ARIGATO GOZAIMASU.

Tuesday, July 27, 2010

Tak kacau org pon KENA jugak ke .


Ceh . pinjam sekejap spec yang membolehkan aku nampak macam Betty yo soy la fea. entah macam mana nak eja. Aku malas nak ambik tahu . sebab apa yang aku kena ambik tahu sekarang . ialah assignment yang tak siap lagi and aku seboleh boleh update sini dulu . SUKA HATI lah . asalkan sekejap lagi kau nampak muka aku gelabah macam setan gundul nak kejar masa siapkan assignment . ok . minggu ni tak terumbang ambing macam last week . semua berjalan dengan lancar dan "lantak". asalkan tak menjadi masalah di kemudian hari.



Psstt.. Psstt.. ni nak gosip . tekak dah loya loya mengalahkan perempuan tengah mengandung enam bulan . Aku peliklah . macam mana orang yang tak kenal kita boleh kata " aku tak suka marya" . hehe. kelaka tau kau ni . macam pernah pulak aku kacau bontot kau . and macam kau tido sebantal seselimot kepam dengan aku . tapi apa boleh buat . . kita kan manusia biasa . kau tak suka aku mesti ada sebab . kau pon ada hak . aku tak paksa kau suka aku pon . takde hal de.


Asalkan kau pandai buat hal masing masing . even kau terhegeh hegeh dudok belakang aku masa kelas , memang aku rasa nak baling pinggan mangkok bila kau mula bersuara. Urgghh .. annoying doe . Aku rasa lah , even aku ni banyak cakap . Tapi aku boleh kira berapa kali je aku cakap dengan kau . erm , jap nak fikir. rasa rasa macam tiga tahun sekali je aku ter'cakap kot dengan kau . tu pon aku tak pernah nak sakitkan hati kau . rampas boyfriend kau . or apa apa kesalahan jenayah lah yang aku pernah buat (--") .


semoga kau tahu . yang AKU tahu kau TAK SUKA aku . mulot orang , suka hati dia lah nak cakap apa .tak payah buat muka innocent . TUHAN tu kan adil . nak ngumpat kasi jaoh jaoh sikit sepatotnya kau ni . ada ke ngumpat dengan " kawan" aku . tarak otak ka ? kan aku dah ter' tahu . bila aku dah tahu . aku pulak ter'sakit hati . so macam mana ni ? bukan susah pon . aku tak pernah kacau kau . kenal kau , tapi tak kenal sangat pon. Cuma terasa kehadiran kau sebab kau pakai baju mengalahkan mak datin . eh silap . DIVA kot . tabik spring sekali , dua kali ah , eh berkali kali ! :)

apa apa pon hadapi dengan senyuman .
gunalah colgate .



18 comments:

kodok hijau the ghost writer said...

sabar kakak ipaqku, kenapa nak marah marah ni. sapa yang kuang ajar tu, bagi tahu kodok biar kodok bagi dia renang kuak lentang sekali..

sabar k.. study jer.. abaikan oghang gilas macm tu. k

Rara Nasiha said...

pelik gak, tiba2 tak kenal, boleh judge orang tu macam tu kan. manusia, biasalah dear.

Marya Hana . said...

kodok : haktuih .. adek ipaq konon.. hehe. 2 ahh.. mmg nak ignore je.
walao die sgt annoying !!

blueks :P

Marya Hana . said...

rara : tu lah namenye manusia yang pelik babun.. hehe :D

kodok hijau the ghost writer said...

sanggup kau hak tuih ..kalau tak suka aku sebagai adik ipaq jgnlah ludah ke langit nanti kena muka.. tak apa.. biarlah kodok pergi dari belog ini.. biar ku masuk ke lopak ku kembali

Marya Hana . said...

kodok : nak merajok pulak si kodok ni.. keh keh..

Dang Intan Duka said...

asal la kejadian lme bertaut kembali??? hahhaha
aku rs ko kna jmpa bomoh ar maria...suh bg org sanjung ko lak..
asyik kne "band" jer..hahhaha
aku rs...myb dak tu TER'sgt JELEZ kot ngn ko...hahahha
nanti pape story mory la ngn aku,....hahhaa..
nk taw gak nie..
hahahha

*rindu sama kamu...:p

Marya Hana . said...

did : sejak bile kaw jiwang ni ngok..? haha. rinduu kaw jugak ahh.

* eh.. ni kes lain doe. haha.
xde kene mengena ngan hal band band ni..

aku rase aku kene mandi bunga ahh..
ahhahahhahahhha.

kaw balik sini pon tanak. cane nak story moryy

Cik Areen said...

ehem...!
cam tak dpt tangkap je sape manusia yg disebotkan tuh.
sape eh?

Marya Hana . said...

areen : ade ahh. opcos kaw x dapat tgkap.. sbb aku x penah cerite lagi....

Dang Intan Duka said...

yeke??bgs gak cdgn ko tu...
jom dtg tganu..da bomoh terhebat di cni..
hahhahaha

bkn xnk balik...tp dh merajuk la..:(
hahhahah

Marya Hana . said...

dayah : kaw nak gedik2 merajok lak an..
haha. kate je la membawe hati yg lara. muahahahaha :p

IpMan said...

love
u wat bodo je ngn org2 yang x suke u tu okay..
lantak dia lah..
tp u kne tau..i la org yg paaaling suke u! =D

Marya Hana . said...

ipman love : hehe.. tenx syg :)

Farhana Anuar said...

sape sape tak suke ko? pakai baju kalah mak datin? hurm. kne carik siapa ni. sabar sabar. bukan sume orang suke kite kan. ehem ehem. :P

Marya Hana . said...

fana : haha . skang ni kaw mengalahkan wartawan hiburan.. nnt2 ah story.. haha

ZALIKA NADIA said...

ko nape doe? apa kes hangit sgt nih???
nnt kiter terkam k?? zastt!!!

Marya Hana . said...

aha. nnt story2.. :))