ARIGATO GOZAIMASU.

Saturday, August 21, 2010

Ramadhan Al Mubarak, tak baik menipu mak sendiri.

Korang nak tawu tak apa yang aku suka nak buat sekarang ? haha. nak update blog laju laju sementara mak aku tak bangon sahur lagi . tadi dia terjaga , ternampak aku mengadap laptop dengan penoh khusyuk. mama kata :


amboi, rajinnya buat assignment
(muka aku mengangguk redha and pasrah)

sesunggohnya anakmu tak pernah merajinkan diri membuat assignment di waktu waktu begini. selalunya on9 atau pon buat taik mata bertepek-tepek. lagi berbaloi kot. boleh berbangga sape kumpol air lior basi terbanyak and termasam . wewek :p ok sekarang nak tunjok gambar baru berbuka dengan kawan-kawan sekolah yang dah lama tak jumpa. semenjak dah " konon-konon" matang ni . buat hal masing masing gamaknya. ni baru berkumpol yang mana salu bagi alasan tak dapat minom kat mamak sama-sama .


steamboat kat wangsa maju


peace segala. ahh gampang !



barisan gadis gadis MELAYU 2010.
tapi kemelayuan tu jarang ditunjukkan.
ohohohoho. mak ayah kuciwa.



OK. lintasan langsung sepantas kilat dari marya hana !
tenkiu bebeh :)



16 comments:

Cik Ekin said...

hye.steamboat tu ap nama kdainye yea? kt wgsa walk kan?

ZACK ENTRY said...

wow steamboat..dah lama tak merasa..=)


latest entry Resepi Tepung Pelita

Baby Gurl said...

waaa dalame xjumpe semua2...
erm...aritu ain terjumpa tasha..heheh
semua nmpk len da..hehehe

kama, tiqah wtpe skg? study lg ke da keje? erm..die nmpk makin cntik je...:)

Mr feckry said...

enjoy2

farra8979 said...

nice blog.. ^_^

Marya Hana . said...

ekin : name kedai 2, azmie corner..

Marya Hana . said...

zack : yang terbaik tetap johny's ahh. pegi la merasa :p

Marya Hana . said...

ain : ouh yeke. hehe. tiqa kat ptpl.. memang die maken cantek pon ain... ~

Marya Hana . said...

feckry : tenx.. u too

Marya Hana . said...

farra : tenx :)

kodok hijau the ghost writer said...

lama tak jalan belog kat sini.. sory bukan tak nak masuk.. sebab kodok bercuti ke negara kangarooo.. heheeh.. apa kaboo sihat kooo?

Dang Intan Duka said...

hohohoho..
ko memg mcm tu maria...dh phm sgt sk nk meni[u jer..bln2 pose ni, brubah skit ek..
hahahah

aku xdpt join lg reunion dak2 sek lma aku...
jelez ngn ko..sbb dh dpt join..
hohohoh

Marya Hana . said...

kodok : wah kemaen lagi kodok berjalan2.. ade ape kat sane..? saje jalan2 carik makan ke ..? o jalan2 carik kodok tino.. haha.

Marya Hana . said...

did : ni bukan reunion la. haha. bape juta kali da jmpe diorg.. cume , ade tambahan la pade sesiape yg salu xde tyme lepak2.. oi, kite reunion tyme konvo taw. :p

Skywalker said...

wow...it is very nice...beautiful..i love your blog...

by the way,please visit my blog and be my follower...

http://magicskywalker.blogspot.com/
http://mezephyr.blogspot.com/

will you?...please...and thank you very much,and once again,your blog is fascinating me,so much...and dont forget to click on the ads..thank you

Marya Hana . said...

skywalker : ok.. i will :) tenx..