ARIGATO GOZAIMASU.

Thursday, September 30, 2010

Labur duit ke JAMBAN.

Laki mana tak suka perempuan cantik. ini diakui oleh seorang yang bernama lelaki " sejati " . huhu. TAPI . perempuan pon suka tengok perempuan cantik. setuju tak? tolong lah jangan kasi aku malu. tolong iyakan aje (=,.=). buktinya aku suka bebeno lah tengok paris hilton. muka dia alala sweet sangat! photogeniknya, hidong mancong tak kira ah kalau dia buat plastic surgery pon, janjinya dia memang LAWA. dalam masa yang sama dia LAWAK jugak dengan perangai dia yang entah orang kata sosial melebih. suka hati dia lah noks, asalkan dia bahgia. mau tak bahagia? duit dia boleh tabur tabur atas jamban kalau dia nak. kaya sangatttt ! adeh jeles gila do.



uu ~ dia memang lawa :) i like .



ni apehal membelakangkan pembaca?
erk. kentot karang tak sempat korang nak lari T.T



SO. SEBELOM aku melepaskan " gas " yang harum mewangi
di taman syahdu, baik carik benda seperti di bawah.

hehe. ni yang unik !




boleh pulak bela ikan ? T.T
ikan pon tak sanggop ngadap korang memerot



kat taiwan, siap ada 1 restoran yang berkonsepkan TOILET.
adeh. kalau aku ah, rela aku makan bersila kat rumah dari aku makan
dudok atas kerusi yang seakan-akan mangkok tandas.
apa keheynya ?

kreatif ke apa jadah ni ?
pengsan aku, tak makan seminggu (T.T)



ni lagi satu , nak hirup sup pon dalam mangkok tandas ?
ada ke orang cipta mangkok sup cenggini?

TAKDE SELERA nok !




kalau ada jamban macam ni, sanggop aku tahan berak.
sayangnya , jamban punyalah lawa :)
aku percaya kat rumah paris hilton mesti lagi hebat dari ni .
duit dah taktau nak buang kat mana. elok benalah kalau
hias-hias jamban. sedap sikit mata memandang .
lancar je "pembuangan".




14 comments:

Sesumpah said...

uwaaahhh tu belum jamban emas lagi tuh


euuuww tah macam2 idea manusia nih.
eh marya org dlm teater en en ada tau tak bila perfomance puisi indie yang tdekat?

♥CIK SHA♥ said...

jangan tahan berak..nanti sembelit..hahaha..

pelik2 je kan orng luar negara ni..ade ke buat magkuk bentuk tandas..siap ade hiasan rupe taek...eeeuuuuuuwww..muntah!!

Clara Emily Cancer said...

sekat penang ade kedai makan cmnie.
dekat queensbay.
x penah rs teringin nk makan kat c2.
nk muntah je.
chinese je ramai.

hudhud said...

restoran tu kan dekat msia pun ada kan ? huhu

Marya Hana . said...

sesumpah : jamban emas rasenye kat rumah donald trump.. ekekeke.

teater indie tatau plak..
tapi kalau terdengar, nnt i btaw u k :)

Marya Hana . said...

cik sha : hehe :D ntah, diorg rase jamban tu murni kot.. ye ah, tempat kite melepaskan "hajat"..

Marya Hana . said...

clara : yeke ..? i baru taw T.T makanan die mst sedap2.. :p

Marya Hana . said...

hudhud : i tatau pulak.. huhu.. ~ cz i search kat google,yang kat taiwan je i dapat..

twinkle twinkle said...

tandas ikan tu mcm best je tgok ;D

Farhana Anuar said...

euwwwww. kalau aku pon muntah aku nk mkn dalam mangkuk cmtu. gile. :P


eh tapi paris tu cm muka fasha sikit la. hahahaha.

Marya Hana . said...

twinkle2 : cantik kan..? :)

Marya Hana . said...

fana : kalau aku, setahon x selera nak makan doe.. haha.

ye ahh. ade sikit.. gedix die 2 yg same! haha

Ip Man said...

hahaha...
nnt i nk bawak u la kat restoren jamban tu kot ade kat mesia ni...hihi..
=p

Marya Hana . said...

LOVE : rela x makan.. weks!! :P nak temuntah den..