ARIGATO GOZAIMASU.

Wednesday, August 25, 2010

Jangan kau nafikan .

Mak aku kata , standard lah tu. bulan puasa mesti sakit perot + cirit's ! haha . so , inilah masalah aku sekarang . sakit perot tak kira tempat dan masa . memulas-mulas sampaikan nak masok tandas pon dia tak kasi warning dulu . main nak " keluar " je . ops . tapi tak sampai ke tahap cirit dalam itu seluar kicik (- - ") piuh~ bilalah penderitaan ni nak berkurengan. Makin menjadi-jadi aku tengok ada lah . boleh kata , toilet tu ada nama aku " Marya Hana " . orang lain syuh syuh pi main jauh jauh . i nak u'uk . penat tau macam ni . . . . .


Ada makhlok Allah suruh minom ENO halia tu . betol eh boleh baik ? esok mau beli lah . tak pernah cuba pulak . sebab aku dari kecik tak bergantung dengan ubat . kalau aku sakit perot , aku tido . nanti baik lah . kalau aku sakit kepala , aku TIDO. repeat please.. TIDO ! ok. senang cerita asal aku sakit aku TIDO. ( tak sakit pon TIDO ) . apa boleh buat .



kan dah buat dah ..
jeng jeng jeng .. (T.T) padahal tengah sakit perot .
bila lah korang nak pecahkan kamera handphone aku tu .





weeeee :p macam dah tak sakit perot lepas tonggang terbalik ambik gamba .



6 comments:

kodok hijau the ghost writer said...

itu muka sakit poyot ker? macam kurang yakin jer akuuu hahahhaa

Dang Intan Duka said...

lawak la ko nie...leh lak posing2 sume...

asl xda muka kemut2???
hahhahaha

Sesumpah said...

aku nak jugak nafikan hahahak

Marya Hana . said...

kodok : hahak :D itulah kenyataannye..

Marya Hana . said...

did : muke kaw kemut2 nnt aku letak kat blog.. nak..? hahahahha

Marya Hana . said...

sesumpah : hehe. silakan.. dengan usul2nye..