ARIGATO GOZAIMASU.

Saturday, August 14, 2010

Karate baru taw !

OK. blog ni dah lama tak meroyan . maybe aku dah nampak matang ? T.T sedih , semua dusta. tak pernah mematangkan diri pon . biarlah , ada aku kesah apa orang nak kata ? asalkan bahgia di samping orang tercinta . heh. sorry tau lama tak update . lately, busy gila-gila . walaupon busy tetap mak ada masa update facebook. dah FACEBOOK je yang laju sikit nak update . BLOG harapan hanya impian lah . lajuuuuu sangat . maybe laju sikit dari kereta lembu . sakit hati .


Masalah perempuan setiap bulan . ada je rasa nak mengamok . kan kan? tapi percayalah aku takdelah sampai ke tahap baling pinggan mangkok and lebam sana sini. berfikiran wajar tu harus ada . hihi . tapi kesian lah kat sape sape yang terkena tempias bad mood cik marya ni . gila ahh . macam macam benda nak setelkan cepat ( sebenarnya last minute , sengaja bocor rahsia sendiri ni) . then orang sekeliling cakap rasa malas nak dengar . bla bla bla.. macam dengar radio rosak berbunyi . heh terok betol lah rasanya .. nak insaf sekarang ni (- -")

memotivasikan diri tu penting . jangan memotiBASIkan diri sudahh . tak boleh buat apa lah gamaknya . campak lombong lagi bagos . OK. sekarang aku rasa happy sikit , sebab berdondang sayang kat rumah . sahur and berbuka dengan family . tiada yang lagi INDAH kan. dapat mentedarah sedap sedap tak ingat dunia . yang paling penting , mentedarah tak tengok kiri kanan. traffic light semua main langgar je . janji perot kenyang . BUROK LANTAK . atau SELERA BIAWAK. sementara nak gerak pergi bazar ramadhan , sebok dah update sini dulu. yelah , ramai dah suroh update . cik marya tak hilang ke mana de. kalau hilang pon , mungkin dok dalam mulot buaya rabon . sebab TERTELAN aku . haha :D tulang je ado . isi non ado.


baru baru ni rasa bengang sikit dengan sorang ahli kumpulan . ada presentation , then dia nak kongker kerja semua buat sorang-sorang . memang rasa nak gadoh tarik tarik rambot kalau ikotkan hati ni . tapi , cool jelah kan. depan depan je cool , masok bilik cuba teka apa aku buat ?

T.T
tu je yang aku pandai .
then mengikot nasihat nasihat ahli mesyuarat tingkap, diorang suggest aku buat bodoh je dengan manusia berkenaan . nak dapat nama sorang . baik tak payah buat kerja group . tarak otak punya orang . tak pernah lak dapat group ngan orang macam ni .


ok last sekali nak bagitahu , sekarang aku dah terbau bubur durian kat dapur .
ok sekian sahaja ye :) take care semua .


:)

12 comments:

Dang Intan Duka said...

hahhaha
aku taw sape yg ko mksd kn...hihihi
nk wat mcm mane...dh nsb bdn ko..
hahahha
pasni jgn lg nk 1 group ngn org tu ek..
hahahha
pasti kn k!!!!!!!!!!!!!!
hahahahah
pape update lg ngn aku gak taw..hahah

*rindu ko :p

juliet. said...

perghhh..mentang2 lma xupdate..skali update berjela membebel!!HAHAHA

btw, SELAMAT BERPUASA & BERSUNGKEYY! :)

Marya Hana . said...

did : tu ahhh.. mcm menyesal lak group ngan dye. nak wat cane kan.. tapi selamat lah ade dak2 len yg sokong aku, and nasehat..
kalau x, down gile doe..

RINDUUUUU ko jugak !!
and aren nyet..

Marya Hana . said...

atiq : taw xpe.. org soh update, kite update la.. haha.

selamat berpose juga !! :)

Cik Areen said...

cam tatawu je sape yg di=ngumpat-kan di sini.
haish!
sy sgt pending tntng awk la lately, my love.
sowi.

wendu kaw gak nyet!

Marya Hana . said...

aren : kaw nak touching ngan aku lak an.. xley bla .. :p haha.

so kaw da taw kan.... haaa. syhhh!

.NURUL AIN RIDZWAN. said...

ble wat asimen grup, gtu la..
msti de yg na konker..
sepak je bontot dye.. ;p
*emo terlebeh nie
haha

Marya Hana . said...

ain : jgn emo2 bulan pose ni.. cool.. kehkehkeh.. :D

Sesumpah said...

busy busy jangan terminum pule


ahaks!

Marya Hana . said...

sesumpah : mnom pon xpe de.. skang mmg x pose haaa.. bulan suda jatuh ke riba.. :P

Ip Man said...

selamat bepuase! :D

Marya Hana . said...

ipman love : hee. selamat bepose sygku..