ARIGATO GOZAIMASU.

Tuesday, August 17, 2010

Kesian Followers ( T.T )

Bila dah busy masuk belajar balik . Benda paling malas and liat nak buat ialah update blog . kehkeh. sape sape ter'follow blog ni KESIAN korang . nanti belanja korang karipap sorang satu ok. sebab karipap kemain sedap lah semenjak bulan puasa ni . kalau bukan bulan ramadhan , sebelah mata pon tak pandang si karipap tu . sekarang ni tengok air sejok pon rasa fresh orange tau . semenjak dua menjak selalu je hujan . lenjun lenjun balik bukak pose . ( tipu, saja nak menampakkan kepayahan tu ) . housemate ramai jugak demam ngada ngada . taktik nak bermanja bersama orang tersayang . aip aip ! bulan puasa ni . dudok sebelah pon kena sedepa tau . takde maknanya (- -")


terima kasih kat encik hifzuddin sebab walaupon dia tak sehat . tapi dia sudi payungkan aku . bukan membuli tau . and teman bukak puasa setiap hari . tak berpeluang nak buka puasa dengan kawan-kawan pon . sahur je dapat menempek bawah ketiak masyem kawan kawan. sahur pon sumpah awal gila . macam supper. sebab alasan yg boleh masok tong sampah , LIAT bangun sahur jugak . kalau kat rumah wajib bangun sahur . sebab takot dengan ayah . garang woooo . mao kena katok kalau tak bangon . so dengan berpura pura happy , yeayyy aku bangon sahur ! (--") lagi . . .


sebenarnya , menaip entry ni lebih laju dari buat assignment . SETUJU ? sebab kat sini kita banyak mengarot meraban . kan best kalau buat assignment pon sesedap oreo je menaip . mesti pelajar cemerlang gamaknya ! bilakah ? bilakah ?? cewah tanya diri sendiri konon. padahal usaha habok pon tarak ! cakap banyak pulak ! hahak .




so akhirnya dapat lah tengok orang yang belakon
" macam " pelajar cemerlang sahaja.
terima kasih :p

membebel membebel. akhirnya teringat satu perkara .
aku tak wish lagi yek ?
selamat berpuasa semua :)
puasa tau . jangan jadi macam si
salleh yang tiba tiba mencetuskan kontroversi tu .





8 comments:

juliet. said...

tau xpe. dah liat nak update blog. dahla line cam haramss!

sueRAFE said...

hehe , selamat puasa jugak .

Marya Hana . said...

atiq : kan... saket jantong lame2 on9 kat sini T.T

Marya Hana . said...

sue : jgn x pose.. :p

Mr feckry said...

meh bak sini karipap..

Marya Hana . said...

feckry : beli kat bazaar.. banyaakkkkk. :D

Linglung said...

merapu dan menulis mmg tak dapat dipisahkan ibarat irama dan lagu..keh keh keh

Marya Hana . said...

linglung : yes u r rite .. :)