ARIGATO GOZAIMASU.

Thursday, August 5, 2010

Tak berapa rakus kali ni.

Kalau tidur bom meletop pon aku tak sedar , ni kan pulak nak jawab panggilan telefon . Tapi baru baru ni ada panggilan telefon MISTERI . tapi takdelah misteri nusantara . sebab orangnya aku kenal . si dia yang menelefon . tengah mamai mamai sekali ada satu perkataan yang tidak diduga .

" Duit PTPTN dah masok ! "

aik . awalnya masok bisik hati . haha . ni mesti kerja nak kencing aku . then saja buat buat tanya betol ke tak , padahal dalam hati dah melonjak sakan .

" SUMPAH dah masok "


pantang dengar ada perkataan sumpah sumpah ni . maknanya dia tak berdusta. then teros bangon tidur sebab katanya nak keluar . teman kawan dia survey laptop. laptop lama mungkin dia nak buat pekasam T.T





penat gila berjalan . and palinggg penting nok ! tak keluar langsung duit PTPTN aku. first time dalam sejarah PTPTN aku tak rakus nak berbelanja . tahan napsu katakan ~
nak membayar nanti satu hal pulok .

duit hantaran kahwin nanti , bagi duit nak bayar balik pinjaman PTPTN boleh ?
over tau !

balik balik saja menyemak .
sape suroh diorang main webcam , aku PANTANGGGG ni .
hahahahahhahhahah :D


10 comments:

cik shara gadis bunga said...

bagusla tu sis.
ta pyh banje byk byk
nnty saket nak byr.
hihi
btw, i 4 low u da :)

.NURUL AIN RIDZWAN. said...

"sape suroh diorang main webcam, aku pantangggg ni"
haha.
marya suke webcam! :D

Azhar Rakus ♥ said...

bukannya pantang org sebut " SUMPAH "
tapi pantang bile org sebot " DUIT PT "
ahahaha..

Mr feckry said...

pantang jumpe kamera...haha

Marya Hana . said...

shara : haha. nak bayo 2 len cte. buat2 lupe je :p haha.

Marya Hana . said...

ain : yep.. mmg SGT SUKA.. x boleh bla kan.. hehe.

Marya Hana . said...

ca'a : kaw mmg sgt memahami..wakakkakaka. sumpah betol. ! hahahaha

Marya Hana . said...

feckry : haha. gelakkan die T.T

Ip Man said...

heh! bagus la tu x rakus..
jan jd cam bf u ni okay! XD

Marya Hana . said...

ipman love : hahahhaha :D xpe. u tu mmg dogeyyy..