ARIGATO GOZAIMASU.

Thursday, July 29, 2010

Sila derma lemak lemak anda.

Aku tak pernah tahu aku ada selera makan macam anak jin . Maybe perot aku bocor . pecaya tak ? Bila aku makan , aku rasa kenyang tu tak sampai 30 minute. Bak kata kawan kawan , perot aku BANYAK cacing . OMG ! betol lah aku rasa macam ternak cacing dalam perot . Sekarang dah mencecah 5 aquarium besar . ambik kau . aku bela cacing dalam aquarium tau . Tak pernah dibuat orang. Kalau tak kenapa sampai sekarang aku still tak gemok gemok. oi. sape yang baik hati nak derma lemak lemak terkumpol kat badan korang tu ? aku nak sedot semua . beragak ah semua . kang sebok pulak nak makan tummy trim segala .

nanges lagi T.Tok . sementara aku update ni . tengah membetolkan eye liner yang dah hampir menyerupai kawan baik korang. MOMOK the movie ! heh. nak siap siap pergi mana? jalan jalan carik makan ah. DIAM semua . aku memang suka makan. and utk pengetahuan sesiapa yang nak tahu lah . aku dah boleh makan udang . UDANG memang favaorite gila tau . jangan halang aku bersama udang . haha. tak alergic dah .


ni lah si kuros kuat makan.
makan udang dia paling KUAT.

ada orang buat muka nerd lagi .
mood sekarang ---> suka study !
nampak tak cara menipu tu T.T sudah sudah lah .
berdosa tau.


sekian .

18 comments:

dylli said...

haaa..
spek tu cantik! :)

ika. said...

atiq pon nak lemakkkkk! sapa mau sedekah sila dtg bilik heh! :D

Dang Intan Duka said...

hahhaha......masalh ko xabz lg ek tntg nk gemuk..hihihi

nanti naik la tu...:p
wah..bersama pelakon korean la...geng ko ker skng??hihihi

krm slm fatin..hikhikhik

kodok hijau the ghost writer said...

tak nak cakap ngan awak..majuk ni..

kalau nak lemak ..cuba makan katak rebus hahahahaha

tgh majuk ni..

Marya Hana . said...

dylli : adek i punye.. :p pinjam

Marya Hana . said...

atiq : haha. senaseb la kite.
kesian kan..

Marya Hana . said...

dayah : haha. masalah yg x penah setel.

haha. geng la skang.. monyet2 sume da berambos. siot kaw..

Marya Hana . said...

kodok : nampak sgt setia kat blog ni..
walao merajok , comment jugak taw..
haha. ;D

katak rebus..? euw..
ajaran songsang ni.

kodok hijau the ghost writer said...

yolah den memang setio ngan belog engkao walaupun tak terima menjadi adik ipar kau , den tak kisah sangat sebab den dah cari bomoh nak lembutkan hati kau agar terima den jadi adik ipar hahahahha

kalau kau tak update belog den rasa sunyi jer.. engkau pakai minyak pengasih ko?

amira zakiah said...

=) lemak2 laa best.hurmm sng laa mcm tue.xpyh nk ssh2 diet

Marya Hana . said...

kodok : haha. myk pengasih nak dapat celah mane lah pulak..? haha. mengarot je kaum kerabat kodok sedunia ni. eh ttibe cakap nogori lak kodok ni..

Marya Hana . said...

amira zakiah ; yes. memang x payah langsong nak diet2 bagai..

IpMan said...

amboih..
mentang2 la dah buleh mam udang..
tiap kali mkn mntk udang goreng kunyit je..
hee.. santek pic! =D

sueIM said...

meh nak kasik lemak ,

satu dua tiga ; SEDUT !!!

Mr feckry said...

gua ingat lu makan 9 kali sehari

Marya Hana . said...

ipman love : hehe. well.. x selere makan lain ahh :p hehe. pic mane..?

Marya Hana . said...

sueIM: hehe.. tp x BEJAYA lah. still kuros :(

Marya Hana . said...

feckry : 2 makan ke "melantak"..? :p