..
jangan lah kena curik lagi.




OK SUKA sangatttt yang ini.
USB ni memang idaman kalbu. mana nak dapat ni?
tak pernah jumpa T.T








tangan siapa yang menjadi korban?



ini external hard disk.
cute kan?



laptop sleeve yang boleh dijadikan bantal.
sangat berguna untuk si kaki tido.
eh macam aku je...
taknak ngaku! :P



roomate aku malam-malam tak pernah bukak lampu.
so, aku terpaksa on9 dalam gelap.
ni USB yang membantu korang nampak keyboard dalam gelap.
tu yang kadang-kadang tersalah type .
meraban je tekan mana mana entah :)
so ini penyelesaiannya ..


sekadar nak share apa yang dah aku jumpa .
bye semua :)


11 comments:

liyana aziz said...

eeee...unik kan??? suka lah, so far x penah jumpa lagi.. =)

juliet. said...

ishh..cantik ahh usb light tu..klu d jmpe gtau ea yaya!!heheee

nAmA wA jAck ALvin buKAn suPErpoRnstAR said...

alammak...sempoi gila aksesori semua tuh..

kat ebay ada kot..

Marya Hana . said...

yana : aah.. akak x penah jmpe jugakk. kalau jmpe , borong ahh..

Marya Hana . said...

atiq : aah.. best ann..? OKIE dokie.. kalau jmpe, i'll inform u.. :)

Marya Hana . said...

jack alvin : ic.. tenx 4 ur info ya :)

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

chumel semuanya including u urself:)) haha. visiting ya.

Marya Hana . said...

fifiey : tenx fifiey :) lain kali visit lg ...

Ip Man said...

a'ah la..
i pon nk carik la usb yg pelik2 tu..
tp x jumpe..
kedai kat sunway kite tgk aritu x cukup pelik...mouse yg sexy tu je pelik..
heheeh

Marya Hana . said...

love : haha. ayah i soh beli jugak taw.. muaahahhahha ;D

mieraaaa said...

cumilnya ;) nak gakkkkk, pling sukaa y warna warni ;)