ARIGATO GOZAIMASU.

Saturday, August 7, 2010

Menderita kerana . . .


OK . seperti semua tahu , sekarang ni memang tengah rajin study . disebabkan meja study kat luar bilik . so aku memang jarang guna lah . sunyi sepi je . selalunya aku habiskan masa kat dalam bilik . macam picture di atas . laptop letak atas katil and aku dudok kat bawah . harap-harap dudok sekejap je kat situ . sebab dudok atas lantai sakit punggung lah . tapi , bila dah on laptop boleh ke nak mengadap sekejap sekejap . memang tak ahhh . so aku decide nak beli floor cushion .

bila lah nak pergi cari ni ? hurm .
dah tak tahan sakit tutttt . hehe . menderita ni (- -")

satunya aku tak suka buat kerja atas katil . sebab aku tak suka membongkok pandang laptop . lebih baik laptop sama aras dengan mata aku . kalau tak , tambah lagi satu penyakit iaitu penyakit atok nenek korang , SAKIT PINGGANG . karang tak pasal pasal rasa nak ngamok je . nak study kenalah selesa . kalau tak mesti ada je alasan nak mengelat . keh keh keh .



my fav colour ni :)

suka yang ni . bulu bulu :p



nampak macam empok semacam .
tak boleh jadi ni !


yang ni serba sedikit aku dah survey . entah taktau nak pilih yang mana . nampak macam semua empok empok belaka . tapi berjaga - jaga dengan cik marya . bila dah empok tu , alamatnya study ke mana ? ke alam mimpi yang pasti . hehe . dah empok sangat kan . . . tu lagi satu kepantangan . dan kepentingan sekarang ni adalah untuk membeli menatang ni :) bila ni bila ni ..? kot kot terjumpa menatang lain masa nak beli ini , habis . . . . perempuan katakan .




12 comments:

Dang Intan Duka said...

senang je maria..ko bli yg keras skit tekstur dia...
jd xda la ko nk membongkang lak...
hahahah

Ip Man said...

amboihh..
dah mcm2 pulak dia survey..
mentang2 wet pt dah masuk ann..
ahahah..
ape2 la syg..
asal u senang ati nk study okay?
=D

nurul nadea said...

hang tu butt da la nipis..heh..cakap orang..diri sendiri pom keding kurus. hehehe..cepat2 cari cushion ok..jangan duduk kat bantal. nanti bisul plak..

Marya Hana . said...

did : banyakkkkk la kaw.. nasehat2 aku nak beli camne.. ceh.. jom teman aku beli.. keh keh keh. tron shah alam..

Marya Hana . said...

ipman love : yolaaa. mesti kene selesa..... kalau x, MALAS nak study. keh keh alasan..

Marya Hana . said...

nadea : haha taw xpe.. ~ tu lah , skang xde mase lagi.. busy sket.. sket jela ... :P haha

Mr feckry said...

gua rasa pic yang last tu lawa la

Marya Hana . said...

feckry : ouh.. taste org lelaki kot...

kodok hijau the ghost writer said...

tak ada design kodok ker?

Marya Hana . said...

kodok :haha. coming soon........ :p kalau ade org berminat nak design la. kodok glamor ke.. du du du..

juliet. said...

kesiaannnye..nasib atiq dpt blk yg meja study kt dalam bilik! (^_^)

Marya Hana . said...

atiq : yaya da puas da dok bilik 2..
haha. dari part3 sampai part6..