ARIGATO GOZAIMASU.

Monday, September 27, 2010

OVER NITE!

Korang pernah ke datang open house pukol 10.30 malam ? selalunya macam tu maybe korang just dapat tengok mee sup pon tinggal sup yang penghabisan, air oren tinggal dua tiga titik yang mana kalau korang nak sedot jugak, buat sakit hati yo .. TAPI , kali ni tak macam tu. naseb baik mak kawan aku tu dah siapkan banyak makanan yang sedap-sedap untuk buaya-buaya daratan melantak ! rasa serba salah tau. sebabnya datang rumah orang dah malam-malam buta. tuan rumah naik satu kereta dengan aku, tapi direction nak ke rumah dia dari UiTM dia tak berapa arif. so kiranya mengikot naluri jelah sekarang ni, tu yang sesat mesat . adoi~~


Peraturan Uitm ye, sesiapa yang dudok kolej kena berada di dalam kawasan kolej pukol 11. kalau tak, saman akan dikeluarkan oleh pak guard dengan riang gumbiranya !! yea..

so kitorang dah melantak pon kaw agak-agak dah pukol berapa. nak cover cun tak bagi mee sup terpercik kat muka lagi. nak layan photographer tak bertauliah main snap snap dah berapa lama pulak an.. so pejam celik pejam celik . berlalulah masa . dan masa itu sudah melepasi limit siswi harus berada dalam kolej. du du du .. haiyok. tatau nak buat apa ni . adakah hidop ini harus merempat? kehkeh. ngada~ so.. sebulat segiempat segitiga suara, ayah kawan kami tu offer tido je kat rumah tu. esok pagi-pagi sedo-sedolah nak berambus. sebab budak-budak lain ada aktiviti wajib iaitu modul PPKP.

seperti janji-janji melayu, pukol 5 konon nak gerak balik.
tapi budak-budak perempuan semua dah molek-molek bangon tido awal. tapi cik abang masih tertiarap liat gila nak bangun. sapa nak bawak kereta ni? konvoi tiga kereta pulak ~


pengalaman ahh. pergi open house dah bapak lambat! then,tolong tuan rumah kemas-kemas + basoh segala pinggan , periok belanga. dan tido tak hengat dunia beramai-ramai di rumah orang ~ ouh pengalaman..



ok semua kelihatan penat.
dan aku pulak kelihatan tepong gomak dengan
camera flash yang melampau =,.=
apedaaa kantoi ahh..

vroooom vrooom.
balik dah kat uitm tercinta tepat pukol 6.30 pagi.
dalam otak masing masing terbayang bantal ngan tilam.
ohh indahnya ! sesampainya teros terjon atas katil and
buat-buat tak sedar sampai tengah hari. ohh terok kan?
jangan kawen ngan aku. tau tau .. ! T.T

bangon tido merayap pulak lagi. sorry ye.
al maklomlah hujong minggu tak balik rumah katakan..




ok pizza hut di'sponsor oleh ALI. tenx :)
baru dapat duit PTPTN katakan..


OH lupa! sila tengok rambot aku.
dah panjang ! yeay !



2 comments:

Ip Man said...

eeeee x malu tido rumah org time open house!
ahaahaha
xpe la sayang..
tol kate u pengalaman annn

Marya Hana . said...

love : yep2.. pengalaman bangon pagi2 bute jugak.. salu bangon tengah hari. muahahahhahha