ARIGATO GOZAIMASU.

Wednesday, September 15, 2010

Menyusun 10 jari kaki 10 jari tangan memohon keampunan .


Macam biasa , sini memang banyak gambo ! sila pastikan internet korang lagi laju dari kura-kura SEMPOT ! kalau tak , bulu ketiak boleh ikat tocang lah nak menunggu gambar muncol. Semakin besar , raya tak best macam dulu-dulu. Yelah nok , masa kecik kecik meriah main mercun keliling kampong. Sekarang ni kalau nak buat perangai main mercun alamatnya takde orang masok minang lah gamaknya ! control control . . . piuh~ raya kali ni balik kampung ayah kat Lenggong, Perak. Happy sebab rumah opah baru ada WiFi. kehkeh. tapi tak update blog pon.


Terok kan?
Tanpa membuang masa korang , gambar dah cukop lah kan.
Malas nak meraban pulak ...


itu adek nakal aku . nak tangkap gambar pon
wa tarak senang maaa.









OK. sekarang balik kampong suami pulak ! :p
ops terlebih sudaaaa.



REMBAU pulak :)















bapak pemalas nak type. Dua tiga baris je merepek.
OK lah tu kan ? dari menyepi je :p
selamat hari raya semua ..

ikhlas dari marya hana .
p/s : kepada yang mengenali diri, maaf kalau ada salah dan silap. bukan niat aku nak buat apa-apa yang menyakitkan hati . just nak bergurau-gurau je tu..



16 comments:

Che Armster said...

selamat hari raya juga... dan selamat hari malaysia! :D

little cart00n said...

kak yaya..
gambar first yg akak pakai baju beatles n spek tu boleh jadi budak nerd!hehe..
cube akk pakai baju berbutang sampai leher, then baca buku ADDMATHs!
confirm jadi budak nerd!hahahha :D

SELAMAT HARI RAYA, MAAF ZAHIR DAN BATIN..:)

Marya Hana . said...

che armster : tenx .. :) tenx jugak sudi jengok blog ni..

Marya Hana . said...

ellie : haha. taw da 2.. :D
eh harus ke bace buku addmath..? akak nak bace buku sejarah .. bertambah2 la mengantok !

selamat hari raye jugak .. :)

Wawan3y. said...

aloloo sweetnya baLik beraya kmpung suami.
HEHE
Lama xsinggah sini.
busy sikit, neway selamat hari raya yer! ;)

Marya Hana . said...

waney : haha. suami la sgt! i single taw! ahaaa..

selamat ari raye jugak waney :)

Ip Man said...

heheh..
balik kampung suami ye..
ahaha..
comel la pic u mule2 tu..
i like!

maaf zahir batin syg!

Natasha Azrah said...

selamat hari raya babe :)
baju raya sgt comel.
suka !
ngeee ;D

am said...

gambar cantik :)
bestnye beraya dgn tersayang kan .hehe

Marya Hana . said...

love : ye ah suami x nikah lagi.. gamba mule2 yg nerd 2..? haha. macam betty la .. heh T.T

selamat hari raya maap zahir dan batin jugak b .. :)

Marya Hana . said...

natasha azrah : ouh tenkiu ^_^ baju u lagi lawa2.. :) selamat hari raye..

Marya Hana . said...

am : best la.. :) tenx..

kodok hijau the ghost writer said...

OK. sekarang balik kampong suami pulak ! :p
ops terlebih sudaaaa.

cepatlagh kawin ..kodok menunggu kat jemputan ini.. nak juga merasa nasi minyak diesel awak hahahaha

Marya Hana . said...

kodok : haha . aiii kodok perli nih.. nnt kalau jadi, kad akan di hantar kat belog sawang ni, ataupon facebook yo.. save budget x..? haha :D

Elia Si Jejariruncing said...

bestnya ko dpt beraya ngn suami xnikah kau tu.. aku xberpeluang lagi..ye la.. jauh kot dia kt klantan

Marya Hana . said...

aimie : owh xpela, cepat2 kawen nnt kaw ley raye tiap2 tahon ngn die.. jgn lupe ajak dah ahh :p